Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChG

Zdrada finansowa.j..?

Polecane posty

Gość ChG
Z cukrem mamy ustalenia od dwóch lat.

Gość gość
Ta medycyna to jakaś ewidentna pomyłka. Nie nadajesz się do pracy z ludźmi, gdzie wymagany jest choć promil empatii. Pomyśl nad zmianą studiów. Spróbuj wybrać coś, co nie wiąże się zawodowo z kontaktem z żywym człowiekiem. Ani zwierzeciem.

Gość gość
Jakie jeszcze są zasady?Pytam bo mnie to ciekawi.Pary zazwyczaj coś tam ustalają, ale w kwestii....jedzenia i biegania to jeszcze tak nie słyszałem.

Gość gość
Ale ja powiem Co że całkiem dobre to prowo. Ale jak sobie pomyślę ze są tacy ludzie to aż mnie krew zalewa.

Gość gość
Po tym tekście z cukrem to już wiem, że ktoś sobie jaja z nas robi :) vl

Gość ChG
Kocham zwierzęta. Planuję birmańskiego kota, to będzie prezent ślubny. Ludzi szanuję i rozumiem. Kiedy zaczęliśmy być razem ona bez problemu dostosowała się do mojego życia. Nie wymagam niczego chorego. Nie wiem... Gdybym wymagał czegoś odrażającego to ok. ale czy to taki problem nie jeść cukru, ograniczyć sól, biegać, wstawać o tej samej porze, nie jeść po 21 etc. To są normalne rzeczy.

Gość gość
Jejuuu i ty tak na wstępie jak ją tylko poznałeś to jej nakazałeś żeby słodziła herbatę tylko rano? a gdyby się okazało że jednak słodzi zawsze jak jej nie pilnujesz? to pewnie też byś ja oskarżył o łamanie zasad? wiesz ,tak mi się nasunęła moja ciotka na myśl- zawsze jadła zdrowo ,żadnych odstępstw ,swoje warzywka ,swoje owoce a jak nie to tylko ze sprawdzonego źródła ,no cuda wianki wyczyniała ,potrafiła przyjść do kogoś ze swoim prowiantem na święta czy na imieniny żeby mieć pewność że żadnego "śmiecia" nie zje... i wiesz co? umarła na raka wątroby w wieku 59 lat...

Gość ChG
Nie rozumiem was. Ludzie pytają tu o mega obleśne, wynaturzone rzeczy. A moje zasady, nasze zasady są przy tym mega niewinne.

Gość gość
Tak, ludzie pytają tu na forum o rożne rzeczy. Cześć jest związanych z seksem, bo dla ciebie wynaturzone rzeczy to chyba seks.Ale nic nie zdziwiło mnie bardziej od WIELKIEJ ZASADY JEDNEJ ŁYŻECZKI RANO.

Gość gość
hahahah że co? kot w prezencie ślubnym? oc***ałeś do reszty ;-) dobra a dlaczego dla ciebie to taki problem żeby twoja kobieta jadła i słodziła herbatę tak jak chce? przecież to nie twój bliźniak syjamski że co zje to szkodzi twojemu ciału... nie masz pewnie za wielu znajomych ,co?raczej nie byłeś lubiany w szkole czy na podwórku?

Gość ChG
Kiedy zdecydowaliśmy się być razem, to powiedziałem. Ona to przyjęła. Nigdy sięnie kłóciliśmy. Teraz jest pierwszy poważny kryzys.

Gość ChG
Zależny mi na jej zdrowiu. Chcę żeby świadomie jadła i z tym akurat nie mamy problemu. Zdrowe jedzenie to zdrowa cera, włosy, paznokcie. Podoba mi się takie naturalne piękno. Szkodzi mu nikotyna, fast food czy brak ruchu. Tak miało być i tak jest. Pod tym względem jest idealnie.

Gość gość
Musisz jeszcze dojrzeć chłopaczku,zarobiła sobie dziewczyna kasę to sobie kupiła jej prawo,nie musi brać pod uwagę tego czy ci się to podoba czy nie,ona nie jest twoja własnością a szantażowanie ze ja zostawisz z tego powodu jest dziecinne,pogonilabym cię na hej miejscu w trzy ....

Gość ChG
Byłem i jestem lubiany. Czemu rasowy kot z rodowodem ma być złym prezentem ślubnym....? Nie mowię, że jedynym.

Gość gość
nie rozumiesz nas bo jesteś jakimś wyjałowionym stworem ;-) twoje zasady to terror ! zrozum to ! jesteś despotą ,egoistą i w twoim zachowaniu nie ma nic normalnego! za co ty pokochałeś tą swoją dziewczynę? za to że jest tak podatna na kształtowanie jej według twojego widzimisię? jeśli ją rzeczywiście kochasz to daj jej być sobą ,nic nie nakazuj ,nie wymyślaj jakichś głupawych zasad co nijak się mają do rzeczywistości! czy ona słodząc herbatę nie tylko rano będzie gorszym człowiekiem? za kilka lat jak już oczy jej się otworzą okaże się że nie pasuje jej takie życie wg twoich zasad a ty powiesz że ona cię oszukała. jesteś jak sekta ,myślałeś żeby wstąpić do scjentologów? nadawałbyś się tam

Gość gość
Jeśli oddacie ten telefon, to nie pobierzecie się potem.

Gość gość
jestes p*****lnietym, nudnym do granic wytrzymalosci tyranem i hipokryta do kwadratu na dokladke.. szkoda mi tej twojej dziewczyny, mam nadzieje ze odejdzie

Gość ChG
Wybrałem ją bo mi odpowiada. Jest wrażliwa. Jest piękna i to nie tak że tylko ja to widzę. Jest subtelna. Inteligentna. Skromna. Ma mnóstwo zalet. Ma same dobre strony. Bez niej byłbym gorszym człowiekiem.

Gość gość
z tą jej inteligencją to nie przesadzaj .człowiek inteligentny ma swoje zdanie i nie poddaje się obróbce jakiegoś nawiedzonego dziwoląga.

Gość gość
Ma same zalety to o co te kłótnie? Za dziesięć lat będziecie się z tego śmiać pewnie już jako małżeństwo:)

Gość ChG
Oddała ten telefon. Bez sensu.

Gość gość
ty jesteś bez sensu! mam nadzieję że pójdzie za ciosem i cię rzuci

Gość ChG
Nie wiem co teraz zrobić. Nie chciałem żeby to tak się stało.

Gość gość
A kot tez będzie mil zasady ? :D Za cudze pieniądze kupiony, nieprawdaż?

Gość gość
Powiem tak : trudno uwierzyć ze jesteś 23 letnim despota i ze znalazłeś taki ideał. Jezeli ona jest ideałem z telefonem 8 to radzę nie fikać . Ideały to maja do siebie ze trafiają na lepszych od aktualnych wiec skoro cię „zdradzila” to idź w cholerę i żyj wspomnieniami. Kopenhaga! ja *******le przykład na brak skąpstwa -:) pewnie pierścionek zaręczynowy byłby z aparatu i ze srebra „ z małym niesnobistycznym oczkiem „ -:) jak przeczytałam temat to pomyślałam, ze cię oszukała na kasie z płatnościami lub cos zakombinowala aby nic nie robić i miec . Tymczasem okazało sie , ze zapracowała na swoje marzenie i je zrealizowała a tobie zal d**e ściska bo to ty jesteś snobem i chciałbyś miec lepszy telefon , niz ona, ale niestety mamusia nie dała 8. Dla takich jak ty to nawet nazwy nie ma ... oczywiscie, zawsze możesz wziąć kredyt i sam jej kupić taki telefon zamiast snobistycznego kota ( tyle biedaków jest w schronisku )

Gość gość
Przecież chciales, by oddała. Masz te swoje zasady, dopiąłeś swego, pewno zrobila to na odczepnego, bys przestał jej truć. Możesz świętować bezgraniczną uległość... Oj zastanow się człowieku nad sobą i przede wszystkim szczęściem w przyszłości.

Gość ChG
Nie wiem co teraz zrobić żeby zachować klasę.

Gość ChG
Pierścionek byłby odpowiednio drogi jak dla mojej żony. Zrozum, ja chcę żeby ona miała idealne ubrania, bo to też o mnie świadczy. Dlatego na niczym poza tym telefonem nie będę oszczędzał. Kupimy jej siódemkę, będziemy mieli to samo. To nawet dobrze wygląda.

Gość gość
Mam nadzieję, że ciebie zdradzi.

Gość gość
Ty zazdrosny cepie zaraz wymyślisz ze ty kupisz sobie 8 i będziecie miec po równo. A sorry nie kupisz sobie bo za co ?