Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość523

Prawdopodobieństwo ciąży

Polecane posty

Gość gość523

Witam! Kochałam się z chłopakiem z prezerwatywą w możliwe dni płodne ( co nie jest pewnością, przez nieregularne cykle). 12 dni po stosunku zrobiłam test ciążowy o czułości 10 mlU/ml, negatywny. Dostałam plamienia, które trwa juz 3 dzień, a jestem ok. tydzień przed okresem. Dodam, że zazwyczaj plamienia u mnie nie występowały, może ostatnio rok temu. Wtedy nie współzyłam, więc nie miałam się czego obawiać. Żyję w sporym stresie i mam niedoczynność tarczycy. Czy powinnam powtórzyć test ciążowy i jesli tak, to za ile dni? Czy jego wynik był już wiarygodny? Nie wiem,czy w ogóle jest się czym stresować. Boję się, że może być to plamienie implantacyjne, ale nie czuję zmiany w piersiach. Za to odczuwam ból podbrzusza oraz mniej jem. Nigdy nie byłam w takiej sytuacji i moje obawy są ogromne. Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
Moze za mocno Cie rżnął?

Gość gość
Z testem poczekaj do terminu @ dla mnie raczej marne szanse. Stres bardzo wplywa na nasz organizm. Czy bardziej się nakręcasz tyg bardziej rozregulowujesz

Gość gość
I co

Gość gość
Nie krakaj bo wykraksz a nastepnym razem powiedz mu ze jak nie wyjmie to mu utniesz za kare

Gość gość
Kak będziesz w ciąży a on s*******i odezwij sie wychowam jak swoje:)

Gość gość523
okres przyszedł:)