Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on jeździ do mamusi

Polecane posty

Gość gość
Wiele osób odwiedza rodziców kilka razy w roku, niektórzy tylko na Święta a poza tym kontaktują się telefonicznie raz na jakiś czas. Taka sytuacja jest zupełnie normalna, każdy dorosły człowiek prowadzi swoje życie osobiste i zawodowe. Tylko bluszczowate (często same) matki nie pozwalają swoim dorosłym dzieciom prowadzić swojego życia. Skrzywione matki-egoistki.

Gość gość
Weźcie Wy się ogarnijcie... przecież to normalne że syn odwiedza matkę i tam nocuje. Raptem wychodzi jedna góra dwie noce w miesiącu. To tylko dobrze o nim świadczy. To jego rodzinny dom i każde dobrze wychowane dziecko obojętnie w jakim wieku potrzebuje kontaktu z rodzicem. Lub odwrotnie. Ci rodzice mają już swoje lata i też chcą widzieć co się dzieje u ich dzieci. A być może potrzebują w czymś pomocy.

Gość gość
Autorko poprostu raz na jakiś czas jedzcie tam razem i też tam śpijcie. I nie ma że Ci się nie podoba... to jego matka. Pomyśl czy Ty później nie bedziesz potrzebowała kontaktu ze swoimi dziećmi? Naprawdę to tylko dobrze o nim świadczy. A Ty się nie czepiaj. Raz jedz z nim, raz się prześpij u swoich rodziców i tyle. A w małżeństwie to już proponuję wszędzie razem.

Gość gość
Nocować razem. Żeby nie było też lubię trochę tzw . wolności. Ale po ślubie jak odwiedzamy rodziców to oczywiście razem.

Gość gość
W koncu ludzie, ktorzy mnie rozumieja. Uwazam, ze jego matka to taki bluszcz, codziennie do niego pisze, co pare dni dzwoni, czeka az wpadnie do niej i ma wielkie szczesliwe oczka jak synek przyjedzie. On ma duze poczucie obowiazku i uwaza ze to wsparcie mamusi. Ja uwazam ze powinna zajac sie soba, a nie wiecznie ona. Moze jej cos powiem?

Gość gość
A jak mu cos mowie, ze on sie zlosci ze chce go odciąć od matki. Bo matka jest głupia i sie uwiesila swojego syna/partnera. Nie ma nikogo innego, corka jej nie lubi, maz ja zostawil. Ona tez wiecznie na wszystkich sie zlosci i narzeka. Tylko tego synka lubi i ma.

Gość gość
Może i matka tego faceta jest trochę bluszczowata ale on nie jeździ do niej na każde jej zawołanie, tylko raz na 3 tygodnie (a nie raz na kilka dni), moim zdaniem z jego strony to normalne. Natomiast autorka to taki drugi bluszcz, jednego dnia bez misia nie wytrzyma, zaborcza baba, no tak niech lepiej ograniczy do minimum kontakt z matka, najlepiej tylko na święta bo ,,on teraz jest mooj". I teraz facet ma świata poza autorka Nie widzieć (w tym swoich rodziców) tak jak autorka świata poza misoaczkiem nie widzi i Nie potrafi niczym się zająć gdy facet akurat nocuje u mamy. Brawo, dalej rob mu jazdy o to, szukaj okazji do klotni, to zostawi Cie szybciej niż myślisz. Jak to mowia, kobieta ,,rzecz" nabyta a mamę ma sie jedna ;)

Gość gość
Doskonale sobie radze bez misia, chodzi mi o jego matke ktora caly czas jest w naszym zyciu. Co ciekawe, to on nawet malo jej o sobie mowi, wiec to nie jest jakas wielka milosc do mamusi. Raczej dziwna i chora relacja.

Gość gość
to,że jej mało mówi wcale nie swiadczy o braku milosci do matki.

Gość gość
"gość dziś Weźcie Wy się ogarnijcie... przecież to normalne że syn odwiedza matkę i tam nocuje. Raptem wychodzi jedna góra dwie noce w miesiącu. To tylko dobrze o nim świadczy. To jego rodzinny dom i każde dobrze wychowane dziecko obojętnie w jakim wieku potrzebuje kontaktu z rodzicem. Lub odwrotnie. Ci rodzice mają już swoje lata i też chcą widzieć co się dzieje u ich dzieci. A być może potrzebują w czymś pomocy." To jedz do swojej matki/babki co chwile ja zabawiaj i najlepiej jeszcze do prababki i ciotek i kogo jeszcze jak taka jestes madra, nie masz nic do roboty. Nikt nie ma obowiazku zabawiania znudzonej babki, ktora nie ma swojego zycia!

Gość gość
Nikt - nawet dorosly syn. Taka matka to straszna egoistka, do tego znudzona stara baba, ktora uwiesza sie na synie nie majac swojego zycie. Niech na weekend jedzie do kolezanki czy innych osob w swoim wieku. Stara baba a uwiesza sie na na innych osobach jak jakas sierota. Miala swojego faceta, to miala swoja szanse. Jak jej nudzi sie, to niech jezdz do dziadkow czy ciotek co kilka tygodni.

Gość gość
"i każde dobrze wychowane dziecko" On juz NIE JEST DZIECKIEM sklerotyczko! Dorosnij stara babo i zjmij sie soba!

Gość gość
"Jak to mowia, kobieta ,,rzecz" nabyta a mamę ma sie jedna oczko.gif" Haha, twoj maz tez tak myslal;):D bylas nabyta i juz zylas sie:D co za stara hipokrytka

Gość gość
Typowa toksyczna matka, ktora chce zajac miejsce kobiety i est zazdrosna o kobiete swojego syna:D:D:D

Gość gość
Wkur.. mnie ona bo powinna mu powiedziec, by nie zostawal na noc, zwrocic mu uwage, a ta baba sie cieszy. Sama czasem wbija na noc. I wiecznie pisze, czasem nawet "dobranoc". Uwiesila sie jak nie wiem. Jej zycie to czekanie na syna.

Gość gość
To idiotko zmień faceta!!!

Gość gość
Poprostu trzeba maksymalnie odcinac sie od toksycznych starych bab!

Gość gość
Ale on nie slucha. Tylko powtarza ze musi mame wspierac. Kur... gadac, odwiedzac, rozmawiac, pomagac... zalosne babsko.

Gość gość
I stwierdzam że p******e jesteście jak uważacie że wizyta u matki raz na miesiąc z jedną nocką jest czymś dziwnym. Życzę Wam takich samych dzieci jak Wy myślicie o tym chłopaku! Widzę że na psy to wszystko schodzi. A Ciebie autorko niech kopnie w tyłek i poszuka Kogoś na swoim poziomie.

Gość gość
Stara baba pewnie nie moze zrozumiec i nie dociera do niej, ze jej dorosly facet ma kobiete!

Gość gość
Żałosna to jest autorka!

Gość gość
Najlepiej niech nie szuka nikogo tylko zamieszka z mamusia!!! Plakalaby zd szczescia stara pipa!

Gość gość
Też będziesz stara i miej tak samo jak tutaj piszesz....

Gość gość
Weźcie Wy się ogarnijcie... przecież to normalne że syn odwiedza matkę i tam nocuje. Raptem wychodzi jedna góra dwie noce w miesiącu. To tylko dobrze o nim świadczy. To jego rodzinny dom i każde dobrze wychowane dziecko obojętnie w jakim wieku potrzebuje kontaktu z rodzicem. Lub odwrotnie. Ci rodzice mają już swoje lata i też chcą widzieć co się dzieje u ich dzieci. A być może potrzebują w czymś pomocy." To jedz do swojej matki/babki co chwile ja zabawiaj i najlepiej jeszcze do prababki i ciotek i kogo jeszcze jak taka jestes madra, nie masz nic do roboty. Nikt nie ma obowiazku zabawiania znudzonej babki, ktora nie ma swojego zycia! *czytaj ze zrozumieniem, nie co chwilę- tylko raz na miesiąc. Jeżdżę-bo ich kocham - i mi i im to sprawia przyjemność. Mojej drugiej połówce również.

Gość gość
Wychowała go jak psa! Tyle głupich mamus na tym świecie. Nie bez powodu jest sama i nikt jej nie lubi. Tylko ten synus i ktorym piszesz. Moze niedługo padnie i bedzie spokoj

Gość gość
Współczuję mu takiej dziewczyny

Gość gość
Autorka powinna się leczyć. A facet od niej jak najdalej uciekać. Bo kto to z czymś takim wytrzyma.

Gość gość
To sa dwie m, średnio co 3 tyg. Czasem wypadaja 4 w miesiacu. Za komentarze mam dziekuje - nie jestescie obiektywne :) chetnie poslucham rowiesnikow :)

Gość gość
Stare baby i frustratki uwieszone na doroslych facetach! Stare a glupie i totalne egoistki, Stare baby zajmijcie sie swoimi starszymi osobami w rodzinie jak nudzi Wam i sie nie macie co robic. Stare baby, sprawne a niszcza zycie innym osobom. Zastanowcie jak Wy stare baby mozecie pomoc a niw wykorzystujcie swoich dzieci!

Gość gość
Kim jestes? Chce sie z Tobą zaprzyjaznic, widze ze mnie rozumiesz! :):)