Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mezczyzni sa nadal z nieatrakcyjnymi juz dla nich żonami ?

Polecane posty

Gość gość
dziś tak jasne widziałaś. znów ci się coś śniło. żonac***anowie po kolei mówili tobie że mają żony i dzieci a ty ich obserwowałaś cały czas i widziałaś jak podrywają konkretnie panienki które też ci się spowiadały że są wolne i do wzięcia. :D

Gość gość
10:49- jasne, bo wszyscy żonaci sa grzeczni i bron Panie nie zdradzają ;) Przecież to takie biedne niewinne misie

Gość gość
Temat założyła znów sfrustrowana kochanka która doczekać się nie może rozwodu żonatego faceta. Nie doczekasz się ściero, szukaj sobie wolnego faceta, a nie czepiasz się żonatego.

Gość gość
Mylisz sie bo jestem w szczęśliwym związku i nie zeszmacilabym sie zadajac z zonatym, ale spotkalam sie z propozycjami zonatych facetow tez i zastanawiam sie skad sie to u nich bierze, ze tak oszukuja

Gość gość
dziś jasne a ty wiesz że ci żonaci na 100% zdradzają bo przecież śledzisz ich podglądasz i jesteś ich materacem. :D

Gość gość
Nie zawsze tak jest jak piszesz Autorko. Mój obecny mąż był ze swoją żoną jeszcze kiedy zaczęliśmy się spotykać. Ale nie układało im się i juz wtedy myślał o rozwodzie. Teraz już jesteśmy razem od 2 lat, więc niektórzy faceci są na tyle odważni żeby zmienić swoje życie.

Gość gość
O matko jakie tu niektóre kobiety są naiwne. Taaa, żonaci wcale nie zdradzają, żaden z nich... tylko ciekawe dlaczego statystycznie przyczyną 1/3 rozwodów są zdrady

Gość gość
Mylisz sie bo jestem w szczęśliwym związku i nie zeszmacilabym sie zadajac z zonatym, ale spotkalam sie z propozycjami zonatych facetow tez i zastanawiam sie skad sie to u nich bierze, ze tak oszukuja xx I jeszcze się zastanawiasz dlaczego się nie rozwodzą i czy aby na pewno żony kochają. :D:D

Gość gość
dziś sama jesteś naiwna skoro wydaje ci się ze jak żonaty facet powie ci cześć co tam słychać to od razu chce ciebie bzyknąć. :D

Gość gość
Kochaja zpny a zdradzaja bo chca mlodsza na chwilke. A dom to dom. I rozrozniaja te 2 sprawy

Gość gość
Kolezanka mowila: raz to sie kazdemu moze zdarzyx skok w bok z innym.

Gość gość
Moze im sie podoba inna kobieta ale nie rzuca nagle rodziny dzieci tylko po to bo ta inna ma piekna twarz. To za malo. Rozumiesz?

Gość gość
To byloby dziwne podejscie gdyby ludzie sie rozwodzili bo ktos przytyl czy ma siwe wlosy.

Gość gość
Jaka ładna budzi? Przecież te szmaty co latają za żonatymi są brzydkie jak noc listopadowa :D

Gość gość
Kochaja zpny a zdradzaja bo chca mlodsza na chwilke. A dom to dom. I rozrozniaja te 2 sprawy XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Aha i Ty byś mam rozumieć wybaczyła mężowi bo chciał " młodszą na chwilkę"?

Gość gość
To czy nie zdradzają i nie odchodzą do innych to wystarczy zobaczyć wpisując w wyszukiwarkę" aktor miał romans"- akurat aktor bo jest sławny wiec takie sprawy są naglasniane, ale w realu też ich jest wiele. Pazura odszedł do młodszej, Marcin Bosak ostatnio, a nawet Apoloniusz Tajner, Borys Szyc i wielu innych

Gość gość
Aha, spoko , oszukują, ale co za problem, gorzej jak taka zona sie obudzi z reka w nocniku, ze jednak wymienil ja na nowszy model

Gość gość
No i co w zwiazku z tym ? A co uwazasz ze wszyscy maja sie rozwiesc z powodu zdrady?

Gość gość
Nie, ale ja osobiscie sie dziwie tym kobietom co wybaczają zdrady ( czesto fizyczne prowadza tez do emocjonalnych) bo ja osobiscie tez kiedys bylam zdradzona i wtedy od razu kopnelam faceta w d**e i nie zaluje bo teraz jestem z innym

Gość gość
Ale kto kogo wymienia na lepszy model? Zone? Chyba kochanke. A ty sie tak nie martw o biedna zone.

Gość gość
Bo tak Ci powiedzieli ze zona nieatrakcyjna? Skoro sa nadal znaczy ze zona nadal atrakcyjna.

Gość gość
Przestań już debilu spamować tymi durnymi tematami!!!

Gość gość
Nie martw sie tak o innych.dadza sobie rade. A jak zdradzi to co sie stanie? Ubedzie go czy jej? To tylko potrzeba biologiczna. Zazdroscisz ze ktos potrafi wybaczyc zdrade i kochac dalej? A jak to wyjasnisz ze dlaczego sa dalej raezm? Bo jej nienawidzi? :D

Gość gość
11:35- ale to moj pierwszy temat, ale widzę, ze normalna dyskusja niektorych wyjatkowo drazni . A niepotrzebnie bo ja nie piszę, ze wasi faceci was zdradzaja, wiec dajcie sobie na luz ;)

Gość gość
11:38- Tak, bardzo zazdroszcze :P ja tego po prostu nie rozumiem bo sama nie wybaczylam i sie z tego ciesze. w ogole nie rozumiem jak kobiety moga to znosic

Gość gość
Ja też tego nie rozumiem. Sama nigdy nie byłam zdradzona, ale nie wybaczyłabym zdrady. Chociaż jeszcze jednorazową np. po alkoholu można rozważnyć czy nie wybaczyć bo to mogło być przez głupotę- jak dla mnie i dla tego ma usprawiedliwienia, ale regularne zdradzanie już nie

Gość gość
Zreszta dla mnie osobiście seks jest bardzo wazny i wiąże się też z miłością. To nie jest dla mnie tylko fizyczność, ale jak kto lubi.

Gość gość
Gość 11:47. Czy po alkoholu czy nie - zdrada to zdrada. Jeżeli ktoś zdradził po alkoholu to może to zrobić drugi, trzeci i następny raz jak będzie po alkoholu. Uważam, że mężem/żoną jest się bez względu na sytuacje i alkohol nie usprawiedliwia zdrady. A co do pytania autorki - są bo może nadal kochają, aczkolwiek uważam że ludzie w związkach też powinni się starać aby być atrakcyjnym dla swoich partnerów. Bywa, że kobieta w pewnym momencie przestaje o siebie dbać, facet ja zostawia ( oczywiście nie popieram tego, bo można z żoną przecież szczerze i spokojnie porozmawiać na ten temat) i taka kobieta nagle chudnie, zaczyna się inaczej ubierać itd ( bo zaczyna szukać nowego partnera). To samo z mężczyznami- bywa, że w związku zapuszczony, a jak zaczyna "łowić " to znowu zaczyna być atrakcyjny. Dlatego uważam, że cały czas należy o starać się żeby być atrakcyjnym dla swojego partnera - nawet w domu w dresie można wyglądać atrakcyjnie.