Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóle głowy po pobiciu

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 18 lat Ok 2 dni temu zostałam pobita przez taka jedna 23 latke bo przespałam się z jej chłopakiem .. biła mnie przeważnie po głowie, zaraz po pobiciu straciłam chwilowo przutomnosc mam rany na twarzy oraz Boli mnie ręka .. bóle głowy sa tak silne ze niekiedy rzygam .. co mam robić ?

Gość gość
coz, jako czlowiek moge powiedziec, ze bedziesz tak miec do 2 tygodni. jako kobieta dziwie jej sie, ze c***arszywym ryjem, po asflacie nie przeciagnela tak zeby cie wlasna matka nie poznala i nie goliła na łyso.

Gość gość
O ile to nie cd provo, bo identyczne tematy sa zakładane od tygodni, to do lekarza zasuwaj, bo mozesz mieć wstrząs mózgu.

Gość gość
No ja nie wiem

Gość gość
Ratujcie przed chwila musiałam soe położyć

Gość gość
Tak, idź koniecznie do lekarza. Przy okazji załatw obdukcję i załóż sprawę o pobicie.

Gość gość
Ale to dużo kosztuje

Gość gość
Wstrząs mózgu. Idź do lekarza. i dużo leż w spokoju.

Gość gość
a było wyciagac lapska do cudzego faceta?

Gość gość
Patologia pierwszy post. Baba bijaca inna babe za faceta to też patologia. Zgłoś k***e na policje a szmata niech swojego chloptasia pobije.

Gość gość
tej dziewczynie nic nie zrobia, bo działała w afekcie takze moze sobie chodzic ile wlezie po sadach, gowno jej to da ;)

Gość gość
Jakby zabila czy okaleczyla to by zrobili nie boj sie, a w afekcie to by musiala przy tym być a tutaj bylo zaplanowane

gość dziś Patologia pierwszy post. Baba bijaca inna babe za faceta to też patologia. Zgłoś k***e na policje a szmata niech swojego chloptasia pobije. Zgłoś Dokładnie. Takich rzeczy nie rozwiązuje się siłowo. Idź na obdukcję, przy okazji zbadają cię na pogotowiu, a potem możesz skierować sprawę dalej.

Gość gość
Teraz juz po fakcie 2 dni, wiec lipne takie wyniki. a w afekcie mozna działać nie tylko przy zdarzeniu ;)

Gość gość
ale polskie prawo jest p******e. Obniża się wyroki albo daje w zawieszeniu za to, że przestępca działał w afekcie. Chuj mnie to obchodzi w czym działał, jest poczytalny to niech odpowiada za swoje czyny. Traktuje się dorosłych jak dzieci i stoi po stronie sprawców a nie ofiar.

Gość gość
Popatrzcie tez prosze na wiek tych dziewczyn ;)

Gość gość
Ja pobiłem kiedyś kolesia pałką metalowa po głowie i z tego co mi wiadomo gość wykitował po kilku dniach, szczęściem to było na juwenaliach gdzie byłem tylko przejazdem i psy nawet nie węszyły w moich stronach, a biłem celowo bo chciałem poczuć jak trzaska czaszka i to było ekscytujące uczucie, fajnie jak w tv pokazywali matkę tego kolesia jak ryczała przed kamerą:)

Gość gość
haha zgłoszone:P

Gość gość
Po uju