Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza z Matiza 29

Anal ! Zaczęłam mieć prawdziwy orgazm

Polecane posty

Gość Iza z Matiza 29

Spotykam się z nowym partnerem a on jest sfiksowany na puncie mojej dupci. Mianowicie lubi posuwać w anala na maxa w wszystkich pozycjach jak normalnie. Jest niesamowity bo wali bez opamiętania. Na początku protestowałam ale teraz zaczynam odkrywać seks na nowo przy analu mam tak intensywne orgazmy ze zemdleć można. A jeszcze niedawno byłam przeciwnikiem tej formy seksu i jak partner zaczął „majstrować” przy dupci od razu odzywałam rękę. Ehhh człowiek całe życie się uczy ;)

Gość gość
Lecz sie kryptogeju

Gość gość
Ja uwielbiam anal od 19 roku życia, tak tez zaczynałam moją przygodę z seksem hihi

Gość gość
Mój pierwszy seks był właśnie analny, bardzo bałam się ciąży a miałam wtedy 16 lat, uprawiałam sex analny tak do 19tki, potem zdecydowałam się na tradycyjny ale już nie było tak fajnie. teraz preferuj tylko analny, tradycyjny jest tylko do rozpłodu bo nie daje żadnej przyjemności.

Gość Bunija 32
A ja już jakieś 10 latek jest brana analnie i to przez każdego partnera którego miałam. Nie zawsze ale często zdarza się za mam też przy analku mega orgazm.

Gość gość
Mój też mnie namawiał na anal i jakoś tak wyszło ze już od 2 lat to robimy i też tak dochodzę do orgazmu ;)