Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż pisze z koleżanką na fb

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś też pisał ale mniej. Raz tak zrobiłam pytałam z kim pisze żeby pokazał to mi powiedział że to jego sprawa i że on mi nie zagląda te telefonu i fb. Zajmuje się dziećmi ale nie tak jak ja. No i po nocy jestem wykończona jak się budzę 5 razy a on tego nie rozumie. Nawet jednego słowa miłego od niego nie usłyszę i myśli że na zawołanie jego pójdę z nim do łóżka...

Gość gość
Nigdy mi nie powiedzial że jestem ładna. Raz była sytuacja na weselu mówię do niego nawet mi nie powiesz ze ładnie wyglądam a on do mnie ze jak bede brzydko wyglądać to mi powie. Może nie mówię że jest przystojny ale kilka razy mu mówiłam że mi się bardzo podoba w garniturze czy w jakiejś koszuli. A od jego strony nie było czegoś takiego

Gość gwoli wyjasnienia
Przestan sie na to wszystko godzic!

Gość gość
To jak to sie stało, ze zostaliście parą? Jakimi słowami Cię zdobywał ? Nie powiesz nam chyba, że tak od razu wyladowaliscie w łóżku ?

Gość gość
Koleżanka nas ze sobą poznała. On jest ciężki człowiek z nim się ciężko dyskutuje. Możliwe że zrobiłam błąd że z nim jestem. Sama musiałam z nim gadać żebysmy zostali para oficjalnie. Tylko jak on by mnie nie chciał to po co się oświadczał

Gość gość
Taki ciężki i mało rozmowny z niego człowiek ale godzinami pisze z kobietami na fb.

Gość gość
Tu nie chodzi ze mało rozmowny tylko jak mu coś tłumacze to mówi żebym głupot nie gadała. Że tak nie jest i tak dalej...

Gość gość
To Ty czegoś nie rozumiesz. Tobie nigdy nie powiedział, ze jesteś ładna a Ty to tłumaczysz, ze to ciężki człowiek i sama do niego zagadywalas. Zrozum, ze twój mąż nie jest ciężki bo jak chce to potrafi powiedzieć kobiecie, ze jest ładna ale wtedy gdy ona jemu sie podoba a nie gdy sama do niego zagaduje.

Gość gość
Tylko ze to on zagadywal a jakby nic nie chciał to by nie pisał

Gość gość
Nie wiem czy nie za późno ale lepiej spytaj sie swojego męża dlaczego ożenił sie z tobą. Napewno nie dlatego, ze podobała mu sie.

Gość gość
To sie go spytaj dlaczego nigdy ci nie powiedział, ze mu sie podobasz, ze jesteś ładna.

Gość gość
Nic mu nie mów, z tym zawsze zdążysz. Dam ci radę popartą moimi doświadczeniami. Wiem że to trudne przy dwójce maluszków ale bądź piękna. Jak przyjdzie z pracy bądź uśmiechnięta, zainteresowania nim, zadbana. Ciesz się, że jest. Nie żałuj sobie na fryzjera, nie chodź po domu w byle czym. Daj mu dzieci, zrób sobie kąpiel w tym czasie. W łóżku bądź marzeniem każdego mężczyzny, to akurat na nich jest najlepsze. Stwarzaj dobrą atmosferę w domu.

Gość babafemi
13/02 Nie wiem jakie Pani ma doswiadczenia czy raczej jakiego Pani ma partnera ale to dziala tylko u 5 procent facetow (mezow). Dla reszty (95%) w momencie gdy zaczynaja sie oni interesowac innymi kobietami, partnerka staje sie przezroczysta. Moze stanac nago na glowie i tak wola pisac dalej z obca kobieta bo moga sie tam sprzedac jako amant i ktos wyjatkowy. W domu juz nie, bo szanowna malzonka dokladnie wie kogo ma w domu. Na pewno, nie amanta.

Gość gość
Ja mam inna radę. Zacznij o siebie dbać, fryzjer, fajne ciuchy i wychodź często w miasto a po powrocie opowiadaj mężowi jak to mężczyźni podrywali Cię i prawili komplementy, ze jesteś bardzo ładna, sympatyczna itp

Gość gość
Tylko tak ciężko przy dwójce małych dzieci gdzieś wyjść. Mąż pracuje ciężko i nie za bardzo zostanie z dziećmi. Mama ma ciężka sytuację w domu a teściowa za dużo pracy w domu

Gość gość
13.19 I ty w to wierzysz? Ona moze byc dla calego swiata ladna tyle, ze dla wlasnego meza taka nie jest. I tu jest problem. On innym potrafi powiedziec, ze sa ladne a wlasnej zonie by tylko powiedzial, jesli by byla brzydka :) Czy jak ktos ci powie, ze kawior jest najsmaczniejszym jedzeniem na swiecie to to znaczy automatycznie, ze dla ciebie tez tak jest? Nie zartuj!

Gość gwoli wyjasnienia
13:19 No tak, zostawi dwojke dzieci w domu i bedzie latac po miescie i zbierac komplemenyt, zeby wieczorem miala co mezowi opowiedziec. Co za ludzie tu pisza?

Gość gość
A to z dziećmi na spacer wyjść nie może? Przecież moze nawet skłamać mężowi, ze takie sytuacje były . On ma poczuć sie zazdrosny, ma poczuć, ze może ja stracić a nie, ze ona ma zacząć flirtować z mężczyznami.

Gość gość
Jeżeli nigdy nie powiedział Ci komplementu to generalnie nie powinnaś się dziwić, że teraz też nie mówi (w sumie ważniejsze jaki jest dla Ciebie - czasami faceci przynoszą kwiaty, prawią komplementy, a potrafią zdradzać), ale dziwne jest to że innym kobietą mówi komplementy. Jeżeli teraz więcej przesiaduje na komputerze /telefonie to może to być tak jak już pisalam kryzys po urodzeniu dziecka. Do tej pory byliście tylko dla siebie, a teraz musi się Tobą dzielić z dziećmi (i ma pewnie z tym problem) - tak więc siada na portalach i pisze z kobietami, które poświęcają mi 100% uwagi. Potem przychodzi woeczorem, chce seksu - Ty jesteś zmęczona o nie masz ochoty , a on znowu czuje się odrzucony o koło się zamyka. Mój mąż też miał na samym początku problem jak się urodziło dziecko (ale wtedy nie było jeszcze fb wiec mniej zagrożeń) i bywało za przesiadywał na komputerze, ja zmęczona, brak ochoty na seks. W końcu usiedliśmy i porozmawialiśmy co kogo boli - uzgodniliśmy, że on nie będzie siedział na komputerze i tym samym bardziej wciągnie się w opiekę (wydawało mu się że nie da rady), ja w tym czasie odpocznę a tym samym będę miała też większą ochotę na seks. Udało sie, a przy drugim dziecku taki problem już się nie pojawił. Ja do tej pory mężowi mowie: kochanie, gra wstępna u kobiety trwa cały dzień. Powiedz mężowi, że to z Tobą ma rozmawiać i prawić komplementy jak chce seksu, a nie jakimś kobietą. Czy on z Tobą rozmawia czy tylko na fb leci?- ja bym mu powiedziała że w takim razie zaraz ja się na fb pojawię i będę do niego pisać i niech tylko spróbuje nie odpisywać.

Gość gość
A chociaż ten twój maź powiedział ci, ze cię kocha? Dla mnie jest to niepojęte. Nigdy nie weszłabym w związek z mężczyzną, któremu sie nie podobam. Każdy mezczyzna na początku prawi komplementy kobiecie z którą chce być. Nie zawsze te komplementy są udane i eleganckie bo to zależy od mężczyzny ale są.

Gość gość
Mówi mu że mnie kocha. Fakt czy się mówił jak nie byliśmy jeszcze małżeństwem. Pomaga mi przy dzieciach ale Dwójka to i tak jestem wyczerpana a on tego nie rozumie proszę go żeby choć jedna noc poświęcił na wstawanie do dzieci to obiecuję a nie spełnia

Gość gość
Zawsze twierdzi że on ciężko pracuje a ja tylko siedzę w domu to powinnam być wypoczęta.

Gość gość
to znaczy ze jest głupi skoro nie ma pojecia o pracyw domu, powiedz mu ile by ta praca ksoztowała gdybyscie gosposię wynajeli a takze to,ze proponujesz mu wziasc urlop na 2 tygodnie niech za ciebie wszystko w chalupie robi to mzoe tepak zrozumie

Gość gość
Powiedz: Jeżeli nie szalejesz za mną to ja cię nie chcę.

Gość gość
Wszystkiego by nie robił bo akurat ja np nie gotuję bo robi to teściowa. A teraz jak wyjechała to on gotuję bo ma dwa tyg wolnego ale jak chciałam się zamienić to powiedział że woli gotować obiad niż się dziećmi zająć

Gość gość
To jak ma dwa tygodnie wolnego to chyba znajdziecie czas porozmawiać- spytaj się co jemu się nie podoba, powiedz co Tobie i rozwiążcie problem.

Gość gość
Ja wiem co mu nie pasuje. Nie zgadzam się na sex wtedy kiedy on chce. Myśli że jestem jego własnością i za każdym razem będę się zgadzać

Gość gość
Mam pomysł powiedz ze dostałaś anonimowy telefon, SMS czy wiadomość na maila ze twoj maz ugania sie za mężatka i abyś uważała bo to jego hobby moze zle sie skończyć. Pokaz mu to i powiedz aby wyjaśnił o co chodzi i ze chcesz zobaczyć jego fb i wiadomości. Potem zrob aferę i zobacz co bedzie dalej . Moze sie uspokoi

Gość gość
A powiedziałaś mu to co teraz napisałaś. Czy zawsze tak postępował? Czy kiedyś miałaś większą ochotę na seks. Jak karmiła dzieci to miałam mniejszą- powiedziałam to mężowi i jakoś przeżył, ale też nie poprawiałam ho za każdym razem z kwitkiem bo częściowo bo rozumiałam- ja z malutkim dzieckiem wiecznie przy cycku, a on czuł się niepotrzebny. Ale wszystko sobie wyjasnilismy.

Gość gość
Przepraszam za błędy- telefon