Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile lat mają kobiety z ero?

Polecane posty

Gość gość
Bo na tym forum przyznac się do samotnosci to strzał w kolano. Dlatego ludzie wymyślają wszystko, odszczekują na każdą zaczepkę, niestworzone historie wymyslają ale do samotności niewielu sie tu jawnie przyznało. :(

Gość gość
Przecież o tych obwisłych cyckach piszą hejterki zazdrosne o te kobiety, które wzbudzały zainteresowanie facetów na forum, a i urodziwe też były:) Zazdrość im bo nigdy nie stały się obiektem westchnien facetów z ero :)

Gość gość
a mnie najbardziej śmieszy to że jakby niektórym tutaj odcieli na tydzień internety to by w depresje wpadli bo by nie wiedzieli kto z kim gdzie i o której godzinie ba nawet skłonni by byli 300km przejechać żeby dostęp zdobyć

Gość gość
Zobaczcie na przykładzie Kolezki i koliberka, od kiedy przyznali sie do samotności to są delikatnie mówiac "lekceważeni" przez innych.

Gość gość
Wymyślają jak są szczęśliwi tylko mają mężów i żony, a siedzą na forum erotycznym. Samotni zgrywają pewnych siebie, gotują, piją alkohole, opowiadają o swoich pipach i penach, a tak naprawdę wszystko to samotne,zakompeksione i ubarwianie życia, seksowne avki, stopki, załamywanie rzeczywiści nic im nie dadzą

Gość gość
A mnie to nie smieszy.... tytejsi stali bywalcy są tak nieraz strasznie samotni że kafe to ich okno na świat. Dobrze tu było napisane, że był czas gdy tu było pełno osób, to wystarczyła chwila wertowania tematów i okazywało się że niektórzy nieszczęśni potrafili tu być od rana do wieczora, Wigilie, Sylwestry. it. To jest smutne a nie smieszne.

Gość gość
Atrakcyjne pewne siebie kobiety nie siedzą od rana do wieczora na forum dla lujów. Czego tu zazdrościć?:D

Gość gość
dziś a co tyle lat ty tutaj robisz? Żalisz się czy chwalisz hipokryto?

Gość gość
Słodziaku nie ucz mnie zasad poprawnej pisowni bo nie jestem na egzaminie maturalnym ani na posiedzeniu rady nadzorczej.To jest forum i luźna rozmowa.

Gość gość
o co ci chodzi? napisałem tylko fakty, o co sie przypiertalasz hejtero? Chcesz to siedź codzień 24/7 ale nie myśl że tej samotności nie widać

Gość gość
Wszystko to wymienione te Kusze, Samansary, Ciotki i wiele innych to uzależnione stare rury z wizualizacjom swojego cudnego życia na forum. Seks się uprawia a nie o nim pisze:D

Gość gość
Nie tyko do samotności bo ujmą jest życie na niskim poziomie wg.społeczeństwa kafe. Z niebieskich ci tego nie napiszą ;)

Gość gość
Mysle, że jednak przyznać się do samotności jest im trudniej :(

Gość gość
Ale co was k****a obchodzi zycie innych i co z nim robią? Ki chuj o co biega ze tak ich rozliczacie? Swojego k****a zycia gnomy nie macie ;)

Gość gość
Kusza nawet swoje dziecko nazywa bachorem:-o Jaki frajer będzie łożył na nieswoje a ona całe dnie na forum. Z czego żyje ta kobieta.

Gość gość
Koleżka napisał, że jest samotny Odwróciły sie od niego piszące niebieskie albo odpisują na odczepnego Napisano że to przez to, że napisał że jest samotny Efekt? Rozpaczliwy post Koleżki, że to co pisze, jest tylko kreacją. X Jak widać na tym przykładzie samotność jest postrzegana jako nieudacznictwo w tych czasach i to jest smutne.

Gość gość
Siedzi taki onan przed klawiaturą i trzęsie pena a w realu c***a co boi się zagadać do kobiety. Albo taki co mu żona daje od święta. Wolą już foty tych pięknot z ero,bo co im pozostało:D

Gość gość
Najlepsze było to: przyszłam na forum erotyczne bo zobaczyłam klimat bacówki Wilka :D:D:D:D:D:D

Gość gość
Jak ktoś ma z 35 lat i jest samotny to jest wybrakowany. Mówcie ci chcecie, a le każdy myśli co z takimi nie tak jest. Żyją bez seksu to chociaż wirtualnie macają się.

Gość gość
Koleżka pisał że ma kogoś i nie przeszkadza mu flirtować z kobietami które są starsze od jego matki. Kłamczuch i desperat bo żadna młoda i wolna go nie chce.

Gość gość
dokładnie tak ale to trzeba przestać targac skórę przed kompem i wyjść do ludzi a nie zdziczeć przed ekranem 24 na dobę :P

Gość gość
1409 ty przyszłaś na ero, żeby sie posmiać z własnej głupoty. Calkiem dobrze Ci idzie ;) Jesteś w tym dobra ;) Nie przestawaj :)

Gość gość
Zadałem kiedyś tutaj pytanie i nie dostałem odpowiedzi. Co was interesuje życie innych i skąd w was tyle zawiści? Dla mnie to one mogą nawet ronansować z połową forum bo mam to w d***e w przciwieństwie do was .

Gość gość
Koleżka to jest szmata :-o

Gość gość
Nie,Koleżka napisał,że jest samotny a potem spanikowany pisał że to kreacja i takie tam

Gość gość
Zaloguj sie na flagowca to dostaniesz odpowiedż nudziarzu, to luźna rozmowa i nie rozkazuj kto ci ma odpowiadac

Gość gość
Jak masz to w doopie to co tu robisz ? po co tu siedzisz,nie masz z kim popisać bidulku? ?tematów jest bez liku :D

Gość gość
niektórzy tu przychodzą się pośmiac

Gość gość
Szczyt hipokryzji napisac drugiemu,żeby się zalogował na flagowy,spod goscia :D

Gość gość
gość dziś 1409 ty przyszłaś na ero, żeby sie posmiać z własnej głupoty. Calkiem dobrze Ci idzie oczko.gif Jesteś w tym dobra oczko.gif Nie przestawaj usmiech.gif Sami dziecko nakarmione ? Dom ogarnięty? Czy i te czynności mają iść z kasy podatnika wywłoczko tatusia zgubiłaś kurefko ?:D