Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChG

Zdrada finansowa.j..?

Polecane posty

Gość gość
Kochasz ją? Jak tak , to kup etui do tego telefonu i kwiaty.

Gość ChG
To nie prowokacja. Chodziło mi o to, że rzeczy: buty, zegarek to jest inwestycja, bo budują nasz wizerunek (sam charakter i wykształcenie to jeszcze złamało). O taką inwestycję mi chodziło.

Gość gość
W takim razie sam nie wiesz, o czym piszesz, bo "Snobizm - postawa objawiająca się chęcią zaimponowania innym osobom ", a piszesz, że ona nigdy nie chce nikomu imponować, że zakryłaby logo itp. Ogarnij się, kupila, bo chciała, bo jej się podobał, mało tego, poinformowała Cię o tym we wrześniu! Wspólczuje jej, kiedyś będzie musiala klamac, ze Louboutiny to buty ze szmateksu za 10 zł... Daj ją do tego wątku, trzeba jej wytłumaczyć, by jak najszybciej uwolniła się od Ciebie, bo będzie nieszcześliwa.

Gość gość
Daj jej swój telefon a weź ten. Zrób to w Walentynki, niby jako prezent.

Gość gość
"Jeśli byłaby moja zgoda, to ten telefon byłby ok." ?? Serio? We wrześniu miałeś okazję na zgodę, doceń to, że powiedziała, choć nie musiała! I tak ma być całe zycie ze wszystkim po slubie? TWOJA zgoda, TWOJA decyzja? A gdzie miejsce na JEJ zgodę, zdanie, decyzje? Uciekaj dziewczyno od doktorka jak najprędzej!

Gość ChG
We wrześniu powiedziała, że o tym myśli. Wtedy ja powiedziałem jasno - NIE.

Gość gość
Ktoś mądrze pisze. Daj jej swój telefon a weź ten nowy sobie. I go zatrzymacie i nikomu nic się nie stanie. I będziecie parą nadal.

Gość ChG
Oczywiście, że kocham swoją dziewczynę. Zależy mi na idealnym związku dlatego chcę każdy problem wyjaśnić od razu i jakoś ogarniać wszystko. Gdyby mi nie zależało sam bym oddał ten telefon.

Gość gość
Cud że nie wniosłeś sprawy do sądu....

Gość gość
Mogła uzbierać na X i chybabyś się zesrał wtedy ze złości, rozpuszczony dzieciaku.

Gość gość
Jeśli zakryje logo to nie snobizm i możesz pozwolić.

Gość gość
No właśnie, powiedziała Ci jeszcze we wrzesniu, nie doceniasz tego? Dała Ci czas, może liczy się z twoim zdaniem? Mogla kupić wtedy bez słowa, bo miała takie prawo! Ty jesteś chyba osobą, która chyba chce stawiać na swoim. Twoje zdanie jest ważne, cudze się nie liczy. Czy założyles ten watek po to, by Ci przytakiwać, jaka to ona jest be, że bez Twojej zgody kupiła sobie telefon za swoje pieniądze? Biedna ta hmm, kolezanka, kochanka, dziewczyna do seksu, konkubina? Po ślubie to mógłbyś mieć pretensje, gdyby kupila bez słowa za Twoje pieniądze. Mi by nie przyszlo do głowy pytac o moje zakupy chłopaka, męża to może czasem (gdybym wybierała hmm, meble do wspólnego mieszkania) i to wszystko.

Gość CgH
Nie dziewczyna do seksu. Moja przyszła żona tak już zdecydowałem. I moja rodzina już wie, że ona będzie jej częścią. Nie chcę by ktoś ją krytykował. Po prostu chcę by oddała ten telefon i nie łamała zasad. A kocham ją i szanuję od dwóch lat. Właśnie za miesiąc mamy rocznicę. I to jest poważne bo zaplanowałem to na dwa dni. Jeden tylko dla nas a drugi z moją rodziną. I nie jestem skąpy bo zdecydowałem, że polecimy do Kopenhagi.

Gość gość
Pewnie bez przerwy rozkazujesz co robić z każdą złotówką. Jest taki film - Dusigrosz. Jakby o tobie. Tam kolo zostaje bez nikogo. Warto sobie oglądnąć, można czegoś się nauczyć.

Gość gość
Kup na bazarze ABIBASY. Pochwal się kumplom. Udowodnisz, że nie jesteś snobem.

Gość gość
Nie utrzymasz związku w taki sposób. Postaw się w jej sytuacji. Zależy jej na twojej opinii, po to wogóle co mówiła. Ale nie możesz tak rozkazywać i zabraniać. Nie wiem, może ciebie tak wytresowali w twoim domu, bo bali się o ciebie, ale tak nie stworzysz relacji.

Gość gość
Hej ABIBAS rozbawił mnie to na maxaaaa

Gość gość
przypominasz mi mojego małego brata, który wysmarował drzwi kocia kupa, bo ktoś mu powiedział, ze czegoś nie może. on tak samo jak ty terroryzuje wszystkich

Gość ChG
Tak dobieram ludzi wokół siebie, że nikt nie uważa mnie za snoba. Wszyscy wiedzą, że doceniam jakość w tym telefonu, ale wszystko ma swój czas i odpowiednie miejsce. Nie mowię, że nigdy nie powinna mieć tego telefonu.

Gość gość
Dla mnie jesteś typem emocjonalnego sadysty.

Gość gość
patrz jak piszes ja dobieram ludzi, ja chcę, moje zasady, ja wymagam?...

Gość gość
Dobra s********j stad poj***e A swojego Apple iPhone 7 oddaj biednym

Gość gość
Ty masz swoje zdanie, ona swoje. Chodzi o jej telefon, kupiony za pieniądze które ona zarobiła więc liczy się jej zdanie. Tobie proponuję poprzestać na wyrażeniu swojego zdania.

Gość gość
Musisz w końcu się oswoić z myślą, że nie wszystko w życiu będzie pod twoje dyktando. Nawet w twoim życiu.

Gość ChG
Większość pisze żebym zgodził się na ten telefon. Może to najlepsza opcja. Jednak nie chcę pokazać, że jest zgoda na łamanie zasady. Partnerstwo polega na tym, że zatrzymamy ten telefon na warunkach. Czyli tym razem ja wyciągam rękę do zgody :)

Gość gość
W każdym związku są jakieś tam zasady, twoje są mega dziwne, bo dotyczą pieniędzy.

Gość gość
Gdyby kupiła iPhone7 to nie byłaby snobem. D**ek jesteś żałosny.

Gość gość
Ja ciebie autorze rozumiem. Też nie zniósłbym sytuacji, gdyby moja dziewczyna miała lepszy telefon niż ja. Powinna się wstrzymać z zakupem do czasu, aż rodzice kupią ci nowszą wersję.

Gość gość
D/U/P/E/K miało być

Gość gość
Ja P*****le, k***s rudy co założył jest takim chujem, ze nóż sie otwiera w kieszeni. dlatego dalej uważam, ze to prowokacja.