Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega mi mowi , ze chce miec mnie na wylacznosc. Jak go splawic?

Polecane posty

Gość gość

Dziwnie sie zachowuje. Z jednej strony mowi, ze traktuje mnie jak siostre, ciagle podkresla: jestes dla mnie jak mlodsza siostra, kocham cie jak siostre,a z drugiej strony ciagle mnie przytula, non stop chce miec ze mna kontakt i nie dociera do niego ze ja nie mam czasu, robi aluzje seksualne, a pozniej zrzuca wine na mnie, ze to ja itd albo udaje ze nie wie o co chodzi i mnie to wkurza... jest zazdrosny i nawet wlasnego brata podejrzewa o to, ze cos ode mnie chce (albo tylko mi tak mowi), ma zal ze nie spedzam z nim wiecej czasu a z innymi tak, kilka dni temu po spotkaniu nie odezwalam sie, a on na to , ze chyba juz mnie on interesuje skoro nie napisalam, bywa zlosliwy ale wciaz do mnie pisze. Mowi, ze chce miec mnie na wylacznosc, tzn przyznal sie zapytany.Ogolnie jak o mnie mowi do innych to czasami wyglada to tak jakby mnie nie lubil a do mnie takie slodkie teksty. Ze chce sie przytulic, ze mnie kocha jak siostre i to co wyzej pisalam,ze jestem piekna itp...ze chcialby zebym mieszkala blizej niego i on mi pomoze znalezc pokoj jak cos.. raz proponowal zebym wprowadzila sie do niego bo mieszka sam [tyle,ze on ma 28 lat a ja 18] On zna sie z moimi rodzicami, moze dlatego tak probuje zlapac kontakt? czy faktycznie cos do mnie ma? co myslicie? nie wiem co o nim sadzic.

Gość gość
Mówisz mu ze masz juz faceta i nie masz dla niego czasu. Proste jakby sie pytał kto to to trener boksu w pobliskim klubie i z checia go mu przedstawisz jesli ma ochote. Choc musi uwazac bo jest bardzo zazdrosny i czasem bywa agresywny :) Kazdy normalny facet pownien odpuscic gdyby jednak nie. To mowisz mu wprost ze takiego brzydala to nie wzielabys nawet gdyby byl ostatnim facetem na ziemi powinno pomoc.

Gość gość
Nie podoba ci sie on?

Gość gość
hahahah dobre z tym trenerem boksu :D a ty autorko spoier,dalaj póki czas bo koleś ma nierówno pod sufitem no chyba że chcesz mieć stalkera