Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój ex wyszedł z więzienia, przyszedł w nocy i chciał pogadać

Polecane posty

Gość gość

Nie wpuściłam go, teraz widzę że kręci się pod klatką, z kwiatami. Ja muszę wychodzić. Trochę się boję:o

Gość gość
Jakbym napisała że 500+ jest dla patoli to by był ciekawy temat a jak człowiek potrzebuje rady to pieprzyć. Boje się tego człowieka, on mnie pobił tylko raz ale okropnie i co mam zrobić

Gość gość
Powiedz mu stanowczo, że nie będziecie nigdy razem i że jak będzie się naprzykrzał, to pójdziesz na policję.

Gość gość
Masz rację, przecież nic mi nie zrobi, będzie się bal wrócić do paki. Wcześniej go wypuścili bo miał siedzieć jeszcze dwa lata więc chyba musi się zachowywać?

Gość gość
gość dziś Jeśli stwierdził, że już mu wszystko jedno, to nie będzie ''się zachowywał''. Zadzwoń na policję, powiedz, że pod twoim oknem czai się na Ciebie osoba, która już wcześniej Cię pobiła, i że mają natychmiast przyjechać i go usunąć. I tyle.

Gość gość
Nie wdawac sie w rozmowe. Powiedz krotko ze spieszysz sie, ze rozstaluscie sie i nie widzisz szans powrotu. Nie wpuszczaj go do domu oczywiscie. Jedt dzien, pod klatka moga krecic sie ludzie, nie powinien robic nic głupiego. Jak cos to krzycz, ze pali sie, ewakuacja bloku, cokolwiek, bo na ratunku podobno jest znieczulica.

Gość gość
Już po rozmowie, powiedział że muszę mu wybaczyć bo to jakiś krok w terapii AA, którego do tej pory nie mógł przejść i nie chodzi mu o powrót do mnie. Chyba spanikowałam poprostu. Dzięki za rady:-)