Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhk

Przespane zycie

Polecane posty

Gość gośćhk

Pomocy. Maz ma 27 lat, a przesypia cale swoje zycie.. Pracuje fizycznie do pracy wstaje o 5 lecz gdy wróci do domu od godziny 17stej spi jak zabity nie przeszkadza mu biegajace dziecko,odkurzcz ..gdy go obudze o 21 by pomogl przy kapieli dziecka on ledwo to zrobi i dalej spi do rana bez zadnych przerw...co usiadzie to spi.. Zasypia w minute... Nie mam sily plakac mi sie chce jest tak odkad sie poznalismy,mam juz depresję... Nie ma ojca dla dziecka ani męża... Dziennie spi kolo 11h co moze byc przyczyna jego sennosci? Blagam o jakas porade. Dodam ze nawet gdy jakims cudem sprubuje pobawić sie z dzieckiem odrazu zasypia. Dziecko caly czas widzi jak ojciec śpi nic więcej.

Gość gość
Haha. Może jest zmęczony zwyczajnie?

Gość gość
Dziekuje za takie odpowiedzi... O kant d. Potluc. Jestem matka spiaca codziennie po 6-7 h chodzaca przy dziecku sprzatajaca gotujaca i jestem tak wyspana ze ciezko mi zasnac a spiac drugie tyle byc zmeczonym???

Gość gość
No zmęczony jest co się dziwisz, jakbyś wstawała o 5 i co dzień fizycznie pracowała to też byś padała. ale może poproś go o to żeby zrobił sobie badania krwi, może jest taki senny z jakiegoś zdrowotnego powodu. Jak ma urlop też tak śpi?

Gość gość
nie chcesz odpowiedzi to się wypchaj, porównywanie karmienia dziecka i chodzenia przy nim, do harówki fizycznej w pracy jest idiotyzmem.

Gość gość
To fajnie ze masz tyyyyyyle energii, ale nie wszyscy jej tyle maja. Ja po 6h jestem bardzo niewyspana, a jak pracowałam 8 i 12 byłam wykończona. Facet pracuje fizycznie i nie ma go 12h. Może jest zmęczony... Nie napisałaś czy w weekendy jak ma wolne jest lepiej. Btw tez mam dziecko, sprzatam i gotuje i sprzątanie i gotowanie to mały pikus w porównaniu z praca zawodowa. Przy dziecku powinien Ci oczywiście pomoc.

Gość gość
Pewnie nie ma czasu zrobic sobie badan, bo non stop w robocie. Niech wezmie sobie wolne i porzadnie odpocznie. Poza tym jest taka aura jaka jest. Przyjdzie wiosna to moze i on sie obudzi.

Gość gość
a weekend urlop? mogłabyś łaskawie uściślić jak już tak się unosisz na temat c*******h odpowiedzi.

Gość gość
Badania robil cukier lekko podwyzszony

lepiej żeby spał kto śpi nie grzeszy .Lepiej Śpiący Królewicz niż zboczony lub zdradzacz

Gość gość
Może warto, aby zrobił badania w kierunku chociażby cukru? Oprócz tego dorosły człowiek także potrzebuje sporą dawkę snu, może praca zabardzo daje mu w kość i odczuwa zmęczenie ze zdwojoną siłą. Ewentualnie porozmawiaj z nim czy nie możecie jakos podzielić się obowiązkami, bo samej też jest ci ciężko.

Gość gość
Tez pracowalam bardzo fizycznie o jakos nie przesypialam całego swojego zycia choć bylam sama .

Gość gość
Ja stawiam na niedoczynność tarczycy. I nie zawsze wychodzi z tych ogólnych badan tylko z anty coś tam na przyklad. W każdym razie tych bardzo szczególowych mówie to na własnym przypadku po wielu latach szukania przyczyny.

Gość gość
Czy pamietasz jakie to bylo dokladnie badanie? To szczegolowe na tarczyce?

Gość gość
Jeśli podczas urlopu nie śpi tak dużo to wszystko w porządku i powinnaś zrozumieć jego zmęczenie. Jak nawet podczas urlopu też tak całymi dniami ma, to trzeba go przebadać dokładniej, albo uznać że ten typ już taki jest, znam takich śpiochów.

Gość gość
Moja siostra kiedyś pracowała fizycznie i czuła się dobrze, ja też przez chwilę pracowałam fizycznie i myślałam że padnę. Czułam się fatalnie i spałam całymi dniami. Różni są ludzie i różne organizmy.

Gość gość
Gdy nie pracuje caly dzien lezy spi oglada tv i na zmiane...a o godzinie 19 spi juz tak jakby caly wolny dzien przepracował.

Gość gość
A zanim dziecko się urodziło też tak miał, przed tą pracą też tak spał?

Gość gość
Tak tak było zawsze . dodam ze maz pracuje 7-8 h dziennie czasami nawet obiad je z zamknietymi oczami bo zasypia przy stole..

Gość gość
Następna kuwa ma depresję, bo mąż zapedala 12 godzin dziennie by utrzymać księżniczkę. Pewnie zaraz znajdzie lek na depresję w postaci nowego fiuta bo kretynka czuje się zaniedbana.

Gość gość
Znam facetów którzy muszę długo spać i robią to często, ale Twój mąż cierpi na jakąś patologiczną senność. Polecam wizytę u lekarza rodzinnego a ten już po objawach będzie wiedział na jakie badania skierować. Może również zacząć suplementować żeń-szeń, pomaga w takich stanach .

Gość gość
Tylko nie odpuszczajcie tych badań cukier i morfologia to za mało.

gość dziś Znam facetów którzy muszę długo spać i robią to często, ale Twój mąż cierpi na jakąś patologiczną senność. Polecam wizytę u lekarza rodzinnego a ten już po objawach będzie wiedział na jakie badania skierować. Może również zacząć suplementować żeń-szeń, pomaga w takich stanach . x zboczona suka

Gość gość
zboczona suka x Won stąd durniu!

Gość gość
wiem coś o tym, bo ja tez miałam takli okres ze jakbym mogła to bym ciągle spała z moim facetem po 14 h.. i to była tragedia, potem zaczęliśmy razem biegać i to nas tak ożywiło trochę, teraz jeszcze mamy pakiet upc https://www.upc.pl/ dzięki któremu kompletnie nie jesteśmy w stanie się nudzić i zawsze jest coś , co skupia nasza uwagę i dzięki czemu nie chce się nam spać :)

Gość gość
A Ty co? Pewnie opiekunka "ogniska domowego" która rączek pracą na etacie nie skalala, ale nie przeszkadza to być kolejną co wymaga od faceta dyspozycyjności 24/7