Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Noname34

Dziewczyna zaprosiła moich rodziców na 18

Polecane posty

Gość Noname34

Witam, problem jak w tytule. Już za późno żeby odmawiać albo nawet kombinować bo już się zgodzili. Ja tego nie chciałem, ale nie oponowałem też mocno jak to proponowała, jedynie sugerowałem że to średni pomysł. No i mam za swoje teraz. Rodzice byli w lekkim szoku, nie chcą tam iść, ale no nie wypadało odmówić, a nie wpadliśmy na żaden błyskotliwy pomysł. Toteż będą siedzieć i sie nudzić wśród zupełnie nieznajomych ludzi. Dla mnie to też duży dyskomfort. Pomysł wyszedł od rodziców dziewczyny, ona też w sumie chciała. Niedługo po zaproszeniu moi rodzice zostali też zaproszeni do domu na kawe do "teściów". Też trochę szok i moim zdaniem bezsens. Jesteśmy dopiero od roku, mamy 17 lat, kocham ją, ale nie chce też sie wobec nich do niczego zobowiązywać, no ludzie. Ale nie chcę też wyjść na chama z rodzicami i chyba muszę ich odprosić na swoją 18, mimo że bardzo nie chcę. Co myślicie? Przesadzam, czy może oni się na coś nastawiają już? Mieliście podobne sytuacje? Odprosić ich i nie wyjść na chama czy nie odpraszać i bawić się lepiej na swojej 18?

Gość gość
lepiej się baw na swojej 18, a wyglada na to, ze jakoś nie za bardzo jesteś chętny na ślub z dziewczyną, a wygląda na to, że ona owszem traktuje to poważnie, no ale baw się dobrze, potem będą pewnie inne...

Gość Noname34
Mamy 17 lat, ślub jeszcze daleko przed nami. Chcę, owszem, szczerze, kocham ją na zabój, ale ci rodzice trochę się spieszą na mój gust

Gość gość
poczekaj ze ślubem co najmniej 5 lat, wtedy będziesz pewny, to dobra rada, bo rozwody są drogie i co trzecie małżeństwo rozpada się po 5-7 latach

Gość gość
To juz rzeczywicie sredniowiecze. W zasranym katolandzie nie mozna juz normalnie byc mlodym i miec dziewczyne albo chlopaka, nie zobowiazujac sie zaraz do slubu. Popros rodzicow, zeby grzecznie ale kategorycznie odmowili, ty rowniez nie zapraszaj. Zadnych wzajemnych odwiedzin "tesciow", co za bzdura!

Gość Noname34
Już niestety za późno, miękka c**a byłem że nie powiedziałem od razu co myśle. Posiedzą i po torcie sobie pójdą, na kawe też kategorycznie nie zamierzają odpraszać. Post głównie po to, bo nie wiem teraz czy na 18 ich zaprosić