Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet zawsze po zerwaniu staje się chamski

Polecane posty

Gość gość

Zerwał ze mną już drugi facet i nurtuje mnie to czemu oni się robią chamscy po zerwaniu jeśli to była ich decyzja nie zawiniona przeze mnie

Gość gość
Tylko jeżeli są słabi psychicznie :)

Gość gość
Dziwi mnie to że w związku kochany kulturalny , a po zerwaniu zupełnie inna morda

Gość gość
dla mnie stal sie chamski i niemily jak nie chcialam sie umowic zmiana o 180 stopni

Gość gość
u mnie to samo, a potem zamienił sie z milutkiego kotka w potworna bestie, ktora mnie upokorzyla! Tylko dlatego, ze z nim nie chcialam byc!

Gość gość
Czyli wychodzi na to że faceci są klamliwi, prawie zawsze po zerwaniu robią się wulgarni i tacy bez klasy ,ale ciekawe co jest tego powodem skoro to oni sami zrywają , ja rozumiem że gdybym ja zerwała ale on zrywa i do tego się robi chamski

Gość gość
Nie szufladkuj. Ze mna dziewczyna (nie partnerka) zerwała kontakt 4x i ani razu jej nie obrazilem. Pomimo bólu jaki mi zadała.

Gość gość
u mnie to samo, a potem zamienił sie z milutkiego kotka w potworna bestie, ktora mnie upokorzyla! Tylko dlatego, ze z nim nie chcialam byc! x Znam to.Tez to przerabialam. Na poczatku bylam ekstra laska z boskim cialem..a potem dziffka,jak sie okazalo,ze nie chce z nim pojsc do lozka.Dodam,ze nie robilam mu zadnych nadziei,no ale on sobie cos ubzdural.I potem paskudne plotki o mnie roznosil.

Gość gość
To ciekawe co sprawia że taki słodki kochany misio zrywa z dziewczyna i nagle boom ,chamstwo i ignorancja nagle z niego wyłazi ,to jest szokujące zawsze mnie szanował a tu takie boom

Gość gość
Ja po tym jak mnie odrzucila kobieta sie nie mscilem i odszedlem w cień a naprawdę mialem powody do zemsty. Niech żałuje.

Gość gość
Bo takich debili wybieracie to do kogo pretensje

Gość gość
Wybieramy? Tylko, ze na poczatku sa slodcy, czarujacy i w zyciu by ich nikt nie podejrzewal, że tak sie zmienia..

Gość gość
Kobieca intuicja :D Czekam na pierwsze łzy mojej eks przyjaciółki, która ma tak kochanego i wspaniałego chłopaka :D zdziwi sie kiedy pajac pokaże swoj prawdziwy ryj :D

Gość gość
gość dziś - dokładnie! Mój też był elokwentny, elegancki, rzutki, z pasjami, ogółem super facet. A potem wyszło szydło z worka. Jakby miał dwie osobowości O_O

Gość gość
No właśnie co to znaczy "takich debili wybieracie " skoro na początku był milutki do kto mógł zgadnąć że mu się tak okropnie odmieni , to nie jest do przewidzenia ,bardziej mnie nurtuje czemu się tak dzieje skoro to facet odchodzi

Gość gość
Rozumiem że jakby dziewczyna go zostawiła to ok ale ,facet najpierw odchodzi sam a później traktuje cię jak wroga , bez sensu

Gość gość doświadczony
Mnie zostawiła po 5,5 roku jak jej wyremontowałem cały dom i to ona była chamska zawsze przez cały ten czas. Wszystko przeliczala na pieniądze. Teraz z perspektywy czasu widzę że ona była ze mną z wyrachowania. Teraz siedzi sama 50tka na karku. Ja mam kochającą żonę i dziecko, jestem szczęśliwy

Gość gość
Czy może facet po prostu chce sobie sam obrzydzic dziewczynę z która zerwał ,żeby się upewnić ? Moim zdaniem facet który zrywa nie ma prawa nienawidzić dziewczyny , to tak jakby gwałciciel się obraził na ofiare

Gość gość
Mam oczywiście na myśli sytuację gdzie dziewczyna nie zdradziła ani nic takiego

Gość gość69
Pewnie nie chciałaś mu dać więc musi odreagować urażone ego.

Gość gość
Serio to może chodzić tylko o seks ? Nie wierzę

Gość gość
Kobiety chca od mezczyzn wszystkiego. Mezczyzna od kobiety jednego.

Gość gość
Czyli taką normalna miłość nie istnieje ?

Gość gość69
Strzelałem ale często o to właśnie takim młodzieńcom chodzi. Przecież on jest taki wspaniały a ona nie chce. Może liczył że pójdzie mu łatwo bo z innymi nie miał problemu. Życie kręci się w okół seksu.

Gość gość69
A jeszcze nie daj Boże ona nie chce robic loda kiedy wszyscy chwalą się tym na lewo i prawo to kolesia ściska frustracja, staje się natarczywy, ona dalej nic, i taki jest koniec

Gość gość
A może chodzić o coś jeszcze innego ? Nagle zaczął się ode mnie odsuwac, poznał kolegów zaczął podrywac dziewczyny , czy ta zmiana wobec mnie to jakiś wynik poczucia winy ze mnie tak potraktował ?

Gość gość
Może chciał się mnie pozbyć tym chamstwem raz a dobrze ze bym już nie meczyla go?

Gość gość69
Nie sądzę. A trafiłem?

Gość gość
Nie spałam z nim przez 3 lata bo powiedziałam ze po zareczynach , ale on nigdy nie naciskał

Gość gość
On nigdy nie miał przede mną dziewczyny ,ja mam 22 lata on 25