Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ambulocetus

Czy brać się za tą dziewczynę?

Polecane posty

Od jakiegoś czasu nawiązuję bliską relację z pewną kobietą, bardzo się do niej przywiązałem i rozważam spotkanie w realu. Moja obawa, polega na tym, że mimo iż w tym roku kończę 33 lata, jeszcze nigdy nie doopcyłem, świetnie sobie radzę bez masturbacji (już 6 tygodni) nie wiem, czy to nie oznacza czasem, że stałem się impotentem. Nie wiem, zatem czy warto w to brnąć jako, że kopulacja jest jednym z fundamentów relacji damsko-męskich, a ja nie jestem do końca pewien, czy sobie z nią poradzę

Gość gość
daj jej fote

Gość gość
Zależy od dziewczyny bo akurat dla mnie seks jest mega wazny i jesli by facet był nie za bardzo w łózku to bym z nim nie byla

12:12 - Wysłałbym jej fotę, ale musi być spełniony jeden warunek. Musiałbym najpierw wylądować na betonie głową z II piętra...

Gość gość
ok, idę cię wypierdolić z 2 piętra

Gość gość
zdjęcie tyłka wstaw chociaż

Gość gość
Chodzi mi o koncowke twojej wypowiedzi,ktora brzmi tak-nie wiem czy warto w to brnac jako ze KOPULACJA jest jednym z fundamentow relacji damsko-meskich a ja nie jestem do konca pewien czy sobie z NIA poradze -?-i oco tu chodzi ? Tz. Z dziewczyna czy z KOPULACJA ?

12:32 - Czemu tak ci zależy na jej focie? Można wiedzieć? Kolekcjonerem jakimś jesteś?

12:33 - Chodzi o kopulację, rzecz jasna, bo z dziewczyną sobie w miarę daję radę

Gość gość
dla mnie to jestes czystym prowokatorem z takim durnym tematem.

Gość gość
autorze jesteś aż tak pusty? szukasz związku czy roohania? :O masakra poza tym sorry 6 tyg bez walenia konia uważasz za sukces jakiś? to dla ciebie długo? noł koment

21:34 - Nie twierdzę, że to sukces, tylko obserwuję swój organizm. Kiedyś wytrzymałem 5 lat, pomiędzy 2008, a 2013 rokiem. 5,5 roku to było, od marca 2008, do września, albo października 2013... Po prostu obserwuję swój organizm i staram się wyciągać wnioski. Poza tym bez roohania nie ma związku. No chyba, że ja będę w związku, a roohał będzie, kto inny. A na takie poniżenie sobie nie pozwolę.