Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piter21

Bez cienia pruderii?

Polecane posty

Gość gość
trytytka za mało osób jest na forum zeby nie było widać że sama chwalisz swoją osobę i to "brawo" też jest widoczne:O

Gość gość
gość dziś Pamiętam te tematu po "odejsciu na prywatne forum" Tęsknię, co się dzieje z ... jezyk.gif a potem jedno po drugim wróciło. znam to forum, nudzili się tam we własnym gronie ;) Ale ciiii :P

Gość gość
:-) Brawo to ja

Piter ale ten nowy z miasta powinien był się chyba już pojawić jeśli to on by był autorem tego spamu, poza tym wróżowie, znaki zodiaku :classic_cool:

Gość gość
zapytaj twojego kolegę z priva, kto tym spamuje

ja swoje zdanie wyraziłam, spamuje jedna osoba o której swoje zdanie tez wyraziłam :classic_cool: ale ciekawi mnie teoria Pitera :classic_cool:

Skromna Ja dziś A niby po co skoro ktoś o nim pisze?. Jeśli ktoś pisze o trollu to troll ma w tym swój sukces. Karmić trolla można na dwa sposoby: reagując na jego zaczepki, dwa - pisać o nim

Gość gość
Będziecie reagować na te trolle do końca waszego życia, bo inaczej co byście robili na tej kafeterii? Wasze pitolenie jest nudne jak flaki z olejem. Ile można pisać głupoty? :)

Gość gość
o czymś pisac muszą !! chu/j że to milionowy temat o tym samym, niby wiedzą że trola trzeba ignorować a kur/wa kolejny temat o tym zakładają:O:O:O:O:O

Ile można pisać głupoty? x zdziwiłbyś się :classic_cool: p.s. temat nie jest o trollu :classic_cool: xxx Piter a jaki ty na co dzień jesteś ? jaką maskę przyodziewasz ?

gość dziś Gdybyś wysilił się i przeczytał opis tematu to nie pisałbyś głupot.

Skromna Ja dziś Jak pisałem każdy ma jakaś maskę :) Częściowo ją już uchyliłem, wystarczy poszukać:)

Gość gość
A kogo obchodzi twoja maska, kim ty jesteś?

Gość gość
Może wystarczy poszukać, ale to trzeba chcieć.... a ty wydajesz się być niestety....nudny?

Gość Endriu Domyslny
Każdy co ma coś do napisania, w dodatku mądrego jest według Ciebie nudny. I Dzien dobry!:-) I Skromna_ja- chyba muelidmy już przyjemność "otrzec się" o siebie:-) Pozdrawiam!

Gość gość
uderz w stół a ten który zakłada temat i po raz milionowy radzi ignorować troli i hejterów odszczekuje na każdy ich wpis :D Widzisz swoją smieszność Piter?

Cześć Endriu :) tak mieliśmy.... ale czy otrzeć ? :classic_cool: x Piter nie, nie lubię szukać :) w zasadzie to przyodzianie odpowiedniej maski zależy od tego kogo mamy naprzeciwko, u mnie występuje ta pałająca antypatią (występująca najczęściej :D) lub ta druga :classic_cool:

gość dziś Ale nie zakładam wątku o trollach, to ze pojawiają się we wpisach to już co innego.

Endriu Domyslny dziś Czasem coś tam z sensem uda się wymyślić:):) Dziękuję

Skromna Ja dziś To dość oczywiste, wszystko zależy od rozmówcy, na ile rozmowa intryguje - zaciekawia wówczas decydujemy ile kart odsłonić :) Druga czyli?

Gość gość
Piter jestes żonaty?

Gość może o tym porozmawiamy
Piter21 2017.10.15 Witam. Jestem tu nowy, widziałem też, że temat już był kiedyś "wałkowany", nie mniej liczę na Wasz odzew. Jesteśmy małżeństwem z pewnym już stażem. Jakiś czas po ślubie mieliśmy taką sytuację: na jakiejś domowej imprezie u znajomych (a raczej po jej zakończeniu) poszliśmy spać do jednego z pokoi gospodarza. Oczywiście przed snem urządziliśmy sobie małe co nieco. W pewnym momencie do pokoju, szukając miejsca do spania, wparował jeden z uczestników imprezy. Był po sporej ilości napojów % - podobnie jak my. Nie wiem czy był świadom, że pokój jest zajęty czy nie ale ułożył się w fotelu i zasnął. Po pewnym czasie upewniając się czy rzeczywiście śpi, rzuciliśmy w niego jakąś poduszką. Chłopak nie reagował więc zaczęliśmy kontynuować swoje igraszki, Bardzo nas podnieciła ta sytuacja a jeszcze bardziej podnieciło nas jak pod koniec okazało się, że gapi się na nas i masuje swojego xxx. Od tamtej pory ogromnie podnieca mnie opcja, że mógłby ktoś nas obserwować albo dołączyć. Wielokrotnie pytałem o to jednak ona niby nie jest tym zainteresowana a równocześnie czyta czasem książki gdzie jest taki temat. Czasem fantazjuję też o tym że robi to z kimś w czasie mojej nieobecności. Czekam na wasze zdanie, opinie, doświadczenia

Endriu Domyslny dziś W dzisiejszych czasach skromność nie popłaca. ...kiedyś było modne. ....stój w kącie a znajdą Cię.....Znasz swoją wartość i tego trzymaj się. usmiech.gif x Nie do końca bym się z tym zgodził. Pamiętaj że nie wszystko złoto co się świeci. Wszystko zależy od szukającego/obserwującego - jeśli chwyta się pierwszej świecącej osoby, czyli bierze co popadnie. A jeśli przyjrzy się wnikliwiej całości - to dostrzeże prawdziwy diament

Gość Może o tym porozmawiamy
Piter21 2017.10.15 Witam. Jestem tu nowy, widziałem też, że temat już był kiedyś "wałkowany", nie mniej liczę na Wasz odzew. Jesteśmy małżeństwem z pewnym już stażem. Jakiś czas po ślubie mieliśmy taką sytuację: na jakiejś domowej imprezie u znajomych (a raczej po jej zakończeniu) poszliśmy spać do jednego z pokoi gospodarza. Oczywiście przed snem urządziliśmy sobie małe co nieco. W pewnym momencie do pokoju, szukając miejsca do spania, wparował jeden z uczestników imprezy. Był po sporej ilości napojów % - podobnie jak my. Nie wiem czy był świadom, że pokój jest zajęty czy nie ale ułożył się w fotelu i zasnął. Po pewnym czasie upewniając się czy rzeczywiście śpi, rzuciliśmy w niego jakąś poduszką. Chłopak nie reagował więc zaczęliśmy kontynuować swoje igraszki, Bardzo nas podnieciła ta sytuacja a jeszcze bardziej podnieciło nas jak pod koniec okazało się, że gapi się na nas i masuje swojego xxx. Od tamtej pory ogromnie podnieca mnie opcja, że mógłby ktoś nas obserwować albo dołączyć. Wielokrotnie pytałem o to jednak ona niby nie jest tym zainteresowana a równocześnie czyta czasem książki gdzie jest taki temat. Czasem fantazjuję też o tym że robi to z kimś w czasie mojej nieobecności. Czekam na wasze zdanie, opinie, doświadczenia