Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile lat mają kobiety z ero?

Polecane posty

Gość gość
Oj tam oj tam, nie tak znowu bez życiowych sukcesów. Eve jest po rozwodzie z gęsią i po tysiącach postów z widmo.

Gość gość
hahahahahaha niektóre tu przylazły nie dlatego że dział erotyczny tylko dlatego że zobaczyły "bacówkę Wilka" szczyt idiotyzmu hahahahahaha

Gość gość
A stąd wy to wszystko wiecie? Najpierw byla panną z dzieckiem, teraz już jest rozwodka, jutro będzie jeszcze dziewicą. A na priwie i tak każdy nowy palant jest tym pierwszym, jedynym, wysnionym. Trzeba tą grę podjąć. Jutro będzie nastepny.

Gość gość
No i przecież o wizualizacjach skóry górala mi się zapomniało. :-D I niech ktoś powie, że to był stracony czas dla starej panny.:-D

Gość gość
Trudno przyznać się do samotności :(

Gość gość
One sobie tak wizualizują bo w życiu mają nieciekawie.To na internecie odbijają sobie mailowaniem z byle lujem z ero.

Gość gość
teraz na pustym forum tego nie widać ale był czas że poszczególne nicki siedziały tu całe dnie, od rana do wieczora, świątki , piątki i niedziele . To prawda.

Gość gość
Każda siedziała i czekała na jakiegoś luja.

Gość gość
luje to pisali tu kiedyś, teraz to jakieś pseudo fircyki

Gość gość
Gasiły światła a rano witały kawą byle tylko z kimś pisać:Dwizualizowały sobie życia jak pieką,biegają,uprawiają seks i kąpią się w jeziorze:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Wrócą i nie ma się im co dziwić, że tak walczą o to miejsce.

Gość Warkocz komety mam
gość dziś Nie generalizuj. Idąc takim tokiem myślenia, popatrz ile na ulicach jest spasionych(osobiscie,nie podoba sie mi to slowo), nieatrakcyjnych młodych kobiet. To się również tyczy panow 40 +. Jedni o siebie dbaja, a inni nie. Na naszych ulicach jest cała masa zadbanych, swietnie ubranych i powabnych czterdziestek, wiedzących co to dobry seks :) Może ich nie dostrzegasz bo taka zadbana czterdziestka to przeciez na 40 nie wygląda. Zazwyczaj na sporo mnie ;) :)

Gość gość
I tak nic nie przebije wybierania pokoi u wolfa🌼((((((

Gość gość
Baba jak to baba, lubi popisać, potworzyć jakies kreacje ale co tu robili faceci od rana do wieczora? Jak sobie wyobrażę by moj maż lub inny prawdziwy facet miał siedzieć całymi dniami na jakimś forum zapyziałym to już łapy opadają;)

Gość gość
09.18 a ty ile tu gnijesz, że tak wszystko wiesz zakłamana hipokrytko? Odpowiedzieć za Ciebie?Swoje życie przegrałaś tu kilkanascie lat temu. Pozostało ci dosrywanie innym. Żal.

Gość gość
ja tu gniję ale się tego nie wypieram ani nie wstydzę :D:D:D:D:D

Gość gość
A kim ty jestes puchacz żeby mówic kto z kim powinien dyskutować?

Gość gość
gość dziś Baba jak to baba, lubi popisać, potworzyć jakies kreacje ale co tu robili faceci od rana do wieczora? Jak sobie wyobrażę by moj maż lub inny prawdziwy facet miał siedzieć całymi dniami na jakimś forum zapyziałym to już łapy opadająoczko.gif xxx ja Ci powiem :) Są samotni, nieśmiali, bezrobotni, cały dzien przed kompem, nie potrafią zagadać do realnej dziewczyny w ich wieku, więc pozostaje im podrywanie mężatek, żeby zagłuszyć pustkę w środku ;)

Gość gość
Każdy z nich napisałby Ci, że to nieprawda i by Cię wyśmiał. Ale to prawda ;) Teraz forum opustoszało, ale kiedyś widać było, że niektórzy siedzą tu od świtu do północy ;)

Gość gość
Była jeszcze grupa żonatych, którzy szukali rozgrywki na forum. Zaniedbywani przez żony, o seks musieli się prosić. Tutaj mieli branie wśród znudzonych mężatek albo zdesperowanych samotnych kobiet. Przechodzili na maile,tworzyli sobie wirtualne związki, siedzieli od rana do nocy na forum nawet z wyzwiskami. Ludzie pluli na nich, a oni mówili że deszcz pada.

Gość gość
Coli to wdowa - nie, Coli to właśnie rozwódka. Mało wiesz x czlowieku, ona tu pisala wprost że jest wdowa. że miala męża pijaka ktory ją tlukł i po jego śmierci w końcu odżyła.

Gość gość
W punkt nareszcie przeciw onanom!

Gość gość
Żadnego normalnego faceta z udanym życiem seksualnym nie zaspokoi cyberek, typowe piertolenie o szopenie i jotpeg.

Gość gość
A co was to obchodzi

Gość gość
w punkt przeciw onnanom hahaha

Gość gość
gość dziś Żadnego normalnego faceta z udanym życiem seksualnym nie zaspokoi cyberek, typowe piertolenie o szopenie i jotpeg. to prawda, mój ma na to ochote tylko jak dlugo sie nie kochamy ;) Zwiazek na odleglosc.

Gość gość
Biedni desperaci. Potwór byle otwór na mailu.

Gość gość
gość dziś Żadnego normalnego faceta z udanym życiem seksualnym nie zaspokoi cyberek, typowe piertolenie o szopenie i jotpeg. xxx I to z kim? Z mężatkami z dziećmi, rozwódkami już nie pierwszej młodości co do wklejają wiersze na forume, a na privach okazuje się, że kilkogramków za dużo, zmarszczek za dużo i w ogóle baba z warzywniaka ;), a nie wykreowana na forume sportsmenka biegająca w bieliźnie od Armaniego ;)

Gość gość
Pracowałem 6lat u naszych południowych sąsiadów i takich ludzi jak tutaj tam nie spotkałem.Zawistnych,zakłamanych tam nikogo nie obchodziło co kto z kim i gdzie.Chodziłem z nimi na piwo,basen,do sauny,na imprezy nikt mi nigdy nie ubliżył nie spojrzał krzywo.Tylko u nas jest taki trolling .Wy sami go propagujecie.

Gość gość
bo bycie trolem jest pewnie w ich przekonaniu czymś cool czymś czym mogą zaimponować sobie podobnym