Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w 26 tc bylo juz u was widac brzuszek ?

Polecane posty

Gość gość

U mnie na razie jest malutki ten kto nie wie nie zauwazy ... kiedy troche podrosnie ? Chcialabym moc sie pochwalic moim szczesciem :)

Gość gość
W 26 to właśnie powoli zaczynało być widać. Na tyle że jedna kobitka w pracy się zorientowała; ) cierpliwości, już za chwilę nie będzie wątpliwości.

Gość gość
W 22 tygodniu ciąży dziecko wygląda już jak noworodek. Widziałam na plakacie, a ty mówisz, że ci nie znać brzucha? Może lepiej się przejdź do lekarza, bo dziecko może być upośledzone.

Gość gość
Spokojnie. Brzuch mi wywalilo dopiero potem. Jak w 25 tc zobaczyła mnie taka znajoma która nie wiedziała ze jestem w ciąży to była mega zdziwiona ze to już 25 tc. A byłam w obcislych ciuchach ;)

Gość gość
10:24- o matko a wiesz co ja na plakatach widuje ? A w ciąży to ty chociaż byłaś ? W 22 tc dziecko waży z 400g. Jak ktoś był szczupły przed ciążą to 400 g spowoduje ze mu wywali brzuch ? Nie sądzę. A wygląda i owszem jak taki mały człowiek.

Gość gość
w pierwszej ciazy brzuszek w 26tc byl mały teraz w drugiej w 26 juz sporawy, obecnie 30tc i bębenek jak ta lala

Gość gość
Ja jestem w 28 tyg ciąży i dopiero teraz zaczyna mi widać brzuszek. Jednak nie podniecam się tym. Wolałabym, żeby rósł równomiernie bo jak teraz szybko dopali, to pewnie zrobią mi się rozstępy. Eh ...

Gość Położna123
Hej dziewczyny, po pierwsze bardzo Wam gratuluję że wkrótce zostaniecie mamami, szczerze! Sama mam roczna córeczkę i wiem jaka to wspaniała przygoda na Was czeka! Za kilka miesięcy będę położna (mam nadzieję) ale przed tym potrzebuje Waszej pomocy. Swoją prośbę kieruje do przyszłych mamusiek, które są w pierwszej ciąży. Do zakończenia pisania pracy licencjackiej potrzebuje Waszych odpowiedzi w ankiecie, jest ona krótka i sprawdzi Wasza wiedzę na temat porodu (to dobry sprawdzian również dla Was przed tym ważnym dniem, na końcu zobaczycie ile zdobyłyscie punktów). Jeszcze raz bardzo Was proszę o wypełnienie ankiety, bardzo mi tym pomożecie, a to link : https://docs.google.com/forms/d/1miV9vcobzPRJMPqWkVZkTFg5anz0PCJWvgkY-xz5OEI/edit

Gość gość
Oo wow. Ja jestem w 23tc i brzuch jakbym pod bluzkę włożyła średnią piłkę. Tyle, że przed ciążą płaski brzuch jak deska 167cm i 50kg :)

Gość gość
U mnie już wtedy był widoczny ale ja też w tym okresie miałam bum tycia więc może dlatego. I puchłam. Ale spokojnie niebawem się będziesz chwalić :) jeszcze się nadźwigasz brzuszek ;)

Gość gość
Ja miałam gigantyczny już. Przytyłam 13 kg i chyba wszystko szło w ten brzuch. :D