Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie byście pojechali na wakacje w tym roku na moim miejscu?

Polecane posty

Gość gość

Zakopane czy gdzieś nad Bałtyk? W sumie w Zakopanem już byłam wiele razy, a nad Bałtykiem nie ( nad morzem byłam, ale nie nad tym),ale nie wiem co zrobic. Zakopane lubię i mnie tam ciągnie, w ogole lubie gory, ale morze też lubie... No i do Zakopanego mam zdecydowanie blizej bo jestem z podkarpacia , ale odleglosc nie gra az tak duzej roli

Gość gość
ani tu ani tu, oba miejsca zawalone ludzmi, drogo i pogoda zazwyczaj ciulowa

Gość gość
a lubisz bardziej zwiedzać czy moczyć dupę? jak byłaś tyle razy w Zakopanem to może jedź do innego miasta np. Szklarska poręba

Gość gość
Albo Słowacja.

Gość gość
ludzie nie jedźcie za granice spierajcie polską gospodarkę poza tym za granicą jest nie bespiecznie

Gość gość
Skoro byłaś tyle razy w Zakopanem to może Krynica Zdrój? Też piękne góry, a nie ma tylu ludzi wszędzie. Co do Bałtyku to trafić ładną pogodę są marne szanse, a ceny w knajpach tragiczne. W tamtym roku byłam we Władku i na plaży człowiek na człowieku siedział. Teraz na urlop właśnie do Krynicy się wybieram, a konkretnie halna residence. Wygodny apartament, góry i święty spokój.

Gość gość
Lepiej jedz do Namysłów tam jest malo turystów, duzo atrakcji, atrakcyjne ceny, bogata oferta kulturalna i gastronomiczna

Gość gość
Zapraszamy szukających noclegu, do nowego serwisu pod adresem https://wladyslawowonocleg.pl który ma na celu ułatwienie turystom w poszukiwaniu kwatery nad morzem we Władysławowie i okolicy. Mamy również nadzieję że z każdym dniem, obiektów noclegowych będzie przybywać i ułatwi to państwu wybór takiego noclegu który spełni państwa oczekiwania na udany urlop. www.wladyslawowonocleg.pl

Gość gość
Wladyslawowo to syf. Powiedziala mi to kobieta ktora wynajmuje kwatery.

Gość gość
A ja wybrałam Gródek nad Dunajcem, noclegów szukałam na bookaparcie i znalazłam naprawdę genialną miejscówkę