Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie dla tesciowej

Polecane posty

Gość gość

Teściowa wyrzuciła mnie i naszego syna ze swojego mieszkania tbs(jest tam głównym lokatorem), powód był taki ze jest to małe mieszkanie(2 pokoje). Mój mąż został, ale ma on plan. Aby sprzedać nasza dzialke i aby jego matka wzięła kredyt a my będziemy go spłacać, za to kupić jego matce kawalerkę i jej urządzić itp. A my wprowadzimy się do tego mieszkania tbs ktorego nigdy nie będzie można wykupic. Uznałam ze to idiotyczny pomysł. Czy myślicie że taki pomysł jest dobry? Sama już nie wiem co mam o tym myslec

Gość gość
nie zgadzaj sie na to, TWój facet to pipa skoro pozwolił cie wyrzucic z dzieckiem i został z mamusia, zenua

Gość gość
Nie kumam. Twój mąż mieszka z mamą a Ty pod mostem?

Gość gość
Mieszkam u moich rodziców z dzieckiem

Gość gość
Hehe super małżeństwo powrót do liceum

Gość gość
Szukam ambitnych osób, które chcą dorobić sobie 1400zł przy komputerze. Praca jest bardzo prosta i przyjemna, pracujesz ile chcesz i kiedy chcesz. W moim programie nie inwestujesz ani złotówki! W każdej chwili możesz zrezygnować - Tutaj nic nie tracisz, jednie możesz zyskać, a uwierz naprawdę warto! Jeśli jesteś zainteresowany/a ofertą wejdź na strone, zapisz się na listę i zobacz jakie to proste http://lukaszpawlowski.getleads.pl/jakzarobic/

Gość gość
Głupie prowo byłam głównym lokatorem w mieszkaniu tbs i nie mogłam wywalić z niego osobę która demolowala mieszkanie

Gość gość
To jest tak idiotyczny pomysl, ze az wyglada jak prowokacja:O maz chce sprzedać wasza działkę, spłacać kredyt wzięty przez matkę, spłacać go i kupić jej za te cała kwotę mieszkanie??:O a wy bedziecie mieszkać w tbs bez prawa zakupu, w dodatku gdzie właścicielem jest jego matka?:O to nie lepiej sprzedać działkę, wziąć kredyt i kupić wam mieszkanie dla siebie?

Gość gość
Gość 22:02 a to prawda, ze nie ma sie prawa wykupu, czyli mieszkanie nigdy nie staje sie własnościowe? Mozesz tak na chłopski rozum opisać, jak zostać głównym lokatorem? Wiem, ze trzeba sie zapisać w kolejce i co dalej?

Gość gość
To nie prowokacja. Nie byłam zameldowana w tym mieszkaniu tbs a mieszkałam tam 3 lata bo wcześniej teściowa mieszkała przez parę lat u swojej córki w Hiszpanii. Po jej powrocie do Polski poniżala mnie i dawała do zrozumienia ze nie jestem mile widziana w jej mieszkaniu, a na koniec kazała nam się wynieść bo mieszkanie jest małe i nie ma miejsca dla tylu osób

Gość gość
22:04 tak, brak prawa wykupu jest przy socjalnym mieszkaniu co dwa lata podpisujesz umowę na dwa lata jak wzrosną Ci zarobki to dostajesz pismo ze niespełniasz warunków umowy i masz miesiąc dwa na opuszczenie lokalu. Ogólnie nie polecam. Ja miałam takie cyrki z mieszkaniem że wolałam iść na wynajem. Przynajmniej mam spokój i nikt nie robi ze mnie dziada (panie pracujące w je#banym przybytku o nazwie tbs)