Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaŻonaElona98

Elon Musk wypija dziennie osiem puszek dietetycznej coli (Business Insider)

Polecane posty

Gość PrzyszłaŻonaElona98

I jeszcze kilka kaw [cześć] :D Wcześniej była to Diet Coke z kofeiną, ale na skutek problemów zdrowotnych związanych ze zbyt dużym spożyciem tejże, zmienił ją na bezkofeinową :) Jest też o Trumpie, więc fanki tego drugiego też mogą poczytać xDD Synchroniczność xD Źródło: http://www.businessinsider.com/elon-musk-caffeine-fix-diet-coke-coffee-2017-6?IR=T

Gość gość
zdechnie niedługo i się go pozbędą jak Steva Jobs i Elvisa

Gość gość
Biję Ci na głowę kobieto.

Gość PrzyszłaŻonaElona98
gość dziś Biję Ci na głowę kobieto. X Pedofilii tu nie chcemy :(

Gość gość
Elon to tylko maszynka do robienia kasy dla ludzi za kurtyną, zachwycacie się bezmózgim klonem.

Gość gość
Prędzej ze mną by się dohadal pod względem wypitej kofeiny. Gia mas!

Gość PrzyszłaŻonaElona98
Gość dziś zdechnie niedługo i się go pozbędą jak Steva Jobs i Elvisa X Bez takich negatywnych emocji...Nie, na serio, przegięcie takie słowa. On z bratem komputer na plecach nosił do pierwszej firmy! Jego mama jest modelką mimo wieku z kolei :)

Gość gość
gość dziś Prędzej ze mną by się dohadal pod względem wypitej kofeiny. Gia mas! xx i tylko tego. Ciebie strach dopuścić do jego czwórki synów XD z tymi fantazjami pedofilskimi jakie prezentowałaś na kowbo XD nu nu.

Gość PrzyszłaŻonaElona98
gość dziś Elon to tylko maszynka do robienia kasy dla ludzi za kurtyną, zachwycacie się bezmózgim klonem. X Jego życiorys jest transparentny i powszechnie znany :)

Gość PrzyszłaŻonaElona98
gość dziś gość dziś Prędzej ze mną by się dohadal pod względem wypitej kofeiny. Gia mas! xx i tylko tego. Ciebie strach dopuścić do jego czwórki synów XD z tymi fantazjami pedofilskimi jakie prezentowałaś na kowbo XD nu nu. X On ma sześcioro synów 🖐️ :D Samiec alfa. Samych synów płodzi. Też mu mogę urodzić xDD Co do reszty się zgadzam.

Gość gość
Steve Jobs został zabity bo nie chciał pewnych zmian technologii, teraz ten drugi tęczowiec zrobi co chce elita, każdemu w doope ajfon i GPS

Gość gość
Twoje jaranie się mężczyznami które są dla ciebie tak osiagalni jak lot na Saturna jest wręcz żałosne. Elon to Elon tamto. Serio k***a? Współczuję wszystkim ludziom którzy wierzą w brednie sprzedawane przez media i uważają je za transparentne. Zjedz snikersa. Sama ci kupie cały karton bo twoja głupota sprawia mi k***a ból fizyczny...

Gość gość
02;10 ja w wieku 15 lat pracowałem, żebym ja i pijana matka mieli co jeść. A ty mi tu gadasz o jakimś komputerze. Ja pierwszy komputer sobie kupiłem jak zmarła matka i nikt mi już nie kradł pieniędzy.

Gość gość
PrzyszłaŻonaElona98 dziś [02:12 każdy debil wie że Cola to syf i powoduje raka i cukrzyce, najbardziej dochodowe choroby dla mafii farmaceutycznej

Gość gość
gość dziś Twoje jaranie się mężczyznami które są dla ciebie tak osiagalni jak lot na Saturna jest wręcz żałosne. Elon to Elon tamto. Serio k***a? Współczuję wszystkim ludziom którzy wierzą w brednie sprzedawane przez media i uważają je za transparentne. Zjedz snikersa. Sama ci kupie cały karton bo twoja głupota sprawia mi k***a ból fizyczny... X Ona to pisze pol zartem pol serio XD Ty masz obsesję na punkcie randoma dwa razy wieksza niz ona Elona XD wariatka XD Nimfa ma psychofanów jak Elon XD

Gość PrzyszłaŻonaElona98
gość dziś Steve Jobs został zabity bo nie chciał pewnych zmian technologii, teraz ten drugi tęczowiec zrobi co chce elita, każdemu w doope ajfon i GPS X A jakieś źródło? Chętnie poczytam, różnie bywa..On chyba walczył z nowotworem trzustki, bodajże poprzez weganizm?

Gość gość
Ona czyli ty? Straszne. Nie będę Ci więcej dokładać do pieca bo cię wp******* ta schizofrenia w końcu. Żal mi Ciebie. Jak każdego wariata który nie wie o swojej chorobie.

Gość jabłko i jajko
gość dziś to łysa kur/wa, okradać 15 latka to koorestwo do potęgi

Gość PrzyszłaŻonaElona98
gość dziś 02;10 ja w wieku 15 lat pracowałem, żebym ja i pijana matka mieli co jeść. A ty mi tu gadasz o jakimś komputerze. Ja pierwszy komputer sobie kupiłem jak zmarła matka i nikt mi już nie kradł pieniędzy. X Przykro mi :( Fajnie, ze dałeś radę. Na pewno łatwo CI nie było. Ale on akurat aż tak łatwo (jak choćby Trump) w życiu też nie miał. Nie neguję oczywiście Twoich doświadczeń, ale oni nie byli jacyś bogaci. Czytałam kiedyś jego cały życiorys, muszę sobie odświeżyć :)

Gość gość
Ale są ludzie i parapety. Jak miałem 14 lat to byłem zakochany w miley cyrus, dopóki była młoda jak ja i nie ćpała. Ale żeby dorosły człowiek pisał takie brednie? Jeszcze Elon, człowiek, który z własnej kieszeni założył space X? A wiesz czym jest jego własna kieszeń, pieniędzmi, które dostał żeby wykonać zadanie. Gdy nie będzie już potrzebny albo będzie sprawiał kłopoty to go sprzątną.

Gość SJ otruty
PrzyszłaŻonaElona98 >>> otruli go tępoto, ponoć pierwiastek chemiczny, być może polonium, poszukaj na YT o tym że go otruli, nikt oficjalnie nie przyzna

Gość gość
gość dziś Ona czyli ty? Straszne. Nie będę Ci więcej dokładać do pieca bo cię wp******* ta schizofrenia w końcu. Żal mi Ciebie. Jak każdego wariata który nie wie o swojej chorobie. X Tak ci żal, że stalkujesz tego "wariata" pod każdym postem i pomawiasz jego i jego rodzinę od roku 24/24 XD WYPJERDALAJ STĄD ZBOCZYCO Z PATOLI. ZABURZONA KROWO Z MANIĄ PRZEŚLADOWCZĄ

Gość gość
SJ otruty dziś PrzyszłaŻonaElona98 >>> otruli go tępoto, ponoć pierwiastek chemiczny, być może polonium, poszukaj na YT o tym że go otruli, nikt oficjalnie nie przyzna X Tylko grzecznie xD Szanujmy się ;) Poszukam jutro i poczytam, ciekawe jest to, co piszesz.

Gość gość
Karma to wielka bicz, oj wielka, lecz sprawiedliwa, fałszywa gnido z psiego fjuta (zoofilka muahahaha). Kryształowe dziecko indygo haha.

Gość gość
gość dziś Faken A, firmy motoryzacyjne ukradną technologie i go dobiją a potem zbankrutują firme i kupią za grosze wszystko, that's the American Way

Gość PrzyszłaŻonaElona98
gość dziś Twoje jaranie się mężczyznami które są dla ciebie tak osiagalni jak lot na Saturna jest wręcz żałosne. Elon to Elon tamto. Serio k***a? Współczuję wszystkim ludziom którzy wierzą w brednie sprzedawane przez media i uważają je za transparentne. Zjedz snikersa. Sama ci kupie cały karton bo twoja głupota sprawia mi k***a ból fizyczny... X Zobczymy ;) On zadecyduje ostatecznie xDD Nie jestem typem kobiety-modliszki.

Gość gość
Ty jesteś typerów schizofreniczki z paranoja i rozdwojeniem jaźni. Jedyna sławna osoba która mógłby wybrać ciebie do życia to Charles Manson. Ale on nie żyje.

Gość gość
gość dziś Karma to wielka bicz, oj wielka, lecz sprawiedliwa, fałszywa gnido z psiego fjuta (zoofilka muahahaha). Kryształowe dziecko indygo haha. X To w takim razie powinnaś zdechnąć w trybie natychmiastowym za takie paskudne kłamstwa, stalking i niszczenie kogoś XD Nie ma na świecie miejsca dla takich gnid jak ty

Gość PrzyszłaŻonaElona98
Chciałabym popisać z Wami konkretnie, ale ta psycholka mi nie da :( (druga czternaście, osiemnaście i dwadzieścia dwa) :(