Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaŻonaElona

Nakręciliście mnie na Elonika mocno

Polecane posty

Gość PrzyszłaŻonaElona

Dobrze, że jestem podobna do Amber ;) Jeszcze parę poprawek i będzie idealnie xDD Elon wierzy w miłość.

Gość gość
Elon chce lecieć na Marsa, czy ty też chcesz?

Gość PrzyszłaŻonaElona
Tak :( Chcę lecieć w kosmos z Elonikiem :) Fajnego ma insta xDD

Gość PrzyszłaŻonaElona
Jak by tu poznać Elona? Narcyz nikomu nie odpisuje na Insta :( Przynajmniej kiedyś tak było, nie wiem, jak teraz...Chociaż to nas łączy xDD

Gość gość
Nie da się być jednocześnie podobną do Angeliny Jolie, Iriny Shaik, Mega Fox oraz Amber Heard.

Gość gość
No właśnie da. Podobne typy urody...I ostre szczęki.

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś Nie da się być jednocześnie podobną do Angeliny Jolie, Iriny Shaik, Mega Fox oraz Amber Heard. X Ja jestem w porywach optymizmu czymś pośrodku drugiej i czwartej xDD Usta też mam pośrodku, bo numero duo ma mocno cienkie, a numero quatro bardzo pełne xDD

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś No właśnie da. Podobne typy urody...I ostre szczęki. X No tak xDD Dosyć xDD *Irina Shayk jak już, honey xDD

Gość gość
Ostre szczęki to ma rekin. Fajne rzeczy ci imponują. Kasa, kasa, kasa. Nawet zmieniasz swoje zdanie poglądy, gdy wyczuwasz hajs :D

Gość gość
Widzę, że dwubiegunówka dziś na plusie. Pozdrawiam.

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość wczoraj Ostre szczęki to ma rekin. Fajne rzeczy ci imponują. Kasa, kasa, kasa. Nawet zmieniasz swoje zdanie poglądy, gdy wyczuwasz hajs smiech.gif X Jakie poglądy zmieniam?Jakbym leciała na hajs, to bym leciała na Rockefellera xDD Czy innego Brada Pitta :) Skoro i tak mierzymy wysoko...:) Koleś jest świetny. Sam do wszystkiego doszedł. A najbardziej pociągający jest w nim intelekt. Prezencja też zresztą. A kasa, no cóż. Świadczy na pewno o zaradności.

Gość gość
gość wczoraj widzę, że dwubiegunówka dziś na plusie. pozdrawiam. x nie mniej niż twoja mania prześladowcza i pomówienia wjeczorno xdd

Gość PrzyszłaŻonaElona
Widzę, że jest nowa faza xDD Wcześniej był borderline, teraz szukasz wszędzie dwubiegunówki xDD Wczoraj Luffy dostał diagnozę :D Elon mi kupi kowbojki xDDD

Gość PrzyszłaŻonaElona
Niech mi ktoś rozwinie kwestię zmiany poglądów, bo nigdy w życiu tego nie zrobiłam pod wpływem kasy, więc chętnie się dowiem, co Autor miał na myśli xDD Wiecie kto niedługo będzie reprezentował Elonika xDD Tylko trzeba się na precedensowe przerzucić, ale to może i lepiej xDD

Gość gość
Zawsze widziałam, że jesteś nikim innym niż typową atenszyn hor... Biedna dziewczynka wciąż wierzy w bajki...

Gość gość
A Keanu i tak będzie moim mężem xD

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś Zawsze widziałam, że jesteś nikim innym niż typową atenszyn hor... Biedna dziewczynka wciąż wierzy w bajki... X A jednak ciągle z nią piszesz xDD By the way (trzeba szlifować inglisza xD) martwię się o twoją zdolność do rozpoznawania ironii :( P S "Odkąd sięgam pamięcią, granica pomiędzy fantazją a rzeczywistością zawsze była u mnie beznadziejnie zamazana". Google it.

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś A Keanu i tak będzie moim mężem xD X A Elon moim i każdy szczęśliwy xDD Keanu był nie tak dawno w Polsce. Było ruszyć się i jechać go zobaczyć xDD Uhm Nation czy jakoś tak xDD Taki film z nim oglądałam xDD Totalnie bez sensu, choć lubię kino niezależne, ale chyba dał radę xD

Gość gość
Moja zdolność rozpoznawania ironii przewyższa twoje zdolności intelektualne. Wierz mi, że każde moje słowo jest jednocześnie przemyślane i spontaniczne.

Gość gość
Keanu jest zbyt prosty i zbyt fajny dla takiej harpii jak ty. Pozostań jednak przy innym targecie. Baj de łej Musk wygląda jak mąż Sykut i jest totalnie aseksualny.

Gość gość
gość dziś Keanu jest zbyt prosty i zbyt fajny dla takiej harpii jak ty. Pozostań jednak przy innym targecie. Baj de łej Musk wygląda jak mąż Sykut i jest totalnie aseksualny. xx powiedziała stalkera która próbuje prześladować drugą loszkę chorymi wizjami seksu z tatą i molestowaniami XDD na pewno twojemu idolowi by się spodobało twoje zachowanie XDD

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś Moja zdolność rozpoznawania ironii przewyższa twoje zdolności intelektualne. Wierz mi, że każde moje słowo jest jednocześnie przemyślane i spontaniczne. X Twój narcyzm przewyższa twoje zdolności intelektualne i poznawcze zarazem :(

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś Keanu jest zbyt prosty i zbyt fajny dla takiej harpii jak ty. Pozostań jednak przy innym targecie. Baj de łej Musk wygląda jak mąż Sykut i jest totalnie aseksualny. X Elon aseksualny? Bój się Boga... Keanu nie jest zły, ale to aktor i nie przyciąga tak intelektem jak Elonik xDD Ja harpia xDDD Dobrze wiedzieć xDD

Gość gość
00:22 Mój mąż na pewno wyczuwa g****o obsypane brokatem na kilometr. Dlaczego zawsze wpjerdalasz się w kulturalną rozmowę między wjecz a szczęk? To ty zawsze siejesz ferment. Won do budy.

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś gość dziś Keanu jest zbyt prosty i zbyt fajny dla takiej harpii jak ty. Pozostań jednak przy innym targecie. Baj de łej Musk wygląda jak mąż Sykut i jest totalnie aseksualny. xx powiedziała stalkera która próbuje prześladować drugą loszkę chorymi wizjami seksu z tatą i molestowaniami XDD na pewno twojemu idolowi by się spodobało twoje zachowanie XDD X Ten fenomen wyjaśnia wypowiedź z 00:23 xD

Gość gość
Może być seksowny jedynie dla sapioseksualnej kobiety. Okropny jest.

Gość gość
Narcyzm zarzuca mi kobieta, która uważa się za podobną jednocześnie do kilku ładnych i znanych kobiet. Rili?

Gość gość
gość dziś 00:22 Mój mąż na pewno wyczuwa g****o obsypane brokatem na kilometr. Dlaczego zawsze wpjerdalasz się w kulturalną rozmowę między wjecz a szczęk? To ty zawsze siejesz ferment. Won do budy. XX I BEDE TO ROBIL CALY CZAS XDD A ona ma cie gdzies. Ty masz męża jak sobie narysujesz XD Prędzej autorka wyrwie Elona niż ty kogoś godnego XD Jesteś żałosna. Uważasz za spoko p*********e komuś takich gufien o molestacji i stalkowanie a sama masz sie za krysztalowa XD Zle i sfrustrowane babsko z ciebie i tyle.

Gość PrzyszłaŻonaElona
gość dziś Może być seksowny jedynie dla sapioseksualnej kobiety. Okropny jest. X No ja jestem sapioseksualna, ale gdzie on okropny? Przystojny, wysportowany. Przystojne i regularne rysy twarzy. Jak On Ci nie pasuje to ja nie wiem kto...

Gość gość
gość dziś Narcyzm zarzuca mi kobieta, która uważa się za podobną jednocześnie do kilku ładnych i znanych kobiet. Rili? X przecież pisze że by robiła poprawki. podobna nie znaczy tak samo ladna. poza tym akurat jest ladna wiec. amber nie kazdemu sie podoba wiec strasznej konkurencji nie ma IMHO XD rili XD