Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćimponov

jak zaimponować kobiecie na co dzień?

Polecane posty

Gość gośćimponov

Nie mowię tu o bmw z ciemnymi szybami i audio,łańcuchu na szyi czy tatuażu smoka na lydce,tylko może o jakichś cechach, postawie czynach,które są pozytywnym zaskoczeniem i był to np ten decydujący plus, do wyboru właśnie tego mężczyzny Może też wypowie się też kobieta, która ma jakieś przykłady ze swojego doświadczenia

Gość gość
Imponuje mi kiedy facet cos dla mnie ciekawego zrobi dba o mnie tak jakby byl mezem.

Gość gość
intelekt, dobre serce, dowcipnosc i opanowanie, dbalosc o wyglad

Gość gość
Mogę się wypowiedzieć jedynie z perspektywy własnych upodobań. Męzczyzna może mi zaimponować na przykład: miłością do zwierząt, empatią, oczytaniem, lekko sarkastycznym poczuciem humoru, odpowiedzialnością.

Gość gość
chodzi zeby mu podac przyklad dobrego uczynku

Gość gość
nie nawidze wywyzszajacych sie dupk.ow. wtedy wychodzi z nich skrywana maluczkosc. brzydka cecha. tak samo manipulatorow..

Gość gość
Przepraszam, właśnie doczytałam :) na przykład taka sytuacja: facet, który znalazł na ulicy chore zwierzę i zawiózł je do lecznicy.

Gość gość
moj dostal kosza i nie dał się poderwać zadnej przez 2 lata ,jedna była napalona jak kotka,pytała mnie czy moze sie nim zająć, bierz powiedziałam w pracy na przerwie latała do niego z upą na wierzchu i nic nie wskorała, zaczelam go podziwiac i sie zeszlismy, teraz wiem ze był tego wart

Gość gość
nic mnie tak nie pociąga jak altruizm, opanowania i dobroć. kiedyś ceniłam erudytów a teraz wiem że większość to buce i chamy

Gość gość
autorze, to zależy JAKIEJ babie chcesz zaimponować

Gość gość
zaimponowac mozna pomocą,zyczliwoscią do niej,zainteresowaniem jej problemami i umiejetnoscią słuchania bo nie kazdemu sie chce wszyscy to lenie i egoisci

Gość gość
23.12 no własnei niech poda jakiejs jej cechy to sie dopasuje

Gość gość
moze powiedz,ze zawsze moze na ciebie liczyc oby tylko to słowa nie były na wiatr a zycie moze zapoda jakies zdarzenie

Gość gość
sam ugotuj kolacje to robi na poczatek wrazenie:)

Gość gość
i zachowaj sie jak gentelmen do tego nie ciagnij jej do łożka

Gość gość
Sposób mówienia i poruszania się. Zapach. Bransoletki na nadgarstku. Spojrzenie, szczególnie jak spojrzy w oczy, a jego źrenice tak mocno się rozszerzą... mmmh. A poza tym samochód, tatuaż... to dla mnie mega wieśniackie.

Gość gość
Oj tak. Empatia do zwierząt i nie tylko, to jest to! Kolana miękną jak facet zna zasady Savoir-vivre - bez tego ani rusz!!!

Gość gość
...do tego jeszcze kiedy szyja razem z głową nie obraca mu się w niewłaściwą stronę ....czyli na inne panienki nie ma nic gorszego niż babiarz!!!

Gość gość
Nie znosze bransoletek u facetow. Ble. Mi zaimponowalby dajac mi cos wartosciowego niekoniecznie materialnego lecz cos jak troska cos czym by mnie wyroznil tak jak maz traktuje zone

Gość gość
zasady dobrego wychowania, empatia, dystans do świata, radosny styl bycia i żeby w głowie miał tylko mnie

Gość gość
23:47 Może ona szuka Sikha

Gość gość
mogą zaimponowac różne sporty i osiągnięcia w nim gdybym znała faceta którego pasją byłby parkour to oddałabym mu się z miejsca :P

Gość gość
23:51 No ja np widzę, ze profil fb krakowski parkour lubi ponad 2 tysiące osób. Jakiś jeden się spokojnie znajdzie;)

Gość gość
głupiej---głupotą,skokiem z okna pazernej,złotówie---prezentami,błyskotkami uczciwej---uczciwością np oddasz znaleziony porfel,szczerością dobrej---dobrym sercem,uczynkiem,poświęceniem mądrej---mądrością,umiejętnością wyjscia z sytuacji klopotliwej a nawet samodzielnie zrobioną kolacją,bo doceni próżnej- wszelkimi komplementami idiotce -- furą,komora i skorą skromnej- skromnością, bo dostrzeże,zwroci uwagę,doceni pyszałkowatej - trzeba się chwalic co to nie ja i kim nie jestem idz tym tropem to sobie poradzisz pewnie

Gość gośćimponov
Wszystkie wypowiedzi są ciekawe, Chodzi mi nie tyko o "dobre uczynki" bo takie można robić dla pozorów, a później "wychodzi z worka szydło"/ a z pewnego usposobienia uczynki same wychodzą Może też gesty, cechy,które dopiero z czasem zauważamy, np nieustępliwość, wytrwałość, bo nie był z początku w Waszym typie no chyba ,że się uczeni jak "rzep psiego ogona"

Gość gość
to jakas krolowa Lodu? bo jak tak to kup granat:D

Gość gość
moze trzebadacsie blizej poznac,pokazac jakie ma sie zasady moralne,poglądy i wartosciw zyciu, rozmowa jest wazna,czas psowiecony sobie jest wazny bo zbliza ludzi, zwlaszcza jak podobnie myslą moze ta droga?

Gość gość
gesty to kazda lubi dlajednej to faktycznie gesty te materialne a dla drugiej gesty z kultura związane,pamięcią bo pokazują,że dziewczyna,kobieta jest dla ciebie wazna np skladanie zyczen swięta,imieniny,dzien zakochanych,dzien kobiet niby to pryszcz ale niektore sa na to wyczulone w dzisiejszym chamskim swieccie

Gość gość
baby tu wypisują pierdoły a i tak lecą na Sebe z ukradzionym BMW, idiotki, jedno mówią, drugie myślą, trzecie robią

Gość gość
Szacunek do kobiet i liczenie się z ich zdaniem, wyrozumiałość, odpowiedzialność i poczucie humoru