Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Pago

KOBIETKI PROSZe POMOZCIE

Polecane posty

Gość Pago

Prośbę swą kieruje do kobiet. Pisze pracę mgr. Moja grupa badawcza to kobiety które mam zbadać tym oto niżej testem.. Ogromna prośba do Was - Pomóżcie. Ty tylko kilka pytań. Z góry wszystkim dziękuje. TEST 1 INSTRUKCJA Przeczytaj uważnie każde z poniższych twierdzeń. Oceń, jak dobrze każde z nich pasuje do Twoich przekonań i doświadczeń. Zaznacz swoje odpowiedzi, zakreślając kółkiem odpowiednią liczbę, gdzie: 1 to- "Zdecydowanie nie zgadzam się" 2-"raczej nie zgadzam się" 3- "ani się nie zgadzam, ani zgadzam" 4-"raczej zgadzam się" 5-"zdecydowanie zgadzam się" 1.Ludzie mają więcej dobrych niż złych wspomnień z dzieciństwa 1 2 3 4 5 2.Świat jest sprawiedliwy i każdy otrzyma prędzej czy później to, na co zasłużył. 1 2 3 4 5 3. Nie ma w rzeczywistości obiektywnego dobra i zła. 1 2 3 4 5 4. Większość ludzi jest zadowolonych ze swojego życia. 1 2 3 4 5 5. Rzeczywistość, która nas otacza, jest niewytłumaczalna i nieprzewidywalna. 1 2 3 4 5 6.Świat jest w gruncie rzeczy dobry, nawet jeśli jest nam źle. 1 2 3 4 5 7. Warto pozwolić sobie na fantazjowanie i marzenia o tym, jak realizować swoje najważniejsze zamierzenia. 1 2 3 4 5 8. Zawsze znajdą się jacyś ludzie, którzy pomogą nam w trudnych chwilach. 1 2 3 4 5 9.Spotykające nas ważne wydarzenia są przypadkowe i jesteśmy na łasce losu. 1 2 3 4 5 10. Los jest mi nieprzychylny. 1 2 3 4 5 11. Świat jest w gruncie rzeczy sensowny i o coś w nim chodzi, nawet jeśli czasem czujemy się zagubieni. 1 2 3 4 5

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować