Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stop wywalaniu cycow matek karmioacych na ulicy

Polecane posty

Gość gość
O taaak, zwłaszcza zimą kobiety się rozbierają do naga żeby karmić dziecko w środku miasta :D mhmmm... kupo se p****la i sie pobrandzluj świrze i wypiertalaj stąd śmieciu

Gość gość
Ja niestety widziałam takie akcje pt wywalanie cyca. Niektóre kobiety nie maja wstydu .

Gość gość
gość wczoraj Cieknące mlekiem? Hahahahaha :D Widać, że nigdy nie widziałaś matki karmiącej, więc co szczekasz w tym temacie?

Gość gość
"gość wczoraj Karmilam ale nigdy w onstentacyjny sposób. Zawsze szukałam ustronnego miejsca gdzie nie będę narażona na spojrzenia ludzi- a i oni nie będą narażeni na takie widoki. W gościach zawsze zmykalam do jakiegoś pustego pokoju. Dlaczego? Bo to była moja intymna sprawa. A mój biust mimo że wtedy pełnił inna funkcję nadal pozostawał moim biustem. " Ja tak samo . Zawsze kp w innym pokoju nigdy nie karmiłam przy gościach . Mimo tego ze zostałam matka to nadal jestem kobieta . Moj biust to nie tylko mleczarnia dla dziecka .

Gość gość
O niczym tak nie marzę jak o tym, żeby w ziąb i mróz wywalić cyca przed twoim nosem... Bo w karmieniu piersią chodzi właśnie o wyuzdane epatowanie golizną. Nie to co damy na instagramie czy w tv tak skromnie ubrane ;) No ja jestem chyba jakaś nienormalna, bo dotąd myślałam, że ambicją matek karmiących jest nakarmienie głodnego dziecka, o ja naiwna, a tu się okazuje, że to ordynarne ekshibicjonistki :D aj, świecie, quo vadis? Póki cycek służy męskiej uciesze, jest okejka. Ale gdy spełnia swą naczelną rolę (jak u każdego ssaka, ludzie!) to już święte oburzenie. I nie spotkałam się z "bezczelnym" karmieniem. Każda normalna mama szuka dla swojego dziecka komfortowego miejsca do spożycia posiłku.