Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge miec dzieci przez chorobe strasznie to psychicznie przezywam

Polecane posty

Gość gość

choruje na toczeń, ciezki przebieg, mam zniszczony organizm, biorę cieżką "chemię" Jestem załamana, mam zniszczone zycie, nie piszcie o adopcji, bo nikt nie da tak chorej osobie dziecka odechciewa mi się życ, choroba mi wszystko zabrała;/

Gość gość
Jedno Ci zostało - wiara w to, że będzie lepiej. Nie lekceważ nadziei. Jeśli będzie, jak piszesz, cóż - już wiesz, ale nie wiesz wszystkiego, a wiele się może zmienić. Na poporodówce leżałam z kobietą, która: 1. była na wózku 2. była po leczeniu nowotworu 3. była ofiarą przemocy 4. miała cukrzycę i coś jeszcze (ciężko i przewlekle chora) 5. miała otyłość I stopnia I uwaga... urodziła 4te ZDROWE dziecko

Gość gość
Współczuję ci. Moja ciocia ma ta samą chorobę. Zaszła w ciążę ale niestety straciła dziecko, które w tej chwili mogłoby mieć 32 lata. Smutne.

Gość gość
A masz męża? Bo jak masz to coś a raczej ktoś ci jeszcze został. Dziecko nie jest jedynym powodem do szczęścia. Można bez nich żyć :) zresztą zawsze może być lepiej i wtedy przyjdzie czas na dziecko

Gość gość
A probowalas juz zajsc w ciaze? Lekarz odradzil? Mialas jakas remisje? I jeszcze jedno pytanie... czy masz imie na M?

Gość gość
A po co ci dzieci zajmij sie swoim zdrowiem lepiej

Gość gość
ta wyżej to powiedziała co wiedziała >>> :(

Gość gość
a nie pisz na tym forum tu siedzi tyle zawistnych koref że o wsparcie ciężko

Gość gość
Bardzo mi przykro, że masz taką sytuację :( może zamiast pisać na forum ogólnym, poszukaj jakichś forów o niepłodności? Tam prędzej znajdziesz osoby w podobnej sytuacji

Gość gość
Bywa i tak. Kazde dziecko powinno miec szanse w zyciu na to, zeby jego matka mogla dozyc poznej starosci i jeszcze wnuki wybawic. Ty tego mu bys nie dala. I mowie to ja, ktora tez choruje na chorobe autoimmunologiczna, ale wyszlo to juz po urodzeniu dzieci, ktore moga ja rowniez odziedziczyc. To boli.