Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mojego męża nie dociera, gdy mówie mu, że ma zwolnić!

Polecane posty

Gość gość
120 na autostardzie to śmiech na sali...takie ciamajdy tylko torują ruch :O minimum 160 powinno się jeżdzić. A jak ktoś chce zoabczyc jak się jeździ to polecam niemieckie autostrady. Ale to nie dla polaczków, których stare auto przy 100km/h już ledwo zipi :O

Gość gość
120 km/h to NORMALNA i BEZPIECZNA predkość przy wyprzedzaniu. Także na drodze powiatowej, a nie tylko na autostradzie, czy trasie szybkiego ruchu. Autorka powinna podróżować w bagażniku!!! Dla bezpieczeństwa.

Gość gość
gość dziś - zaknij sie debilu. Min. 160, to ty powinienieś sie młotkiem w łeb je/bnąć!!

Gość gość
Ej... ale oni nie jechali żadną autostradą a jedynie jednopasmówką s7... więc sorry... ta trasa jest doprawdy niebezpieczna. Dopiero mają ją rozbudowywać do dwupasmówki między Płońskiem a Mławą...

Gość gość
Też z takim zmuszona jestem jeździć po mieście. Jeździ jak wariat. W dodatku jest agresywny za kierownicą. Wszyscy jeżdżą źle tylko on dobrze. Zastanawiam się kiedy trafi na kogoś podobnego i się pobiją. Ostatnio jechałam z kimś innym. Spokojnie, bez szaleństw aż miło było. Do tego jeszcze nie wsiądę a już w****iona jestem, bo wiem co będzie zaraz. Tłumaczenie nic nie pomaga "bo on zapomina":/ A bywa że przez tą jego jazdę już nie raz miałby wypadek. Zgadnijcie na kogo drze wtedy mordę? :/ Tragedia. Ale ktoś tu dobrze napisał "Polska to kraj frustratów. życiowe niedorajdy grają króla szos za kierownicą." Do niego to pasuje.

Gość gość
Jaką trzeba być debilką żeby wsiadać do samochodu który prowadzi wariat? Dlaczego wsiadacie do tych samochodów? W dodatku ze swoimi dziećmi??

Gość gość
Bo ja akurat nie mam wyboru, nie będę opisywać swojej sytuacji. Nie ma mnie kto inny wozić. Inaczej..., nie może mnie wozić ten co jeździ spokojnie.

Gość gość
Zgadzasz się na zabicie ciebie i swojego dziecka, bo nie ma cie kto wozić? A autobusy, taryfy i pociągi? Rower i piechota?

Gość gość
Najgorsze że taki bydlak za kierownicą zabije nie tylko siebie, swoją rodzinę ale innych, niewinnych ludzi w razie wypadku. W PL tak naprawdę samochody stały się powszechną włanością dopiero 20 lat temu. Ale chamy oderwane od pługa jeżdżą po szosach jak szaleni. Nie ma kultury jazdy!

Gość gość
Powtarzam nie ma mnie kto inny wozić. Wozi mnie a nie dziecko, nie jestem autorką. Nie dam rady jeździć autobusami od czasu choroby. Sama nie wsiądę za kierownice bo nie jestem mobilna fizycznie i z tego to na bank byłby wypadek. Na taryfy mnie nie stać. I w*****a mnie że tłumaczenia mu nic nie pomagają. Są sytuacje bez wyjścia.

Gość gość
A ich głupie d***** zgadzają się z nimi jeździć. Nawet z dziećmi. Bo siedzenia w autobusach kłują je w leniwe pesdy!!!

Gość gość
gość dziś Idiota(tka)

Gość gość
a ty kurffa

Gość gość
To, że zabije swoje dziecko lub swoją zone, to mały problem. W końcu takiego sobie wybrała i z takim wsiada do samochodu. Gorzej, jak taki debil zabije mnie lub moje dziecko, bo nie ma mózgu tylko gnój.

Gość gość
Autorko, nie masz prawa jazdy a najlepiej wiesz jak mąz powinien jeżdzić. Siedziałaś kiedys za kierownicą, aby móc ocenic czy taka jazda drogą szybkiego ruchu z prędkościa 120 km jest bezpieczna? Serio pytam. Mnóstwo jest wariatów drogowych i trzeba temu przeciwdziałać, ale wydaje mi sie, że przesadzasz. wypowiadasz się na temat o którym nie masz pojecia.

Gość gość
Mój ojciec, kiedyś bardzo dobry kierowca, dziś potrafi zamiast na drogę patrzeć ileś tam sekund na telefon, żeby oddzwonić, czy sprawdzić smsa. Już miał dwie stłuczki w ostatnim czasie, ale oczywiście podaje inne powody tych zdarzeń.

Gość gość
Kobiety nie umieja jezdzic a sie biora za kozmentowanie :D