Gość Pago Napisano Luty 8, 2018 Prośbę swą kieruje do kobiet. Pisze pracę mgr. Moja grupa badawcza to kobiety które mam zbadać tym oto niżej testem.. Ogromna prośba do Was - Pomóżcie. Ty tylko kilka pytań. Z góry wszystkim dziękuje. TEST 1 INSTRUKCJA Przeczytaj uważnie każde z poniższych twierdzeń. Oceń, jak dobrze każde z nich pasuje do Twoich przekonań i doświadczeń. Zaznacz swoje odpowiedzi, zakreślając kółkiem odpowiednią liczbę, gdzie: 1 to- "Zdecydowanie nie zgadzam się" 2-"raczej nie zgadzam się" 3- "ani się nie zgadzam, ani zgadzam" 4-"raczej zgadzam się" 5-"zdecydowanie zgadzam się" 1.Ludzie mają więcej dobrych niż złych wspomnień z dzieciństwa 1 2 3 4 5 2.Świat jest sprawiedliwy i każdy otrzyma prędzej czy później to, na co zasłużył. 1 2 3 4 5 3. Nie ma w rzeczywistości obiektywnego dobra i zła. 1 2 3 4 5 4. Większość ludzi jest zadowolonych ze swojego życia. 1 2 3 4 5 5. Rzeczywistość, która nas otacza, jest niewytłumaczalna i nieprzewidywalna. 1 2 3 4 5 6.Świat jest w gruncie rzeczy dobry, nawet jeśli jest nam źle. 1 2 3 4 5 7. Warto pozwolić sobie na fantazjowanie i marzenia o tym, jak realizować swoje najważniejsze zamierzenia. 1 2 3 4 5 8. Zawsze znajdą się jacyś ludzie, którzy pomogą nam w trudnych chwilach. 1 2 3 4 5 9.Spotykające nas ważne wydarzenia są przypadkowe i jesteśmy na łasce losu. 1 2 3 4 5 10. Los jest mi nieprzychylny. 1 2 3 4 5 11. Świat jest w gruncie rzeczy sensowny i o coś w nim chodzi, nawet jeśli czasem czujemy się zagubieni. 1 2 3 4 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach