Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depresja myślę co tu robić

Polecane posty

Gość gość

Bo ogólnie dostałem kosza jest mi smutno , szukam pracy ale jest sobota , mam depresję jestem do niczego samotny szukam na dziś zajęcia żeby jakoś oderwać się od czegoś jakieś pomysły ? Nie śpię do nocy idę po jakieś tabletki w następnym tyg może ketrel spowrotem co tu dziś robić ? Jakieś zajęcie by się przydało mi może do czytam książkę która kiedyś kupilem co by tu jeszcze robić musze 30 zł oddać jestem zadłużony , pieprze w d**e samotność juz chyba jakoś będę żył rzucilem to pisanie z laskami schodze do mojego świata podlego i tyle jest tu strasznie , pytanie co tu robić ?

Hey też mam problem tylko to nie praca a szkoła opiszę Ci mój problem :To tak mam 13 lat rocznikowo 14 30.03 będę miała 14 (nieważne xD ale to k***a nie jest śmieszne ani to co u cb ani to co u mnie ja uwielbiam pomagać liczy się to co w środku nie zewnątrz) Chodzę do 7 klasy od końca listopada nagrywam na musical.ly na swój sposób oni mnie hejca cała szkoła mnie wyśmiewa i chcą mojej śmierci wgl płacze teraz ale i tak nikogo nie obchodzę (Pomoż mi zabić się?) Teraz co do cb to minie weekend znajdz sb dobrą pracę i wgl będzie dobrze

Gość gość
Chuj prawda

Gość gość
Idę si ę kimnac