Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość598

byłam na randce

Polecane posty

Gość gość598

mam prawie 30 lat i to było moje pierwsze w życiu spotkanie z facetem. Myślałam że nigdy do tego nie dojdzie, a jeżeli już to będzie masakrycznie. A było całkiem miło, trochę ponad godzinę, nie wiem czy będzie następne ale przynajmniej wiem jak to wygląda :) Mam w tym roku postanowienie że będzie randka, pierwszy w życiu pocałunek (wiem że to śmieszne w tym wieku się nie całować ale no cóż :( no i seks. Pierwszy punkt mam zaliczony :)

Gość gość
no to teraz masz już z górki :D a poza tym mam radę żeby się chłopaka trzymać nawet jesli nie wszystko ci odpowiada, bo zobaczysz że na zajętą dziewczynę zaraz znajdzie się kilku innych "chętnych" a wśród nich może będzie taki który będzie bardzo pasował

Gość gość598
gość dziś no taki mam zamiar się go trzymać :) chociaż fakt że ideał to nie jest :D chociaż w sumie nie wiadomo czy zadzwoni do mnie

Gość gość
super gratulacje, na pewno wszystko będzie dobrze. Powodzenia

Gość gość
Z seksem poczekaj do ślubu dobrze ci radze

Gość gość598
no i drugie postanowienie zrobione, dzisiaj się całowałam. I tu jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć czy to normalne że zupelnie nic nie poczułam ? Nie bylo to jakoś szczególnie przyjemne. Może facet nieodpowiedni? Co oczywiście nie zmienia faktu że jestem zadowolona :)

Gość gość
motylki będą póżniej

Gość gość598
czyli jest nadzieja że będzie lepiej?

Gość gość
znaczy ze facet nieodpowiedni skoro nic nie poczułaś :)

Gość gość598
to już sama nie wiem :( bo jak mnie dotyka to całkiem przyjemnie jest, ale pocałunek kiepsko. Może dlatego że to pierwszy raz ?

Gość abuabu
Nauczysz sie czerpać z tego przyjemnosc. Także póki co, ciesze sie z Twojego szczęścia :)

Gość gość598
a może ja się nie nauczę? może za późno dla mnie :(

Wcale nie jest :) Nie każda przyjemnosc przychodzi od razu :)

Gość gość598
abuabu dziś dzięki za miłe słowa :) następnym razem może będzie lepiej, bo chyba będzie nastepne spotkanie :)

Mysle, że teraz już bedzie u Ciebie tylko z górki :)

Gość gość598
abuabu dziś jeszcze seks ale to będzie masakra :)

Pierwszy napewno :) Cale szczęście ja mam juz to dawno za sobą :) Chociaz stres pewnie byl podobny :)

Gość gość
gość598 dziś To może sama ze sobą coś "podziałaj" :D żeby się nie rzucić na głęboką wodę :D

Gość ja_Dyzio
musisz chcieć, trzeba chcieć, gdy kobieta w wieku 30 lat zalicza pierwszą randkę w życiu z facetem to dla mnie jest jakimś 'dziwolągiem' , oczywiście różnie mogła mieć w życiu, różne sploty okoliczności mogły zaistnieć , być może spotykała się tylko z kobietami, ponieważ preferuje kobiety i nagle olśnienie , że jednak woli faceta, ale spotykanie z facetem to może być tylko 'parawan' lub 'zasłona dymna' , pamiętam rozmowę z kilkoma kobietami w grupie , jak komentowały koleżankę, która miała 29 lat i była samotna z wyboru, że musi trafić na faceta, który ją 'rozrusza' , ponieważ przy facetach zachowuje się zupełnie bez 'emocji' , jak zimna 'kłoda' a zatem, jeżeli wolisz kobiety to daj spokój z randkami z facetem , robisz tylko krzywdę facetowi albo pozwól się 'rozruszać' facetowi , każdy normalny facet ucieknie od kobiety 'zimnej' !

Gość gość598
ja_Dyzio dziś z kobietą nigdy nie byłam, po prostu tak wyszło głównie przez nieśmiałość, teraz jest trochę lepiej. Za dziwoląga się nie uważam

Gość gość598
o kurde, chyba nie będzie następnego spotkania bo do tej pory nic do mnie nie napisał, a ostatnio od razu jak tylko do domu dojechał. Chyba ten pocałunek musiał być kompletną porażką również dla niego :D

Gość gość
gość598 dziś z moich obserwacji wynika że faceci na to inaczej patrzą, jesli udalo mu się pocałować cię to zapewne będzie chciał więcej, nawet jeśli pocałunek nie był idealny. Zobaczysz że się odezwie

Gość gość598
gość dziś no oby tak było :)

Gość gość598
wiem że nikogo to nie obchodzi ale muszę się wygadać :) dzisiaj znowu miałam randkę, dostałam kwiatka nawet :) i powiem że to całowanie to mi się chyba spodoba bo dzisiaj było bardzo przyjemnie, nawet trochę za mało :) i jakby ktoś mógłby mi powiedzieć czy jak pójdę z nim do łóżka na 5 spotkaniu to to będzie za wcześnie? nie chce wyjść na jakąś łatwą czy coś :D A tak poza tym to jeszcze miesiąc temu w życiu bym nie pomyślała że coś takiego mnie spotka a tu proszę, cud :)

Gość gość
Czy to normalne że on po randce pprosil mnie o moje majteczki?

Gość gość
jak sie oceniasz z wygladu, duze masz powodzenie?

Gość gość
18.34 Wszystko się układa normalnie , wierz mi , że pierwsze chwile są niezapomniane .Pózniej to już normalne życie , więc korzystaj z niego do woli póki czas :)

Gość gość598
gość dziś wyglądam dobrze i nie raz to slyszałam, ale ze względu na dość sporą nieśmialość podobno sprawiam wrażenie niedostępnej, dlatego faceci których dotąd spotkałam głównie się na mnie patrzyli :( a ja nie miałam odwagi żeby zrobić pierwszy krok i tak do tej pory byłam zupełnie sama :(

Gość gość
ehh tez tak mam tyle ze facet, moglabys podac maila, lub gg jak masz?