Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwinka01

Facet meczy psychicznie obraza wyzywa

Polecane posty

Zaczne od razu .. Jestem znim około 7 lat , ale to już ostatnie dni naszego związku bo już nie mogę nie wytrzymuje :( pod koniec listopada , w poniedziałek podajze nacpał się jakiś dopalaczy jak zawsze zrezta , walczyłam ile mogłam ale się poddałam . tego dnia wpadł do pracy , wkręcał sobie ze mam kochanka ze wgl, aaaaa:( jak mi to wytłumaczyk potem psycholog zespol OTELLA . No nic , a ze mielismy jedna prae kluczy akurat tego dnia mu zostawiłam pod wycieraczka i to był mój blad . Czułam ze cos się stanie .. wrcacam z dzieciem do domu a tam porysowane sufity napisy wyzwiska jakies teksty głupie jak w horrorze, sciany nawet w napisach lakierem do paznokci . Pierwssza moja myśl, s******l, poleciałam po farbe do scian boakurat mam obok , malowałam i jednoczenie plakałąm . Do domu mimo ze chciał nie wpusiłam go . Rano nie było go ani na klatce ani na strychu . w południe zadzwonili do mnie z szpitala , ze trafiil do szpitala , ze go gdzies o 6 rano znaleźli , w bagnie w hipotermii , jeszcze trochę i by zmarł , no i szkoda bo chociaż ja bym nie cierpiała , a ze był pod wpływem dopalaczy a w szpitalu nie sa slepi , został skierowany na oddział psychiatryczny , niestety zgody nie wyrazil wiec przjeli go sądownie :( :) wyglądał strasznie za tymi drzwiami , agresja maskra ,, potem dostawał haloperidol czy cos .. ze nie było z nim kontaktu , przez pare dni :( Siedzial tam 2 miesiące , dostawajc leki uczeszczajac na spotkania z psycholgiem . oczywiście tez z nim rozmawiałam , psycholog mi powiedział ze tacy ludzie którzy trafiają na oddział się zmieniają albi wrcaja do tego co było . Wszystko zależy od nich od tego co oni chcą :( mijały dni tygodnie a on obiecywał mi ze on już nie będzie , ze to nauczka , ze będzie szanował mnie dbał o nas .. kurcze uwieryzłam mu bo na moja logike ktoś kto prawie traci zycie , siedzi w zamknieciu 2 miesiące to chyba jest jakas nauczka ... Przytył , nabrał kolorów był inny , potem jak wyszedł przez 3 dni było kochany , cudowny , pomagał mi .... apotem zaczęło się piwo dwa trzy , i cpanie ... znowu to g****o !!!!!!! Boze ja nawet dzwoniłam na policje i im powiedziałam kto co sprzedaje żeby wkoncu ludzie nie brali bo szkoda aby ktoś stracil przez taki syf zycie :( :O Ale oni na to , ze skoro nie wiem gdzie on to w domu trzyma dokładnie to nie będą mu przecież całego mieszkania przeszukiwac :( byłam w szoku . Mniejsza , zaczęło się cpanie , picie , nie spanie nocami , a następnego dnia zamiast do pracy trzeba było odsypiać nocke .. Potem jak już mija dzień dwa nerwy biora . I zaczyna się na mnie wyzywanie .. Wyzwiska : szamto k***o suko d***** s********j, wal się , gon się , pierol się :( czy wy wiecie jak to bardzi boli ?/? Tym bardziej ze czekałam 2 miesiące , przynosiłam mu jedzenie bo w szpitalach kiepsko karmia , dbałam , wierzyłam , zawsze byłam dobra . Mam za dobre serce dla każdego to jest najgorsze :( :( I sniadania nie zrobie mu to on nie idzie do pracy a przy tym mnie wyzywa, strasznie mnie krzywdzi , płacze cały czas serce mi pęka :(;( ... Jestem szmata , k***a suka bo nie zrobie mu jesc , chłopie do cholery masz 2 rece i 2 nogi , cpac to się potrafii :( A on jakby na 2 dzień zapomniał o tym co mi zrobil a mnie to boli czasem wariuje wyzywam się na wszystkim dookoła nie mam sil zyc ... Uwazam ze jest on chory , ale czemu faceci wyzywaja >? mnie by było wstyd nie mieć szacunku do kobiety , wyzywac****atrzeć jak płacze cierpi :( Wiem tylko jedno , teraz WYJAZD z mojego zycia , nie jest mnie wart i na pewno będzie traktował kolejne swoje dzieczyny . Byłam z nim 7 lat ale nie będę tęskniła zabił we mnie wszytsko co było w srodku moje serce jest pekniete a wręcz bym poiwedziała rozszarpane ... jedyny facet który może mi je zagoic to mój synek kochany :) PS: On chyba będzie szczęśliwy z kobitką z która walnie sobie kreske i % . Ja niestety nie pije i nie cpam i nie mam zamiaru :) Czuje ze meczy mnie bardzo psychicznie , upokaza i bawi się moimi uczuciami to jest straszne , i tak bardzo boli :(

Gość gość
Ależ Ty jesteś głupia... 7 lat z taką patologią... Miesiąca bym nie wysiedziała, o ile w ogóle zaczęłabym z nim gadać. Szanuj się trochę.

Gość gość
23.49 dokładnie. Szok, jak kobiety dają sobą pomiatac i nie maja za grosz honoru.

Dobrze, że zrozumiałaś ...szkoda tylko, że Potrzebowałaś aż siedmiu lat aby to zrozumienie nadeszło. Nie Masz rodziny, znajomych, kogokolwiek kto może Ci pomóc? Co z jego rodzicami?

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą sobie dorobić przy komputerze 1400zł. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic

Gość gość
Ty nie jesteś "za dobra " tylko głupia jak but z lewej nogi ,dobra to ty możesz być ratując bezdomne zwierzęta i poprzez bycie wolontariuszka w domu dziecka , to że nianczysz narkomana to nie dobroć tylko skrajna głupota

Gość gość
Nie pojmuje przecież twój syn to widzi słyszy. Przecież ty mu niszczysz życie. Wiesz co ty dziecku robisz?

Gość gość
Gdybyś była taka dobra na jaką pozujesz to byś nie narazala dziecka na mieszkanie z takim psycholem , tobie po prostu brak nie powiem czego i dlatego za nim tak latasz ,z dobrocią to to nie ma nic wspólnego

Gość gość
Dodam jeszcze brutalnie żeby cię otrzezwic ze w końcu twój chłop nie zapanuje nad sobą do końca i będziemy o was czytać w dziale kryminalnym. Chcesz tego dla dziecka i siebie?

Gość gość
Musisz byc niezla patologia skoro WYBRALAS sobie takiego mezczyzne. Jest w Polsce tak wielu fajnych wolnych mezczyzn przeciez.

Gość gośćsss
Nie no az nie było tak zle przez 7 lat , zaczęło się tak od dwóch lat kiedy w jego zycie weszlynarkotyki :P w sumie poznije był zagranica i miałam trochę spokoju

Gość gość
Proszę wszystkich o skupienie się na następujących tematach: – zjednoczenie Słowian – ujawnienie prawdziwej naszej historii, która ma ponad 120 tysięcy lat. – ujawnienie skarbnic naszych dziejów, które się kryją w olbrzymich pomieszczeniach pod Łysą Górą i Babią Górą. – ochrona tychże skarbnic przed próbami ich zdewastowania przez liche cywilizacje, które się zwą „narodami wybranymi” – wzmocnienie prawa równości wszystkich ludzi – wzmocnienie ludzkości w okresie transformacji, który się właśnie rozpoczął – wzmocnienie i ochrona polskich służb, wojska, policji, polityków, dziennikarzy, którzy robią wszystko by przywrócić Polsce należną jej pozycję w świecie.