Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Punk Rock Metallica Girl

Czat dla mnie i dla (tego co chce mi pomóc)

Polecane posty

Gość gość
Dziecko pod wzgledem umyslowym. Mlodziez chyba wie, zeby nie podawac tylu danych...

Gość gość
Podobno wiele osób stąd ją na policje zgłosiło. Ja dla odmiany proponuję miast zgłaszania na policję (bo wszystko będzie się ciągnęło miesiącami) to wystalkować jej rodziców i przekazać, co ich kochana córeczka wyrabia w internetach.

Gość gość
Tera to zamiast podawać na policję czy do rodziców to trza bardziej uważać co się samemu pisze na kafe. Młodzież paczy i sie óczy!

Gość gość
'Ja się zabije robić to?" x Wiesz, jak to mówią.. nie strasz, nie strasz bo się zesrasz :classic_cool:

Gość gość
Kazdy podaje date? Pisalam, ze to dziecko jest z perspektywy umyslu ;-)

Gość gość
"Nie prawda dane zle napisałam mam wrażenie, że nietrzeba mnie a jak prawda jest?" Weź się w końcu naucz poprawnie składać zdania bo uj idzie z tego zrozumieć.

Gość gość
Kruca bomba człek sie starzeje, jak ja miałem tyle lat to Laki nie było tradycyjnym imieniem dla psa :D No ale ja to prawie potop pamiętam ;)

Gość gość
Kochasz rodziców?

Gość gość
Jak kochasz ich to idż do swoich rówieśników, nie pisz tutaj, na tym forum są tu osoby dorosłe. Nie wiem jakie są fora dla dzieci napiszcie jej użytkownicy.

Gość gość
Jak lubisz historię to może zainteresuje cię forum historycy.org. Jaką epokę najbardziej lubisz? Która cię ciekawi?

Gość gość
Jesteś dzieckiem jeszcze, to portal dla dorosłych, i są tu też ludzie chorzy i zboczeńcy. Dobrze ci radzę tu nie masz rówieśników.

Gość gość
Niech pójdzie na wykop.pl :p

Gość gość
Widzę tu nieraz Twoje tematy i tak sobie mysle - jest jakas grupa w szkole, ktora Cie szykanuje, rzucają toba o kaloryfer, rozbijasz sobie głowie i nikt tego nie zauważa?:O takie rany zwykle sa do szycia...

Gość gość
Czyli tolerujemy zboczeńców a młodzież wyganiamy? Jakoś to chore dla mnie :O

Gość gość
Albo na https://pl.vichan.net/ tylko, że z tym jest taki problem, iż aby zostać przyjętym do społeczności to najpierw musisz wrzucić na /b zdjęcie potwierdzające. A składa się ono z karteczki z twoją ksywką / imieniem, datą i ręką. Czyli bierzesz kartkę, piszesz na niej datę i swój nick, następnie przykładasz rękę, cykasz fotkę i wstawiasz na /b w temacie o nazwie "weryfikacja zielonki" (zielonka = nowy użytkownik) :P

Gość gość
To jest hejt zjawisko społeczne internetowe, nie mającego nic wspólnego z rzeczywistością. https://sjp.pl/hejt