Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasi mężowie lub partnerzy jeżdżą w delegacje do Francji lub Hiszpanii,Holandii,

Polecane posty

Gość gość

Belgii itd? Tam jest dużo czarnoskórych prostytutek.

Gość gość
Mój mąż jeździ do Holandii, ale nigdy by mnie nie zdradził

Gość gość
I jako samiec mogę napisac, ze wielu z tego korzysta :O co uwazam za kvrestwo wobec drugiej osoby. Widziałem niejedno pracując za granicą i Wspolczuje tym kobietom, ktore uważają swoich facetów za takich wspaniałych :O

Gość gość
12:57 Mierzysz innych swoją miarą to wszędzie widzisz to co widzisz Mój mąż mnie bardzo kocha i mu ufam i żadne forumowe głupie gadanie tego nie zmieni

Gość gość
Dlaczego mieliby tego nie robić? A jak ich kobiety to sprawdzą?Wiadomo, że o tym im nie powiedzą, bo po co. A facet też chcę spróbować czegoś nowego i przeżyć przygodę, nie tylko kobiety.

Gość gość
Nie mierze, bo nie zdradzam. Widze co robią kiedy są na wolności. Zresztą kobiety w tym temacie nie są lepsze :O

Gość gość
Ńie. Mój facet to introwertyk, nienawidzi delegacji. Ja jeżdżę. Do 2 krajów, Włoch i USA.

Gość gość
Introwerktycy predzej zmienia prace niz zdradza zreszta podobno Polacy to rasisci i czarnych nie lubia hehe

Gość gość
13:08 Ale ciipki lubią, także czarne.To jest raczej twoje życzeniowe myślenie, no ale dobra...