Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznajoma01

Czesc, czy moglby ktos swoim okiem na to spojrzec?

Polecane posty

Gość Nieznajoma01

Czesc:) zapewno jest tutaj multum takich postow. Dlugosc cyklu-24/25 dni Dlugosc okresu-5dni Ostatnio wspolzylam podczas dni połodnych 31.29-01.01, i wtedy byla owulacja. Tego dnia mialam plamienie male. Stosunek przerywany. 14-16.01 mialam okres tylko byl inny niz zwykle, brak skrzepow, krotszy, nie tak bolesny. Odrazu po tym zrobilam test i byl negatywny. Lecz od jakiegos czasu gorzej sie czuje. Jestem zmeczona i senna, siku czesto latam, w nocy to po kilka razy. Piersi mi sie zmieniły, sa jakby pelniejsze, sutki stercza a nigdy tak nie bylo. Czy moge byc w ciazy? I test mogl sie mylic? W nastepnym tygodniu dopiero bdb miec mozliwosc zrobienia bety. Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam

Gość Nieznajoma01
Mam tez podwyzszona temperature, kilka dni temu byly ukucia w prawym jajniku. A na dodatek bola mnie plecy na dole.

Gość gość
Ważne jest by nie używać tamponów dobra dieta pić dużo ale nie syfu i higiena. Jak będziesz szła do lekarz to najlepiej bys była z partnerem przy badaniu cipki bo często dochodzi do zakażenia cipki gdyż rękawiczki chronią lekarz! Dlatego twoj facet powinien gdy coś dotyka lekarz w rekawoczkach w gabinecie to prosi o zmianę rękawiczek. Również gdy jest z facetem przy badaniu cipki masz pewność że będzie nowy wziernik. Gdyż było kilka pacjentek a połowa wzierników. Również cc ma komplikacje zdrowotne i najlepszy jest poród z mężem wtedy liczą się z tobą i możesz chodzić do samego porodu.

Gość gość
Zrob jutro następny test ciążowy bo mogą to być objawy wczesnej ciąży.

Gość gość
Chryste osobo która uważa że z facetem trzeba iść wszędzie to polecam się wybrać do psychiatry.

Gość Cloud_Dancing
00:00 To ten psychol od badania ginekologicznego ;-)

Gość Cloud_Dancing
Takie był objawy ciązy u mnie ;-) Zrób test ;-)

Gość Nieznajoma01
@Could_Dancing A moglabys powiedziec cos wiecej ? Kiedy dowiedzialas sie, ze jestes w ciazy?

Gość gość
Czy to mozliwe by test nie wykryl ciazy po takim czasi?