Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambulocetus

Czy warto będąc 33 letnim prawiczkiem brać się za taką kobietę?

Polecane posty

Gość Ambulocetus

Gadam tak sobie z jedną dziewczyną na jednym portalu, w wieku 28 lat. Ona jest taka mega życzliwa, bardzo fajna z wyglądu, pod wieloma względami podobna do mnie. Nawet ostatnio jest coraz milsza. Np. mówi, że będzie jej smutno, jeśli mnie nie będzie. Pisze, że chętnie by się do mnie przytuliła itp. Ona ma w sobie ogromną moc poprawiania mi nastroju i czuję, że wstyd się przyznać, ale chyba się w niej zakoch*ję. Problem jest taki, że z tego, co wiem miała już 2, 3, a może nawet i czterech partnerów seksualnych. A często mówi się, że my prawiczki powinniśmy wchodzić w relacje tylko z dziewicami

Gość gość
nie bierz sie, zostaw fajną dziewczynę dla kogoś normalnego. 33 letni idiota- i nie mówię tu o prawictwie, ale o tych głupotach które wypisujesz

19:50 - JAkich głupotach? Wiesz, co wg pierwotnej greckiej terminologii znaczy słowo idiota w ogóle?

Gość gość
BSA, to był Twó dawny nik ?? :D

Gość gość
Bierz, ale dzialaj jak facet, a nie p*****la

Gość gość
och tak, zajmujący się własnymi sprawami, ale chciałam zauważyć, ze od setek lat nie uzywa się tego słowa w tym znaczeniu. A czemu idiota, bo nie wyobrażam sobie żeby 33 letni facet- dorosły człowiek zadawał takie tematy na forum- o ole jest normalny oczywiście. I szukał to rady czy brać dziewicę czy nie. Może matki spytaj? A w ogóle samodzielnie coś ogarniasz w swoim życiu, czy pytasz też czy możesz sie wysikać?

19:57 - To nie jest mój nick. Ale pisałem tu też pod innym nickiem. Zgadnij jakim