Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat szukam kobiety od 30 do 40 lat z Krakowa i okolic do związku która chce miec dzieci

Gość gość
Za stary jesteś, lepsze młode byczki.

Gość gość
Ty byś chciał robić dzieci a potem będziesz miał ją w d***e ja i dziecko

Gość gość
Chce związku i dbać o nią opiekować się

Gość gość
Już takich znam jak ty, szukasz starej panny bo wiesz, że taką łatwo manipulować. Chcesz mieć służącą w domu a sam będziesz się szlajał po imprezach z tanimi dupodajkami albo pojedziesz sobie za granicę i tam się k***ił, gnoju jeden.

Gość gość
Szukam partnerki na stałe najważniejsze jest serce i charakter człowieka a nie jego wiek miłość to miłość a jak ktoś tego nie rozumie to znaczy że nie umie kochac

Gość gość
Tutaj siedza same psychiczne wariatki,ktore tylko umieja uzalac sie nad soba . Szukaj kobiet realnie zainteresowanych na innych portalach

Gość gość
Na jakich portalach? Ciężko o normalną kobietę

Gość gość
A potem ją zdradzi i taka to jest miłość

Gość gość
Uwaga kobiety, ten koleś to naciągacz, umawia się z kilkoma kobietami jednocześnie i opowiada, że ma kłopoty finansowe aby wyciągać kasę. Potrafi pożyczyć samochód od jednej aby pojechać na spotkanie z drugą. Widziałam ostrzeżenia od innych kobiet na innych portalach, treść ogłoszenia identyczna słowo w słowo!!!

Gość gość
Nie zamierzam zdradzać miłość do końca życia prosta sprawa gdzie jest wierność szczerość i zaufanie gdzie ludzie są najlepszym i partnerami i najlepszym i przyjaciółmi

Gość ja_Dyzio
jak jesteś szczery i otwarty , opowiadasz kobietom o swoich zamiarach , że chcesz być ojcem i 'głową' w rodzinie i opowiadasz o zamiarze zapłodnienia kobiety aby osiągnąć 'owoc' związku, czyli oczekiwane i kochane dziecko to prawie każda kobieta powie wprost , że ma głęboko w zadzie takiego dziwoląga ale gdy powiesz wprost kobiecie, że raz w miesiącu musisz wyskoczyć na zdrowe bzykanie do Klubu z zaprzyjaźnionymi kobietami i opowiesz, że lubisz te orgie w czasie weekendu z lasencjami to musisz się liczyć z konsekwencjami , czyli oberwiesz zdrowo wałkiem do ciasta od kobiety, która taki tekst usłyszy a gdy namawiasz kobietę na założenie rodziny i rodzenie dzieci to każda ucieknie na drzewo , bo kobiety lubią , gdy facet jest 'kanalią' , wtedy kobieta ma wyzwanie aby faceta zmieniać , gdy kobieta 'nie ma nic do roboty' z facetem i facet jest idealny to kobieta szuka przygód i sama w domu się nudzi , gdy facet pracuje a wtedy do domu przyprowadzi kloszarda lub jakiegoś śmietnikowca aby jego wykąpać i z nim się wykąpać a przy okazji podarować kilka garniturów męża w podziękowaniu za zdrowe bzykanie !

Gość gość
Jest tu kobietą z Krakowa do związku?

Gość gość
No ja bym mu nie wierzyła albo coś kombinuje

Gość gość
Co kombinuje? Chce normalnego związku to coś złego? Co wzbudza twój niepokój?

Gość gość
Żeby mieć związek to trzeba najpierw kogoś poznać by mieć podstawę do bycia z tą osobą... A przez internet to można wszystko pisać przez wiele lat a potem rzeczywistość weryfikuje na ogół na niekorzyść... Np. Z egoistą będziesz się dobrze czuł ?

Gość gość
Dlatego najpierw chce poznać nie zakładam że od razu będzie wszystko ja rozumiem że trzeba czasu ale napisałem konkretnie czego chce można poznać 20 kobiet i to nie będzie to a za którymś razem okaże się sukces: )

Gość gość
Szukasz sponsorki i sluzacej w jednym?

Gość gość
Ja to doskonałe rozumiem dlatego na spokojnie najpierw trzeba się poznać: )

Gość gość
Czy sex w związku byś też chciał ?

Gość gość
Nigdy nie piszę się w ogłoszeniu o dzieciach i nie rozmawia się o tym na pierwszych randkach!! Kobieta się czuje wtedy jak maciora rozpłodowa i ją to obraża, matole:O

Gość gość
Nie sponsorki i nie służącej kobiety do związku!!!

Gość gość
Wiadomo że w związku musi być seks co za głupie pytanie

Gość gość
Do zwiazku to szukaj rowiesnicy albo mlodszej. A Ty chcesz sporo starsza, czyli stabilna finansowo, ktora ma cisnienie na dziecko, nie bez przyczyny o tym wspominasz. Wiec jaki cel mozesz realizowac?

Gość gość
gość dziś tak myślałam szkoda do widzenia i powodzenia i wcale nie musi

Gość gość
Albo z kimś kto kompletnie nie bierze twojego zdania i twoich potrzeb pod uwagę ? W pisaniu maili tego nie wyczujesz. Dlatego dobrze jest poznawać w realnym życiu kiedy widzisz od razu człowieka wśród innych i od razu masz weryfikację czy warto z kims pogłębić relacje czy nie

Gość gość
Chce tu poznać a potem sie spotykać

Gość gość
Wiesz dlaczego starszej bo takie kobietą są mądre wiedzą czego chcą od życia sa dojrzałe emocjonalnie i fizycznie łatwiej się z nimi rozmawia o dogaduje

Gość gość
Tu bym się nawet zgodziła wiadomo wtedy czy chce sexu a jak chce to jest jedno wyjście ucieczka

Gość gość
to było do postu z dziś