Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurzajki !!!

Polecane posty

Gość gość

Cholerstwo mam od paru lat! Używam brodaci, kurzajek nie ma, zostały takie czarne kropki(korzenie). Skóra wokół jest jakby nasiąknięta woda, wyblakła, brzydka! Jak pozbyć się tych korzeni ? Mam ich pełno z 30 na pewno ! Na jednej i drugiej nodze ! Pomocy :-(()

Gość gość
Lek homeopatyczny thuja. Najlepiej wybrac sie do homeopaty dobierze indywidualny zestaw.

Gość gość
Tfuuuuu idź do lekarza. Ja miałam jedną nawet nie wiem jak to się stało. Przez tydzień smarowala mm i nie na po niej znaku.

Gość gość
Mialo byc thuja. Trzeba leczyc caly organism a nie pijedyncze kurzajki. Kurzajka to jest tylko objaw tego co dzieje sie w organizmie, wazne jest zeby usunac przyczyne.

Gość gość
Cooo? Chyba żartujesz.

Gość gość
Sluchaj tego co CI lekarz mowi w przychodni to bedziesz sie leczyc w nieskonczonosc. Nazwa tego leku zmienia sie sama po zapisaniu odpowiedzi. Wiem co mowie, na pewno masz jeszcze inne dolegliwosci. Zrobisz jak zechcesz.

Gość gość
Chodziło mi o 30 korzeni, kurzajek miałam z 8, teraz nie mam ani jednej.. pozostały tylko kurzjaki... Pytałam o to jak się pozbyć korzeni a nie gdzie iść....

Gość gość
Nie mam innych dolegliwości. HALO TO KURZAJAKA! Nie poważna choroba zakaźna !

Gość mm222
Miałam około 30 kurzajek na rękach. usunęłam ich specyfikiem ( niestety nie pamiętam jak się nazywa) ale był na odciski. Był w szklanej ciemnej butelce , z pędzelkiem. jak się posmarowała kurzajkę to zostawało takie cos jak wosk , to musiał zaschnąć. kilka razy użyłam i zniknęły sama nie wiem kiedy. a były nawet pod paznokciami , masakra.

Gość gość
Smaruj maścią na odciski, jak zaschnie, zrobi się skorupa, zrywaj (po minimum kilku - kilkunastu godzinach). Powinnaś tak wyciągnąć korzeń. Może krwawic, przemywaj woda utleniona a jak się podgoi a korzeń nadal siedzi to znów smaruj i zrywaj, do skutku. Ja tak wiele lat temu usuwałam kurzajkę. Maść była robiona na zamówienie, recepta od dermatologa ale zaznaczył, ze jakby był problem to mogę kupić na odciski. Niestety nazwy nie pamiętam. Możesz tez pójść do dermatologa i usunąć laserowo ale to pewnie sporo by kosztowało przy tej ilości.

Gość gość
złe się określiłam :D nie są one duże i spore :D znaczy kurzajek już w ogóle nie ma. :D korzenie są w „kupię” wielkośc***aznokcia u kciuka :D na jednej stopie a na drugiej 3/4 mniejsze :D jest ich dużo ale w malutkim obszarze :D