Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stary a glupi

Polecane posty

Gość gość

Witam, ośmielę sie zapytać jak sobie poradzić z tym zauroczeniem które mnie dopadło..ja 37 wiosen, Żona 32 ,razem 9 lat, a po ślubie 5 miesięcy, bez dzieci. Niczego w domu nie brakuje, zrozumienie, szacunek, wsparcie, brak klutni, sprawy intymne bez zastrzeżeń. To wytłumaczcie mi dlaczego straciłem głowę dla 23 letniej Dziewuchy! Do niczego nie doszło i nie dojdzie, nie było spotkań, kaw, itp kilka razy rozmawialiśmy u Niej w pracy i wymieniliśmy kilka maili, a ja nie mogę przestać o niej myśleć, spać po nocach, nagle chce mi się biegać ćwiczyć bardziej niż zazwyczaj, jeść mi się nie chce a głodny nie chodzę! Czuje się tak jak dawno się nie czułem! Jestem przerażony tym faktem, i choć trochę juz w życiu przeżyłem, to jednak nie pamiętam kiedy toczyłem taka wewnętrzna walkę aby nie napisać cokolwiek do Niej. Ona wie że mam Żonę, a sama ma też faceta. W naszych rozmowach nie ma żadnych podtekstów seksualnych. Nadmienie iż moja Żona jest atrakcyjną Kobietą więc wątek, że w nowej Pani ujal mnie wypuklejszy dekolt lub dłuższa rzęsa odpada. Nie mam jej zdjęć..skasowałem maile, nie chodzę juz do Niej na plotki a wciąż jest w mojej głowie. Na tyle mocno tam się zagnieździła ze jestem przerażony tym faktem!! Jak mam uwolnić się od tego wodzenia na pokuszenie? Dziękuję. A

Gość gość
Sataniści twierdzą, że najlepszą walka z pokusa jest jej zaspokojenie, Kubciu do dzieła, żononarzeczonowdowa wybaczy a o narzeczonego tej z głowy nie martw się, to tej z głowy problem:p, nie raz z podobnym problemem sobie poradzila:p

Gość gość
ale po co się żeniłeś ze stara baba? :O

Gość gość
Bo chciał mieć rodzine i.przysposobil wdowy syna z jego rodzina.

Gość gość
a jak moze miec mlodsza to po co bral stara, bezsensu a teraz wzdycha do młodej, f**k logic

Gość gość
On wzdycha do tej, z którą aktualnie nie jest, ten typ tak ma, żadnej nie kocha.

Gość gość
Naprawdę? Nic konstruktywnego? Podobnych lotow info to w tanim barze można zebrac..Ta "stara Baba" miażdży wdziękiem większość nastek czy jakie tam uważacie za "młode", Panowie 9 lat razem! Uczucia na fali wznoszącej ciągle. Ślubu nie żałuję! A Młoda "Koze" poznałem miesiąc temu! tym bardziej nie mogę zrozumieć swojego zachowania. Peace

Gość gość
Współczuję ci Bardzo! Sama coś takiego przeszłam i nadal gdzieś jeszcze coś się tli. Grudzień i styczeń to mam wyjety z życiorysu. Dopiero do siebie dochodzę po wielkiej wewnętrznej walce aby z tym skończyć. Do niczego dobrego to nie prowadzi. Komplikacja życia. Gra nie warta świeczki. Kradzione szczęście, jedna wielka meczarnia na dłuższą metę.

Gość gość
udaje ze mu sie ta stara krowa podoba a 5 minut wczesniej zachwycal sie jedrna mlodka :) Co za hipokrtya. Tutaj prawie rozprawke dostalismy o tej mlodej niewiascie i jego lubieznych myslach.

Gość gość
Mądrego księdza poszukaj i umacniaj wiarę. W sumie to wyznanie nie ważne, nawet możesz do jehowego iść czy buddysty. Oni ci powiedzą co robić bo walczą sami z tym na co dzien. Poza tym wiesz, tk już to jest że łeb siwieje dupa szaleje.

Gość gość
Idiota po prostu

Gość gość
przeciez 5 lat mlodsza ma to jaka stara ;p a jak zaczeli byc razem to tez miala 23 ;p chlopom sie zawsze nudzi...

Gość gość
Przecież tak naprawdę nie znasz tej 23 latki,co ci się w niej podoba oprócz ciała? Z resztą 23 i 37 lat to bardzo duża różnica wieku. Ona niedawno przestała być nastolatka, a Ty zaraz wejdziesz w wiek średni. Oczywiście, możesz zdradzać, ale to na dłuższą metę będzie porażka. Możesz się też rozwieść i układać sobie życie z nową kobieta, ale co, jak ją bardziej poznasz i stwierdzisz że za dużo was dzieli. Najrozsadniejsze wyjście to urwać calkiem kontakt. ,żadnych nawet "dzień dobry". A co ci się nie podoba w Twojej żonie, że straciłeś głowę dla innej?

Gość gość
Rodacy, kontakt juz dawno urwałem! Nie zamierzałem i nie zamierzam zdradzać Żony! Może i za dużo napisałem ale chciałem aby był w miarę czytelny przegląd informacji! Jeśli się umeczyliscie rozprawka to sorrunia

Gość gość
Osz ty c***u. Z nami koniec.

Gość gość
Konsensus tego info jest taki że dlaczego mając w domu wszystko! Niekontrolowanie zapaliła mi się lampka do młodej "Kozy" i jak poradzić sobie z jej zgaszeniem! Bo sam sobie nue radzę i wkurza mnie to bardzo! Jak meldowalem nie jestem lasy na większy dekolt czy zgrabniejszy tylek bo Żona ma wszystko na miejscu!! I nie nie jestem starym psem który ślini się na młodszy model!

Gość gość
Przejdzie ci, to chyba feromony albo demony hahha. Nie rob nic. NIC w relacjach z panna. Znajdz dodatkowa prace na budowie, jak sie natyrasz to feromony uleca, jak obloki na niebie. Praca fizyczna to lek na "glupotki". Praca fizyczna i czas przewietrza ci umysl. Widocznie jestes wypoczety i wylezaly "bialy kolnierzyk" i z braku obowiazkow zwiazanych z prawdziwym zyciem , taki podatny jestes na slawetne feromony. Elena

Gość gość
Dziękuję Eleno, myślę że masz trochę racji, już dawno nie "brudziłem rąk" i może nadmiar wolnego czasu faktycznie nie wpływa korzystnie na mój zdrowy rozsądek.!!

Gość gość
To odejdz od zony.

Gość gość
Po prostu skup sie na 1 z nich. Widac ze w zwiazku cos nie tak skoro dzieci nie ma po 10 latach ale ja znasz dluzej i sprawdzona. A tej 2 odpusc. A jak wolisz 2 to zostaw 1. I dopiero zaczynaj bo myslenie to tez zdrada..

Gość gość
A kochasz żone? Bo coś nie wygląda na to i moze tu jest problem a nie w tym, że poznałeś inną.

Gość gość
Może to Tobie brak pewności siebie, aby wykonać działanie? Na pewność siebie polecam coś stąd: feromony.pl/pp/dostepne-produkty Na to dobre perfumy, seksowny look i będzie ok :)