Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zonaty facet mowi ze pewnie od dawna nie czulam ust na swoich

Polecane posty

Gość gość
Gowniaro to mowi do ciebie twoj zdradzajacy cie maz nie dajac ci wyplatki ? Boli cie ze woli inne ?

Gość gość
Co i gdzie będę chciała to będę pisała a tobie gowno do tego psychiczna wywłoko

Gość gość
to daje czy nie daje w końcu tą wypłate wariatko ze schizami? :D:D

Gość gość
Jak tam psycholko z halucynacjami ilu żonatych teraz widzisz koło siebie? :D

Gość gość
Patologie to masz raczej we wlasnym domu ze cie tak wyuczyli zeby wchodzic na forum i ublizac ludziom bez powodu. Chyba ty sie zachowujesz jak gowniara wchodzac do cudzego topiku jak niektore do cudzego meza i obrazasz to sie nie dziw ze ludzie cie nie szanuja bo sama sie nie szanujesz ani innych osob. Spluwam w twoja strone hrrrr tfu

Gość gość
Jak bedziesz tak dalej wyzywac wszystkich to zabiora cie w kaftan i sie skonczy. Jestes na najlepszej drodze. Powodzenia. I pilnuj mezulka

Gość gość
Zacznij się leczyć wariatko, bo ześwirujesz do reszty :D

Gość gość
kiełbacha przygotuj się bo pięciu żonatych na raz leci do ciebie hahahahahaha

Gość gość
Nauczysz sie w ten spodob wyzywac na ludxi na zywo tez komus tak powiesz i ktos ci walnie piescia w nos i tyle zarobisz albo cie zamkna w zakladzie psychiatrycznym i tak skonczysz zywot tak ze zycze powodzenia

Gość gość
ale żaden nie ma kasy bo wszyscy żonom oddali wypłaty hahaha

Gość gość
Pięścią w nos to walnij sobie debilko, może oprzytomniejesz na chwilę :D

Gość gość
Pamietaj ze co do kogo zle mowisz to wroci do ciebie. Nie szanujesz innych i ublizasz im beda ublizac tobie. Beda traktowac cie jak smiecia az sama w to uwierzysz ze nim jestes. Tego chcesz? Opamietaj sie dziewczyno.

Gość gość
jak nic prostytutka której klient nie zapłacił za usługę :D

Gość gość
Juz niejedna taka jak ty byla wyszczekana a potem ryczy w samotnosci. Nic sie nie przejmuj rob tak dalej a trafi kosa na kamien i cie ustawia do pionu. Dla mnie nic soba nie reprezentujesz i nie bede sie znizac do twojego poziomu bo skonczylas moze podstawowke i zal z toba gadac. Nic do ciebie nie dociera wiec utruwaj kogos takiego jak ty bo ja nie musze sie z toba uzerac. Wyzywaj swojego mezulka co lata do innych albo matke

Gość gość
Sam się opamiętaj i przestań zmyślać, może zacznij się leczyć, jak masz chorą głowę. Stałaś się pośmiewiskiem całego forum. :D

Gość gość
Prostytutka wyzywasz inne osoby o ktorych nic nie wiesz? Masz niezle halo. Wstyd pisac z takim przykrym przypadkirm jak ty. Pieknie cie matka wychowala ojciec jest bardzo dumny.

Gość gość
Ej wariatka a w temacie o zdradzonej żonie 4 razy i dziecku kochanki nie wiadomo z kim nie chcesz już pisać? :D

Gość gość
Moze wmowisz mi jeszcze ze masz jakakolwiek kulture osobista i jestes dystyngowana wprost z arystokracji? Nie zaslugujesz na zadne moje wpisy bo wstyd rozmawiac z kims tak dennym

Gość gość
Jakiś spóźniony zapłon masz, chyba jednak jesteś na lekach otępiających :D

Gość gość
kiełbacha leci kolejny żonaty do ciebie. to już szósty, ale też bez kasy hahahahaha

Gość gość
łojejejej wypłatę oddał żonie a do niej przyszedł na obciąganie łojejejej

Gość gość
Nie bede dyskutowac z kims kto: 1. Nie wie co to jest kultura osobista 2. Zachowuje sie jak pepek swiata w kazdym widzi wine tylko nie w sobie 3. Ma o sobie wygorowane mniemanie i nie szanuje punktu widzenia innej osoby 4. Przekreca fakty celowo i z zamiarem wywolania awantury tzw troll 5. Nie szanuje innych i im ubliza Ja nie ublizam. Moge pozartowac nieco uszczypliwie ale nie zamierzam pisac jak ty uzywajac epitetow zeby tylko sie wygadac i zwymiotowac emocje bo chlop cie zdradzil matka z ojcem nie kochali facet wykorzystal i porzucil i masz problem z samoocena to probujesz wyladowac sie na innych ale nie ze mna te numery kolezanko a prostytutka mozesz mowic sobie w domu do bliskich jak ci pozwola a ode mnie won. Nie pisz do mnie bo smierdzisz zgnilizna moralna brakuem zasad i gardze toba oraz brzydze sie takich kreatur. Man nadzieje ze ktos da ci porzadna lekcje kultury albo odizoluja cie od spoleczenstwa bo normalnie sie nie zachowujesz obeazajac i napadajac na innych bez powodu z wyzwiskami. Jak masz napady to sie lecz i nie utruwaj innych

Gość gość
Pączka też dziś wziął tylko jednego z domu. Będziesz musiała sobie kupić :D:D:D

Gość gość
I nie wchodze tu po to zeby sie z kims utruwac czy wyzywac jak ty lecz po porade oraz by podyskutowac ale z normalnymi ludzmi wiec nie pisz do mnie wiecej.

Gość gość
dziś czy ty dalej nie łapiesz, że zrobiłaś z siebie ogólne pośmiewisko? Musisz być bardzo prymitywna.

Gość gość
Rozumiesz to ze nie jestes normalna i nie zycze sobie bys do mnie pisala. Wal sie

Gość gość
Po prostu odwal sie. Nie pisz nic. Nie obchodza mnie twoje debilizmy utruwaj swoich bliskich.

Gość gość
Jestes tak zenujaca ze gadasz tylko zeby gafac idz powiedz to swojej matce ojcu bratu bylrmu mezowi. Nie mnir bo wali mnie to. Niech oni sie uzeraja z toba a ode mnie spadaj kumasz