Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zonaty facet mowi ze pewnie od dawna nie czulam ust na swoich

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie? Mowi tez ze mam piekny biust oraz zmyslowe pelne usta wprost do pocalunkow i pyta czy wybiore sie z nim za granice na wczasy na tydzien?

Gość gość
Że chce Cię przelecieć, bo mu się żona znudziła. Pasuje Ci to?

Gość gość
A ja powiem ci co masz zrobic! Jedziesz z nim na wczasy, robisz sobie z nim fotki a potem rządasz miesięcznego haraczu w zamian za milczenie

Gość gość
Mowi ze kocha zone i z nia sypia

Gość gość
Rozmawiam czasem z jego zona. Bardzo mila kobieta.

Gość gość
Współczuję jego żonie, wielkie kondolencje naprawdę. A z ciebie niezła suka skoro wiesz że ma żonę. Ja bym pojechała, gziła się z nim i wszystko dokumentowała. A potem szantaż, płacenie, a na końcu jak by już sprzedał samochód, meble, dom i nie miał czym płacić, to i tak pokazałabym wszystko jego żonie i niech s******l ma za swoje.

Gość gość
gość dziś Wpuściłabyś taką gnidę między nogi?

Gość gość
On juz od wielu lat mi mowi i proponuje. Ja suka? Przeciez to nie moj maz lata do innej i proponuje jej wyjazd

Gość gość
gość dziś Czyli to żona suka? :D Myślisz ty trochę?

Gość gość
Ja to ignoruje. Podsmiewam sie z tego ale on nie odpuszcza. A co mam zrobic mam ja poinfirmowac o tym? A co jesli sie rozwiedzie i te dzieciaki male? Zreszta mysle ze ona wie. Niemozliwe by nie wiedziala bo on bardzo czesto rozmawia z kobietami i ze mna wiec mysle ze dobrze wie. I chyba powinna go przypilnowac prawda?

Gość gość
00:20 a ty myslisz ? Nie goraczkuj sie tak .

Gość gość
Sadzisz ze zona nie wie? A dlaczego on poszukuje innej skoro wszystko ok? Mam do niej pretensje o to ze mnie nachodzi jej facio i mi odstrasza porzadnych facetow a ja nie wiem jak sie go pozbyc a nie chce by sie rozwodzili bo juz nigdy go nie odpedze. Zreszta ona pewnie wie i sie nie rozwidzi bo kase jej przynosi to lepiej milczec

Gość gość
A moze go tak strasznie kocha nie wiem ale skoro sie tak kochaja to niech sie patrza ku sobie a nie ona przyzwala na to zeby on gdzies latal inne zarywac. To jest cos nie tak. Nie chce miec z nimi nic wspolnego

Gość gość
gość dziś W przeciwieństwie do ciebie, tak. I to jeszcze żona ma go pilnować.

Gość gość
dziś Poświęciłabym się w imię innych zdradzanych kobiet, takie męskie ku*wy trzeba tępić w zarodku. x No, bierna suka z ciebie. Ja bym tak nie mogła. Tym bardziej, że żona to miła osoba.... :(

Gość gość
Ale czy to moj biznes? I jakim prawem ja mam sie mieszac i ja informowac? To nie moj problem. Ja chce tylko by zabrala go z mojego widoku nie wiem niech kupi bielizne z koronki albo co. Obojetne. To nie moj problem. Rozumiete?

Gość gość
00:28 to bym moj pierwszy wpis o 00:22 ,ale smuac mi sie chce jak czytam takie wpisy jak twoje . CO soba reprezentujesz wyzywajac ja od suk ? Czytac nie umiesz ? Czy nie rozumiesz co czytasz ? Nie goraczkuj sie tak i nie podniecaj , nie twoj chlop i nie twoja sprawa , sam temat moze byc prowokacja .Pomysl za nim kogos wyzwiesz . Adwokat od siedmiu bolesci .

Gość gość
Mi on siare robi jak sie paleta nie chce mu powiedziec: spier..j ale moze trzeba? Odgania mi kolesi i zapytuja po co ten kolo tsk tu lazi. A zona wie i siedzi zadowolona bo maz da cala wyplate i siedzi cichutko. Niech sie ogarnie i wy tez sie ogarnijcie

Gość gość
* byl , * smiac ( popr)

Gość gość
Nie dosc ze wprost mi mowi ze chce ode mnie cos co nie powinien. Zona udaje ze nie rozumie i jest bierna. To jeszcze mi kolesi odstrasza zebym wpadla w sidla. No masakra jskas a tu madrala pisze ze moja wina. Hehe jaja

Gość gość
autorko jesteś p**********a i co nas to obchodzi? weź wyjdź

Gość gość
gość dziś A ty rozumiesz, że je nie wyzwałam nikogo od suk? Rozumiesz coś z tego co czytasz? Mam wrażenie, że jesteś tą mało rozgarniętą autorką i piszesz sama ze sobą :O I tak, to jest najprawdopodobniej twoja kiepska prowokacja, bo nikt nie może być aż tak głupi...

Gość gość
Autorka ej wes nie pisz do mnie nipis poprosu bo zal i smierdzi.

Gość gość
gość dziś Naucz się pisać po polsku.

Gość gość
Smierdzie te twoje posty taka woda kolonska zonatego i potem jego zony z nerwow.

Gość gość
Bo jek sie nie naócze to bendem wg cibie sóga?

Gość gość
Czy bierną sógką? Co gorża?

Gość gość
" gość dziś gość dziś A ty rozumiesz, że je nie wyzwałam nikogo od suk?" ------> odsylam do wpisu z 00:16 xxxxx "Mam wrażenie, że jesteś tą mało rozgarniętą autorką i piszesz sama ze sobą " ------> to masz zle wrazenie , bo nie jestem autorka :o

Gość gość
gość dziś Ale nadjecie na podobnych falach :O

Gość gość
00:16 To nie był mój wpis...