Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambulocetus

Czy warto będąc 33 letnim prawiczkiem brać się za taką kobietę?

Polecane posty

Gość gość
Człowieku, jak Ty masz 33 lata i zero doświadczenia, to moim zdaniem bardzo dobrze, że ona je ma, bo przynajmniej będzie potrafiła was ogarnąć i nie chodzi wcale tylko o seks. Bycia w związku też trzeba się nauczyć i wydaje mi się, że w którymś wieku na tę naukę jest już za późno, bo człowiek kostnieje. Seks nie upadla ludzi, więc to, że miała partnerów nie czyni jej wybrakowaną i gorszą. I nie czarnowidź tak, skoro piszecie parę lat, to coś jest na rzeczy. Lepiej działaj, byle z rozwagą.

Gość gość
Chociaż dodam, że jeśli kwestia braku dziewictwa jest dla Ciebie tak istotna, to może lepiej idź w ślady Jezusa i bądź sam, ale przyjmij też Jego naukę i nie potępiaj ludzi.

17:19 - Ja przecież niekogo nie potępiam, tylko rozpatruję sprawę przez pryzmat mojego życia osobistego

Gość gość
To dobrze, że nie potępiasz. Pojawiły się tu głosy typu „tylko dziewice” więc zaznaczam na wszelki wypadek, że z takim podejściem to lepiej nie mieć dziewczyny. Ale skoro jesteś normalny, to działaj ;)

Gość Ambulocetus
17:46 - Miałem na myśli, że nawet jeśli odrzucam kobietę za nie bycie dziewicą, to wtedy jej nie potępiam, bo jej nie oceniam i pozwalam żyć swoim życiem. Ale rozpatruję kwestię, przez pryzmat swojego życia prywatnego...

Gość gość
a może byś dał ogłoszenie na kilku forach, że szukasz dziewicy? na pewno jakaś by się znalazła. couch marek kotoński twierdzi, że tak raz znalazł dziewicę, zaprosił do swojej kawalerki i zdeflorował

Gość Ambulocetus
up

Gość gość
Nie pchaj się w to. Chyba że tylko dla sportu, by się otrząsnąć z prawiczka. Bo inaczej jej przeszłość Cię zabije. Staniesz się zgryźliwy i zgorzkniały.

22:25 - Właśnie tak to trochę widzę, że po prostu pojawiła się na horyzoncie okazja, żeby trochę podoopcyć...

Gość gość
jeśli ci się podoba to można spróbować, ja to nawet mógłbym z dziffką wejść w relację byle tylko była ładna, chętna, bezdzietna i oczywiście młoda do 26lat

Gość RK25
Ambulocetus, mnie te wypowiedzi Jezusa i Pawła Apostoła przerażają. Ciebie nie? Wiele bym dała, żeby znaleźć swoją bratnią duszę, swoją drugą połówkę...Dlaczego zainteresowanie płcią przeciwną nie jest miłe Bogu?

12:39 - Mówili tak pewnie dlatego, bo głosili swoim uczniom, żeby ci szykowali się na rychły koniec świata i ponowne przyjście Mesjasza, czyli żeby żyli minimalistycznie i raczej nie posiadali dzieci

Gość RK25
Ale czy miłość między kobietą a mężczyzną jest według Boga czymś złym?

Gość gość
RK25 dziś Ale czy miłość między kobietą a mężczyzną jest według Boga czymś złym? X Na dobrą sprawę to nie wiadomo co jest Bogu miłe a co nie. W zasadzie to nawet nie można stwierdzić czy On czegokolwiek od nas wymaga.

Gość Ambulocetus
17:20 -Jest napisane "idźcie i rozmnażajcie się", więc w pierwotnym założeniu dobrym. Tyle, że potem się trochę realia pozmieniały i teraz to nie jest zgodne z przeznaczeniem każdego...

Gość RK25
Ale przecież w miłości między kobietą a mężczyzną nie chodzi tylko o rozmnażanie.

RK25 - Najważniejsza jest miłość do Boga YHVH. Kobieta jest tylko dodatkiem do życia... Ja jestem mistykiem i rozpatruję życie transcendentalnie...

Gość gość
ale masz smieszną mordę w awatarze buahahahahah

Gość gość
czy ty całkiem zes oc***ał? zostaw niedziewice *****czą. a sam bierz może brzydsze, ale taki co umieją domem się zająć i ugotować. z ładnej miski się nie najsz tylko pełnej

Gość gość
warto. może 2 dzieciaków i będzie kto ci miał szklankę wody podać na starość. dzietność trzeba podnosic

Gość gość
chłopie! mniej szacunek do siebie. gdzie prawiczek z taką co przed 4 nogi rozłożyła. pomyślałeś czy rodzice chcieliby mieć taką synową?

13:52 - Nie czuję się za bardzo szanowany przez moich rodziców, więc coraz mniej mnie obchodzi, co oni mają do powiedzenia

13:28 - Na starość to będę sobie, tak czy siak, sam szklanki podawał. Bez jaj...

Gość gość
jak do dziwek się wybierasz, to lepiej sobie odpuść

Gość Ambulocetus
20:53 - Primo nie wybieram się do dziwek, tylko rozpatruję wizytę u d****** No... Rozpatruję z dwie trzy panienki z roksy. Ale to właśnie na wypadek, gdyby mi z nią nie wyszło...