Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pediatra NALEGA by zaszczepić na grypę syna 9lat, który wcale NIE CHORUJE

Polecane posty

Gość gość
Zgadzam się - nie szczep. Moja siostra, która nigdy nie chorowała zaszczepila się 3lata temu na grypę właśnie PROFILAKTYCZNIE. Teraz przechodzi grypę co rok! W tym sezonie też już miała :o

Gość gość
gość wczoraj Tak jakby po szczepieniach nie było powikłań.

Gość gość
Mój tata szczepił się na grypę i od razu zachorował tak bardzo, jak jeszcze nigdy, a do tego długo drętwiała mu ręka.

Gość gość
Ktos tu dobrze napisał ze Pediatra ma benefity za sprzedawanie lub wypisywanie szczepionek. W mojej rodzinie jest przedstawiciel pewnej polskiej firmy farmaceutycznej i lekarze ktorzy wypisza pewna ilość recept na ich leki mogą liczyć na darmowa bezpłatna wycieczkę np na malediwy lub do Meksyku czy Brazylii.

Gość gość
Może w przychodni są już jakieś zleżałe szczepionki, których termin ważności dobiega końca i chcą na siłę komuś wcisnąć. Nie szczepiłabym na grypę, a w przypadku, gdyby lekarz mnie tak bardzo namawiał, od razu zapaliłaby mi się ostrzegawcza, czerwona lampka w głowie.

Gość gość
Ja tylko raz zaszczepiłam się na grypę i więcej nie popełnię tego błędu. Kilka tygodni po szczepieniu złapałam grypę, która zakonczyła się zapaleniem oskrzeli.

Gość gość
Zmien lekarza.