Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰hk

Przespane zycie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰hk

Pomocy. Maz ma 27 lat, a przesypia cale swoje zycie.. Pracuje fizycznie do pracy wstaje o 5 lecz gdy wr贸ci do domu od godziny 17stej spi jak zabity nie przeszkadza mu biegajace dziecko,odkurzcz ..gdy go obudze o 21 by pomogl przy kapieli dziecka on ledwo to zrobi i dalej spi do rana bez zadnych przerw...co usiadzie to spi.. Zasypia w minute... Nie mam sily plakac mi sie chce jest tak odkad sie poznalismy,mam juz depresj臋... Nie ma ojca dla dziecka ani m臋偶a... Dziennie spi kolo 11h co moze byc przyczyna jego sennosci? Blagam o jakas porade. Dodam ze nawet gdy jakims cudem sprubuje pobawi膰 sie z dzieckiem odrazu zasypia. Dziecko caly czas widzi jak ojciec 艣pi nic wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Haha. Mo偶e jest zm臋czony zwyczajnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziekuje za takie odpowiedzi... O kant d. Potluc. Jestem matka spiaca codziennie po 6-7 h chodzaca przy dziecku sprzatajaca gotujaca i jestem tak wyspana ze ciezko mi zasnac a spiac drugie tyle byc zmeczonym???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No zm臋czony jest co si臋 dziwisz, jakby艣 wstawa艂a o 5 i co dzie艅 fizycznie pracowa艂a to te偶 by艣 pada艂a. ale mo偶e popro艣 go o to 偶eby zrobi艂 sobie badania krwi, mo偶e jest taki senny z jakiego艣 zdrowotnego powodu. Jak ma urlop te偶 tak 艣pi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie chcesz odpowiedzi to si臋 wypchaj, por贸wnywanie karmienia dziecka i chodzenia przy nim, do har贸wki fizycznej w pracy jest idiotyzmem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To fajnie ze masz tyyyyyyle energii, ale nie wszyscy jej tyle maja. Ja po 6h jestem bardzo niewyspana, a jak pracowa艂am 8 i 12 by艂am wyko艅czona. Facet pracuje fizycznie i nie ma go 12h. Mo偶e jest zm臋czony... Nie napisa艂a艣 czy w weekendy jak ma wolne jest lepiej. Btw tez mam dziecko, sprzatam i gotuje i sprz膮tanie i gotowanie to ma艂y pikus w por贸wnaniu z praca zawodowa. Przy dziecku powinien Ci oczywi艣cie pomoc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie nie ma czasu zrobic sobie badan, bo non stop w robocie. Niech wezmie sobie wolne i porzadnie odpocznie. Poza tym jest taka aura jaka jest. Przyjdzie wiosna to moze i on sie obudzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a weekend urlop? mog艂aby艣 艂askawie u艣ci艣li膰 jak ju偶 tak si臋 unosisz na temat c*******h odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Badania robil cukier lekko podwyzszony

Udost臋pnij ten post

lepiej 偶eby spa艂 kto 艣pi nie grzeszy .Lepiej 艢pi膮cy Kr贸lewicz ni偶 zboczony lub zdradzacz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e warto, aby zrobi艂 badania w kierunku chocia偶by cukru? Opr贸cz tego doros艂y cz艂owiek tak偶e potrzebuje spor膮 dawk臋 snu, mo偶e praca zabardzo daje mu w ko艣膰 i odczuwa zm臋czenie ze zdwojon膮 si艂膮. Ewentualnie porozmawiaj z nim czy nie mo偶ecie jakos podzieli膰 si臋 obowi膮zkami, bo samej te偶 jest ci ci臋偶ko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez pracowalam bardzo fizycznie o jakos nie przesypialam ca艂ego swojego zycia cho膰 bylam sama .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja stawiam na niedoczynno艣膰 tarczycy. I nie zawsze wychodzi z tych og贸lnych badan tylko z anty co艣 tam na przyklad. W ka偶dym razie tych bardzo szczeg贸lowych m贸wie to na w艂asnym przypadku po wielu latach szukania przyczyny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy pamietasz jakie to bylo dokladnie badanie? To szczegolowe na tarczyce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li podczas urlopu nie 艣pi tak du偶o to wszystko w porz膮dku i powinna艣 zrozumie膰 jego zm臋czenie. Jak nawet podczas urlopu te偶 tak ca艂ymi dniami ma, to trzeba go przebada膰 dok艂adniej, albo uzna膰 偶e ten typ ju偶 taki jest, znam takich 艣pioch贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja siostra kiedy艣 pracowa艂a fizycznie i czu艂a si臋 dobrze, ja te偶 przez chwil臋 pracowa艂am fizycznie i my艣la艂am 偶e padn臋. Czu艂am si臋 fatalnie i spa艂am ca艂ymi dniami. R贸偶ni s膮 ludzie i r贸偶ne organizmy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdy nie pracuje caly dzien lezy spi oglada tv i na zmiane...a o godzinie 19 spi juz tak jakby caly wolny dzien przepracowa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A zanim dziecko si臋 urodzi艂o te偶 tak mia艂, przed t膮 prac膮 te偶 tak spa艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak tak by艂o zawsze . dodam ze maz pracuje 7-8 h dziennie czasami nawet obiad je z zamknietymi oczami bo zasypia przy stole..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nast臋pna kuwa ma depresj臋, bo m膮偶 zapedala 12 godzin dziennie by utrzyma膰 ksi臋偶niczk臋. Pewnie zaraz znajdzie lek na depresj臋 w postaci nowego fiuta bo kretynka czuje si臋 zaniedbana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam facet贸w kt贸rzy musz臋 d艂ugo spa膰 i robi膮 to cz臋sto, ale Tw贸j m膮偶 cierpi na jak膮艣 patologiczn膮 senno艣膰. Polecam wizyt臋 u lekarza rodzinnego a ten ju偶 po objawach b臋dzie wiedzia艂 na jakie badania skierowa膰. Mo偶e r贸wnie偶 zacz膮膰 suplementowa膰 偶e艅-sze艅, pomaga w takich stanach .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko nie odpuszczajcie tych bada艅 cukier i morfologia to za ma艂o.

Udost臋pnij ten post

go艣膰 dzi艣 Znam facet贸w kt贸rzy musz臋 d艂ugo spa膰 i robi膮 to cz臋sto, ale Tw贸j m膮偶 cierpi na jak膮艣 patologiczn膮 senno艣膰. Polecam wizyt臋 u lekarza rodzinnego a ten ju偶 po objawach b臋dzie wiedzia艂 na jakie badania skierowa膰. Mo偶e r贸wnie偶 zacz膮膰 suplementowa膰 偶e艅-sze艅, pomaga w takich stanach . x zboczona suka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zboczona suka x Won st膮d durniu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiem co艣 o tym, bo ja tez mia艂am takli okres ze jakbym mog艂a to bym ci膮gle spa艂a z moim facetem po 14 h.. i to by艂a tragedia, potem zacz臋li艣my razem biega膰 i to nas tak o偶ywi艂o troch臋, teraz jeszcze mamy pakiet upc https://www.upc.pl/ dzi臋ki kt贸remu kompletnie nie jeste艣my w stanie si臋 nudzi膰 i zawsze jest co艣 , co skupia nasza uwag臋 i dzi臋ki czemu nie chce si臋 nam spa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A Ty co? Pewnie opiekunka "ogniska domowego" kt贸ra r膮czek prac膮 na etacie nie skalala, ale nie przeszkadza to by膰 kolejn膮 co wymaga od faceta dyspozycyjno艣ci 24/7

Udost臋pnij ten post