Gość gość Napisano Luty 3, 2018 Hej wszystkim! :) Mam problem z przyjaciółką... Znalazła sobie chłopaka i totalnie mnie olewa.. Ostatnio była chora to ja u niej codziennie byłam a teraz ja jestem to ona powiedziała, że nie będzie przychodzić żeby się nie zarazić nieważne że jej chłopak też jest chory.. Nieważne :) Ja jakaś piękna nie jestem więc chłopaka sobie nie znajdę.. Zachowuję się jak d******* do wszystkich chłopaków podchodzi mimo związku który trwa już prawie pół roku.. na początku tak nie było... Teraz wszystko jest źle... olewa mnie mam mnie totalnie gdzieś.... Mamy gdzieś wyskoczyć w piątek to ona pierwsze musiała z nim ustalić o której on przyjedzie i tak się skończyło że nigdzie nie byłyśmy bo on przyjeżdża o 18 i ona musi się wykąpać i wymalować czyli w 2 godziny musi to zrobić a sama powiedziała że maluje się teraz 10 min nie więcej... Ubiera się jak d****** nie mówiąc już o zachowaniu... Ubiera się tak że bluzka ledwo niżej stanika który i tak cały widać... spodnie obcisłe tak szok.. Nie wiem co robić czy dalej to tolerować, tapety na ryju ma chyba z 1kg dosłownie... Nie wiem co robić. Nie chcę zerwać tej przyjaźni bo trwa już chyba z 13 lat a ja mam 16.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach