Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet sie zmienił. Oto jak zaczął się zachowywać:

Polecane posty

Gość gość

1. Przestał byc chetny na jakieś wyjścia, przeważnie siedzimy w domu, nawet na takie wyjścia jak do knajpy na piwo czy obiad, 2. po seksie nawet mało mnie przytula, 3. zaczął mówić ciągle o sobie, 4. przestał pytac jak mi poszło np. na egzaminie- jutro mam kolejny, ciekawe czy zapyta.. 5. nie komplementuje mnie jak kiedyś. Niby sie nie kłocimy ,ale czasem mam ochote mu to wszystko wygarnąć... Kiedyś w kazdym razie był trochę inny, choć zawsze do idealu mu brakowalo w zachowaniu

Gość gość
ogólnie to mam wrażenie, ze stał się jakis taki hmmm... troche zimny i mniej czuly choc niby nadal mily. Taki obcy, jakby to nie był ten sam człowiek co kiedys :(

Gość gość
Apo co brałaś sobie nie ideał? ile jesteście razem? to początek konca, ale będzie lepiej jak sie od niego uwolnisz

Gość gość
Daję 100 %, że zakochał się w innej... :( to takie typowe u mnie było tak samo, identycznie sie zaczynało

Gość gość
od ilu lat jesteście razem? pewnie 2-3 lata, co?

Gość gość
00:40- no oby nie :( Ale po co wtedy by się ze mną spotykał i jeszcze ze mną sypiał? Jesteśmy razem 4 lata. Smutno mi. Wczoraj cieszyłam się na spotkanie z nim, a jak leżał po seksie jakis taki obojetny obok mnie i gadał tylko o sobie to chciało mi się płakać. Przed snem niby mnie przytulił, ale na krótko bo zaraz jak zasnął wypiął się do mnie tyłkiem, a mnie było mega przykro z czego pewnie nawet nie zdawał sobie sprawy.

Gość gość
podnosze

Gość gość
a mieszkacie razem?

Gość Inny_punkt_widzenia
Chyba skończył się u Was etap ROBIENIA WRAŻENIA i zaczęła się zwyczajna codzienność. Mam podobnie tylko w punkcie 3. mam On wciąż patrzy w tablet lub komórkę. Jesteśmy ze sobą 15 lat i mamy 3 dzieci. Taki po prostu jest mój mąż i takiego go kocham. Jeśli kochasz swojego partnera, to trzeba zaakceptować jego wady. Tragicznie to jest żyć z ideałem ;)

Gość gwoli wyjasnienia
"On wciąż patrzy w tablet lub komórkę. Jesteśmy ze sobą 15 lat i mamy 3 dzieci. Taki po prostu jest mój mąż i takiego go kocham" Ja prdl...nie moge uwierzyc. Poczekaj jeszcze troche to zza tej komorki wyloni sie inna kobieta. Juz wspolczuje.

Gość gość
Nie, nie mieszkamy razem. Mój niby nie patrzy w telefon czy tablet jak się spotykamy, ale jednak mówi cały czas o sobie. Inna rzecz, że teraz ma zawila sytuacje w pracy bo nie wie czy wypali jedna czy druga, ale tez nie zauwazylam zeby przez to byl jakis bardzo przygnebiony

Gość gość
do autorki: podziwiam bierność i uwiązanie. dla mnie, olałabym jego zachowanie, a sama chodziła na koncerty, do kina, na koleżeńskie spotkania, do teatru - a nie patrzyła z zachwytem :D na to, co pan i władca może lub nie może, i czy mnie przytuli, czy mechanicznie wykona seks. weź się za siebie kobieto, rutyna zepsuła niejeden związek. rób to, na co masz ochotę i nie czekaj aż misio powie: jak ci poszło na egzaminie?, albo czy z tobą pójdzie gdziekolwiek. olej to. idź sama, odreagujesz tego frajera, a najlepiej skończ z nim bo widać, że on szuka innej albo już znalazł.

Gość Inny_punkt_widzenia
Gwoli wyjaśnienia: Na tablecie i komórce oglada wiadomości sportowe. Moj mąż nie uznaje portali społecznościowych. Poza tym często uprawiamy sex i jestem atrakcyjna.

Gość Inny_punkt_widzenia
Po prostu po latach ludzie przestają już udawać i się starać. Przychodzą dzieci i inne problemy. Ludzie powinni siebie wspierać i pomagać sobie, ale w pracy każdy ma inne życie. My co roku raz!wychodzimy do kina i nie jeździmy na wczasy. Mamy zobowiązania w stosunku dioo naszych dzieci. Stać nas za to na inne rzeczy, o których "ludzie jeżdżący na wczasy" mogą tylko marzyć. Taka jest brutalna rzeczywistość. Trzeba wybierać co jest dla nas ważniejsze.