Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A mnie się podoba rząd PIS

Polecane posty

Gość gość

Wreszcie czuję, że żyję w Polsce, w polskim kraju, pod polskim rządem wśród polskich obywateli, gdzie na piedestale są polskie, narodowe interesy.

Gość gość
Spoko. Ciesz się póki możesz, bo niedługo będziesz żył w Rosji.

Gość gość
Ja tez jestem szczesliwa, tylko żeby z polityką zagraniczna cos zrobili, nie wiem, jakies sojusze np. Z Norwegia, Szwajcaria, Kraje am. Płd, australia, indie, chiny itp. Póki co dobre uklady mamy tylko z Wegrami. Ułożyć te relacje z całymi balkanami, z Rosja - niech zrobia porzadek z upaincami, ile mozna ich wytrzymac w Polsce.

Gość gość
Jak skończy się kasa, a skończy się już gdy Unia wstrzyma dopłaty do rolnictwa to idioci przestaną wielbić PiS

Gość gość
16:37 Skończy się gdy Polska przestanie płacić składki Unii. Żeby coś dostać, najpierw trzeba coś dać. Kiedy ludzie to zrozumieją, że nie dostajemy nic za darmo???!!

Gość gość
Polska wiecej dostaje niż wpłaca do unijnej kasy ale cymbały nie rozumieją tego,

Gość gość
Kasa bedzie zawsze jak kaczor do końca rozprawi się z zaprzańcami,złodziejami, kastami i wszelkiego rodzaju aferzystami i szabrownikami! Mam nadzieję ze dotrwa i dokończy dzieła.On nie jest z mojej bajki, ale on jeszcze najbardziej dba o interes tego rozszabrowanego kraju!

Gość gość
PiS musiałby sam przestał marnować miliardy na te idiotyczne strzelnice, na ojca dyrektora, czy na własne afery czy na utrzymanie darmozjadów.

Gość gość
17:53 Wracaj do Niemiec, Jurgenie bo brzydkiś

Gość gość
Do 18:02 a ty na Białoruś wypad

Gość gość
18:03 Tu jest mój kraj i mój rząd. Problem? To idź na skargę do Knesetu albo Brukseli, na kolanach won!

Gość gość
Od razu widać elektorat PiSu , faszysta, ksenofob zaraz rocznice urodzin filera będzie świętował

Gość gość
Może i elektorat PiSu,alenie żadni faszyści itp.tylko Polacy patrioci,nie żadne sprzedawczyki i zaprzańce co dobro narodu i kraju sprzedaja za wątpliwej wartości stołki w eurokołchozie!

Gość gość
Przypomnij sobie jak PiSowcy gdy w opozycji byli na Polskę donosili że to niby wybory sfałszowane czy jak Czarnecki skarżył że w Polsce nie ma demokracji czy ostatnio nasz premier donosił że w polskim sądzie pracują postkomunistyczni sędziowie a jakoś zapomnijał o Piotrowiczu

Gość gość
18:50 Szkoda tylko, że przez tyle rządów Platformy Brukselskiej nikt nie zajął się sprawą wyklętych, żołnierze pochowani byle gdzie, bez pamięci. Szkoda, że przez tyle lat rządów Brukselczyków jakoś nikt nie raczył zrobić porządku z komunistycznymi pomnikami, ulicami. Niby drobnostki, ale znaczą wiele...

Gość gość
Oj nie masz co napisać to piszesz bzdury

Gość gość
Mi również się podoba rząd PiS. Prawo i Sprawiedliwość to najlepsza partia. Dużo zrobili dla rozwoju Polski i dla lepszego życia Polek i Polaków.

Gość gość
"Sieg hail! Sieg hail! Sieg hail! Trzy razy za Polskę! Trzy razy za kraj!" Autentyk! Z zebrania "narodowców" wielkich "patriotów". Niesamowite barany i półgłówki. Przestałem się z nimi zadawać. Jestem patriotą indywidualnie i unikam wszelkich grup którym patriotyzm z ust nie schodzi. Z praktyki przekonałem się, że czym więcę o Polsce mówią tym bardziej myślą tylko Ja! Dla mnie! Moje! Wszystko Moje!

Gość gość
Zagłosuję na PiS, bo ta Partia dba o Polskę i Polaków.