Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci LWY ???

Polecane posty

Gość gość

Jaki jest facet lew?bo dla mnie strasznie mści wy okropny nic nie można powiedzieć bo uważa się za niewiadomo kogo nie toleruje krytyki ogólnie bardzo wredny charakter

Gość gość
Ty wierzysz w to guffno??? Rozumiem ze do wojska tez przyjmują według znaku zodiaku tych najbardziej walecznych???? Hahaha

Gość gość
Znam kilka mężczyzn spod tego znaku, z bliskiego otoczenia mąż jest lwem i ojciec. Na pewno uparty, czasem porywczy, towarzyski, z poczuciem humoru, otwarty, trochę leniwy, nie lubi banału, rzadko mówi o swoich emocjach (chociaż w przypadku męża wiem że jest wrażliwy i po prostu zawsze stara się być twardy i nie okazywać słabości), lojalny wobec przyjaciół i rodziny

Gość gość
A ja poznałam lwa i nie pomyślałabym ze tak człowiek może posiadać dwie twarze na początku fajnie ale gdy tylko zadarłam z nim to myślała łam ze mnie zniszczy psychicznie i strasznie człowiek niedojrzaly

Gość gość
Niby miły i uprzejmy ale to tylko pozory jest leniwy wygodny nie znosi krytyki mściwy i patrzy tylko na siebie robi tak żeby to jemu było dobrze

Gość gość
Mój mąż- BARDZO pracowity. Nigdy nie widzialam żeby się migal od pracy a ma ciezka. Dużo pomaga w domu. Rodzinny kochający wyrozumiały i cierpliwy ojciec, wspaniały partner. Calkiem poświęcony rodzinie. Nigdy mnie nie zawiódł

Gość gość
Ludzie to nie horoskopy. Ja znam lwa który nie lubi towarzystwa, jest spokojny, cichy i raczej ugodowy. Wszystko zależy od wychowania a nie planet czy księżyca. Ludzie litości.