Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śniadania waszych pociech

Polecane posty

Gość gość

Co jedzą na śniadania wasze pociechy? Mój 7 - latek zajada codziennie mleko z płatkami kukurydzianymi bez dodatków z miodem.

Gość gość
up

Gość gość
u mnie jest 4latek- sniadania jemy razem wiec je przewaznie to co ja- czasem owsianka (rozne smaki i dodatki), czasami kanapki (z miodem, szynka i serem, twarozkiem i pomidorem itd zalezy co mam w lodowce), czasem jajecznica. Ale co by nie jadl to do picia zawsze ma kakao- tak lubi wiec tak robie, choc jak dla mnie kakao po pomidorach srednio sie komponuje ;)

Gość gość
Córka 8 lat, syn 4 lata. Śniadanie jemy wspólnie [tata z nami], jemy to na co mamy w danym dniu ochotę - płatki owsiane, kasza jaglana na wodzie z dodatkiem bakalii, soku z cytryny lub jabłka, kanapki z nabiałem, chętnie pastę jajeczną, czasami plaster wędliny, szczypiorek, drobno pokrojona cebulka, ogórek kiszony, sałata, rzeżucha.Do picia albo kakao, albo woda z odrobiną miodu i soku z cytryny. Dorośli kawa. Mleko pijemy tylko w postaci kakao.

Gość gość
To straszne, co piszecie. A gdzie są PAROWKI ja się pytam??? W każdym normalnym, polskim domu chociaż dwa razy w tygodniu na śniadanie są PAROWKI!

Gość gość
Chleb z maslem i kakao.

Gość gość
4,5 łatka. Z reguły je: kanapki, jajecznicę na mleku, płatki na mleku typu musli.

Gość gość
U nas sa parowki zamiennie z platkami i tak od paru lat..

Gość gość
Moja uwielbia zielone smoothie. W sumie prawie co dzien cała nasza rodzina pije smoothie. Mąż potrzebuje więcej wiec czasem do tego zjada jeszcze jakaś bułkę pełnoziarnista z avocado i pomidorem