Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PabloPICASSOo

Jak to naprawic i Czy da mi druga szanse jak to zrobic ...

Polecane posty

Otóż dwa dni temu dziewczyna ze mną się rozstała...co było dla mnie niesamowicie rozpaczliwe i smutne...Byłem z nią co prawda tylko niespełna 4 miesiące ale to bardzo przeżyłem...Napisała że wypaliły się jej uczucia i nie będzie ze mną na siłę bo nie chce ranić nas obu...smutne jest to ze niespełna tydzień temu była normalna pełna miłości mówiła ze mnie kocha nigdy nie opuści i nagle takie coś...do tego czasu było mega i nagle taka zmiana ? Jestem męski w 80 % ale coś we nie strzeliło i płakałem i rozpaczałem scisłkałem kołdrę i wariowałem prawie przez całą noc budząc się z bólem głowy...Napisała ze nie ma czego naprawiać,nie podejmie ratowania tego bo za późno ona twierdzi ja twierdzę że nie! i że myślała tydzień nad tym i podjęła już decyzję i postanowiła... Nie umiem się pogodzić faktem ze ona się ze mną rozstała...bylem ciepły niesamowicie kochany byłem tez czasem wyzwaniem ktore ona musiala zdobywać... Starałem się byłem niesamowicie ciepły dla niej ...nawet ze mną nie chciała przez tel rozmawiać...nie rozumiem takiej NAGLEJ zmiany...Pomóżcie mi co mam robić ? Walczyć lub olać ? Jechać z kwiatami niespodziewanie za jakiś czas czy jak ? czy nie pomoże to ? CO MAM ROBIĆ ...

Gość ggosc
Jeśli naprawdę kocha to ona wróci i to bardzo szybko a jeśli nie to szkoda twojego czasu.

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
Olej i szukaj innej