Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Problem z przyjaciółką

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim! :) Mam problem z przyjaciółką... Znalazła sobie chłopaka i totalnie mnie olewa.. Ostatnio była chora to ja u niej codziennie byłam a teraz ja jestem to ona powiedziała, że nie będzie przychodzić żeby się nie zarazić nieważne że jej chłopak też jest chory.. Nieważne :) Ja jakaś piękna nie jestem więc chłopaka sobie nie znajdę.. Zachowuję się jak d******* do wszystkich chłopaków podchodzi mimo związku który trwa już prawie pół roku.. na początku tak nie było... Teraz wszystko jest źle... olewa mnie mam mnie totalnie gdzieś.... Mamy gdzieś wyskoczyć w piątek to ona pierwsze musiała z nim ustalić o której on przyjedzie i tak się skończyło że nigdzie nie byłyśmy bo on przyjeżdża o 18 i ona musi się wykąpać i wymalować czyli w 2 godziny musi to zrobić a sama powiedziała że maluje się teraz 10 min nie więcej... Ubiera się jak d****** nie mówiąc już o zachowaniu... Ubiera się tak że bluzka ledwo niżej stanika który i tak cały widać... spodnie obcisłe tak szok.. Nie wiem co robić czy dalej to tolerować, tapety na ryju ma chyba z 1kg dosłownie... Nie wiem co robić. Nie chcę zerwać tej przyjaźni bo trwa już chyba z 13 lat a ja mam 16....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować