Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Że też musiałam trafić na porządnego faceta

Polecane posty

Gość gość
Porzadni sa najgorszym typem mezczyzn mi jeden odmowil seksu bo czeka do slugu. Mimo, ze juz kleczalam przed nim. Jakas masakra. Kryzys meskosci normalnie.

Gość gość
To ja 02:21 do tego co odmowil.. jestem atrakcyjnym babsztylem ktoremu sie nie odmawia (personalna zniewaga:-)) I pewnie mozesz miec ja na pstrykniecie palca.. ale prywatnie nie radze. Bo to bedzie dla niej na jeden raz (no my kobiety tez czasem jestesmy typami zdobywcy) a ty przecietniaczku wpadniesz i po tobie.. a teraz i tak myslisz jak by to bylo.. (a ona tylko po pijaku pamieta ze jej sie zwierzyna wymknela..)

Gość gość
Nie myślę jak by to było to raczej ona myśli. A wiem że było by daremnie, to typ jestem piękna, sama zaproponowałam sex więc ty teraz się staraj by było super. A pijane laski przestałem rżnąć odkąd nie jestem nastolatkiem. Mimo że nie jestem Bondem miałem niejedna ślicznotkę i to takie które były jak huragan w łóżku, księżniczki zazwyczaj omijam.

Gość gość
Wpadnę jak bendę chciał i będzie mi się podobać, nie pociągasz mnie sexualnie tego sexabilu nie masz, nic nie poradzę na to. Popracuj nad sobą. Zostałaś odrzucona sexualnie.

Gość gość
To ja miałam dopiero lipe. Nazwijmy to współpracowałam z pewnym żonatym niezbyt przystojnym gościem. Ani mi w głowie było uwodzenie go, czy tym podobne. Ale gadało się fajnie, żartowało etc. Aż tu nagle gość mi wyjeżdża, że ma żonę, rodzinę i nie może bla bla bla. To dopiero jaja :D ale jaki ten gość ma tupet i mniemanie o sobie :D

Gość gość
Mniemanie. Takie samo jak ty :)

Gość gość
Lubicie być odrzucane ? czy wkurza was to kobiety to nie wy odrzucacie ? , wtedy wasze ego cierpi jak to możliwe, nie chciał mnie.

Gość gość
Oczywiscie ze ego cierpi , to jak personalna zniewaga. Jak mozna nie chciec takiego cuda jak ja??

Gość gość
A co powiecie jak facet mowi ze bardzo cie pragnie, ale jestes mezatka i to nie jest w pozadku do meza (mojego ..) do mnie (???) i do niego (??) - jeszcze rozumiem ze on ma problemy z moim mezem (ktorego zreszta nie zna) ale dlaczego to ma byc nie w pozadku do niego??? Faceci - wytlumaczcie mi..

Gość gość
"Mniemanie. Takie samo jak ty usmiech.gif" x Ja jak ktoś jest po prostu zwyczajnie miły i ze mną normalnie gada, to nie zakładam, że od razu czegoś więcej ode mnie chce :D Tylko kretyn z przerosnietym ego może tak pomyśleć :D I tak się wyglupic :D

Gość gość
Niektorzy faceci tak maja, najczesciej ci przecietniacy :-)

Gość gość
Aż tu nagle gość mi wyjeżdża, że ma żonę, rodzinę i nie może bla bla bla. To dopiero jaja smiech.gif ale jaki ten gość ma tupet i mniemanie o sobie smiech.gif X Hahaha :D :D skad oni biora takie pomysly :D

Gość gość
Bo to jest tak, taki przecietniaczek nigdy nie mial fajnych kolezanek z ktorymi mogl fajnie pogadac. Jedyna, ktora z nim pogadala (bo zdecydowala z jakiegos powodu ze mozna by go zaciagnac do oltarza) jest jego zona, no i teraz, jak jakakolwiek kobieta (a zdaza sie to baaardzo zadko) chce z nim rozmawiac, to mysli ze ona tez zainteresowana ..:-)