Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietkaaaa

Czy to częste że 42 latek może tak raz za razem...?

Polecane posty

Gość Kobietkaaaa

W kilka godzin po 5-6 razy? I to wcale nie szybkie numerki...

Gość gość
A dlaczego pytasz?Źle Ci z tym?Większość facetów w tym wieku tak nie ma ale jak to w biologii są różne osobniki i tacy choć nie wielu.

Gość Kobietkaaaa
Dobrze mi z tym, zastanawiam się, czy to czeste... szczerze, to obawiam się jedynie, że jak nasza znajomośc się skończy, to będzie mi brakowało takiego wielogodzinnego dobrego seksu...

Gość gość
Możliwe mój 45 ma tak samo .moze długo i bardzo często a do tego na szczęście robi to świetnie :) trzeba się cieszyć

Gość gość
fuj, jak można z takimi star****** się bzykać? i pisze to jako 35 latka... przecież to już stare jaja są :O jeszcze kilka latem i będa własne jaja obijać kolanami

Gość gość
Gadasz pierdoły:P Starsi faceci są dużo lepszymi kochankami... Nie trzeba im pokazywać palcem co gdzie:P

Gość gość
Od kiedy to zaleta że facet długo może i kilka razy z reguły kobieta po jednym razie ma dość,czasami po dwóch ale to już skrajne przypadki chyba,że ma 18l

Gość gość
No to zdziwiłbyś się, ja mam 30 lat jestem kobieta, i miewam 5-6 godzinne maratony seksu;)

Gość gość
No właśnie 18latka ma szynko dość. Im starsza kobieta tym większa chcica. Taka biologia. Faceci mają odwrotnie. Dlatego moim zdaniem związki młody on , stara ona mają większe powodzenie przetrwania. Wykluczam oczywiście infantylnych facetów, maminsynków itp.

Gość gość
Weź mi tu nie pitol takich bzdur o 6godzmaratonach Małolata możesz wkręcać ale nie mnie.

Gość gość
E tam, zazdrość Cię żżera;) Praktycznie co tydzień mam taki maraton.

Gość gość
Że niby kobieta która ma ochotę woli chodzący wibrator? Młody zazwyczaj może dłuzo razy ale krótko, i trzeba jak wibratorem ruszać w te i w tamtą stronę bo sam nie wie jak, pcha byle szybciej byle się spuścić. Jak masz Janusza w łóżku to pewnie że młody Janusz lepszy. Ale jak masz wytrawnego kochanka to nie zmienisz na młode jeeebadełko

Gość gość
A ja codziennie mam obiad w szeratonie i 7 dziewczyn z albatrosa

Gość gość
Wy chyba nie macie pojęcia co znaczy dziadek:) 42 latek nie musi wyglądać jak stara szmata. W tych czasach jest masa facetów w tym wieku którzy wyglądaja świetnie, dbają o siebie i uprawiają sport, więc ciało mojego "dziadka" wygląda dobrze, pewnie lepiej niż moje;) Jest wydepilowany, nie ma brzucha, a przy tym jest bardzo męski.

Gość gość
Nie ma brzucha?Ciekawe zjawisko:)

Gość gość
Zazdrosne jesteście:D

Gość gość
Niby o co?

Gość Kobietkaaaa
Ciekawa byłam po prostu czy inni faceci po 40stce też tak mają. Miałam wcześniej kochanka w podobnym wieku, fakt mógł długo, ale tylko raz, czasem dwa;)